2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@hukukcukişi evet hocam aslında güzel bir öneri oldu teşekkürler
-
@aytenka hocam zaten az kaldı bu zamana kadar yapacağımızı çoktan yaptık bnce ben biraz abartmış da olabilirim çıkmışları 6 kere falan çözdüm artık ezberledim mi bilmiyorum 3 4 yanlışım çıkıyor ama bence benzer soru çıkmayacak 2018 sınavı bana böyle düşündürdü
-
2018 sınavından başka çıkmış sınav bulabilen var mı?
-
Tr ekonomisine bakmalı mı acaba? Yazmıyor ama çıkmışlarda var.
-
Bu sene test şeklinde yapılan kurum sınavları kaç doğru ile kapattı?Beykoz belediye iski sayistay ibb müfettislik
-
@zenginmemur iski 65 ile ama 8x4=32. Kişinin puanı 80 di. İbb 83 beykoz 84.50. Sayıştay ı bilmiyorum hocam.
-
@zenginmemur ibb 82 olacak hocam. Yanlış yazdım.
-
@blcmert soru tarzı guy ile aynıysa kiyas yapılabilir bence.
-
Daha önce guy a hiç girmedim hocam bilmiyorum. Ancak bu sınavlara guy çıkmış soruları çözerek hazırlandım. 2 tanesinde mülakata kaldım. Diğerine 2 puanla giremedim
-
@zenginmemur Bence İSKİ, GUY tadında bir sınavdı. Hatta GUY’dan 3-4 soruluk daha zordu diyebilirim. Çıkmış soruları baz aldığımda öyle değerlendirdim. Aynısı gibi olur demiyorum.
-
Kpss p48 ibb 120. Adayın puani 87yle kapatmış ama sınavda 82yle kapatmis.yani izmirde girecekler>> kpss taban 85 kurum sınavında 85 üstüne çıkar falan düsünmeyin:)
-
arkadaslar aranızda p48 guy denemesi çözen var mı ? zorluk derecesi, sınava yakınlığı vs nasıl sizce
-
Merhaba, sınav giriş belgesini görüntüleyemiyorum. Farklı tarayıcılardan ve farklı cihazlardan denedim ancak sayfa beyaz ekranda kalıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
-
@45824582 bi kac dk beklemek gerekiyor hocam bende de oldu bekleyince acildi
-
@rabia89 çok teşekkürler hocam.
-
arkadaşlar mahalli idareler konusundan soru geliyor mu? genel idare hukuku soruları çıkmış genelde.
-
Ziraatbankasi ilani geldi yas sarti 91 ve sonrasi , 60 li yaslarda emeklilik hakki verilen ama ise alimda 30 lu yaslari yaslanmis bulanlara isyanimyazmak istedim
-
@raxog39 tam hatırlamıyorum ama sanki belediyelerle ilgili sorulara denk gelmiştim. Çok ne yapacakları belli olmuyor elemeyin yine de sonuçta idare hukuku başlığında işleniyor sonra üzülmemeniz için söylüyorum hocam.
-
arkadaslar 2010 ve oncesi yazili sinav taban puanini nerden gorecegiz
-
@rabia89 instagramda guykampi diye bi sayfa var onun öne çıkanlarında 2014 sonrasındakiler var sanırım ordan bakabilirsiniz