2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@leviathan-1 Ya sen yedek değil misin git bekle derdin ne bak arkanda dayın da var söyle biraz daha çabalasın yedek olmaktan kurtul milleti paralama burada hani kendine çok güveniyorsun ya şu mülakat olmasa senin gibileri görürdük
-
@rackser Bence şöyle düşünmek seni bayağı rahatlatacak: sen +27 ihtimalinde bile sırada değilsin. Bu noktaya seni tercihlerin getirdi. Ha bir de dava açma düşünceni buraya yazmanın da bir karşılığı olmadığını düşünüyorum. Çünkü bu başlık altında düşüncelerini paylaşan insanlar muhtemelen İİBF'li. Hukukçu değil. Başarılar dilerim.
-
Allahta seni güldürsün emi
-
@karışıkpide o 27 kişi icin tekrar ilan acılsa muhtemelen 27 kişi içinde olurum hukukçu olmak gerekmiyor hak aramak için
-
@karışıkpide arkadaşı tanımıyorum ama gerçekten hangi uzvunuzu kullaniyorsunuz düşünürken bilemedim yani bu noktaya arkadaşı tercihleri mi getirdi sistem mi ? karsınizdakini ezmeye çalışırken komik duruma siz dusuyorsunuz ve bence asıl rahatlaması gereken siz ve sizin gibiler
-
@billofrights sınav iptal olduğunda tekrar ilan çıktığında bende sana gülücem
-
@akncıı sen çok geziyorsun buralarda 4-5 yıldır sistemin içindesin sanırım, sana bi tavsiye uzak durmaya çalış yoksa bi 4 5 yılın daha heba olacak
-
@rackser hukuk mücadelende başarılar dilerim
-
@leviathan-1 Yooo ben artık puanım olsa bile bu sisteme senin gibileri kabul ettiği için güvenmeyi bıraktım ve inanıyorum ki o bahsettiğiniz adalet elbet bir gün yerini bulacak. Ayrıca ben uzun zamandır yoktum buralarda çünkü laftan anlamayan insan sayısı fazla senin gibi ki muhtemelen yine aynı şeyi yapacağım. Yapılan bu haksizlkılar bi kılıf uydurmaya çalışanları midem kaldirmiyor.
-
@akncıı Söylenen cümleleri çarpıtmayı seven bir romantik olduğunuzu forumu okurken anlamıştım. Ama ben yazılanları ve olayları teknik anlamda değerlendiriyorum. Yani benimle iletişim kurarken romantik düşüncelerinizi bir kenara bırakırsanız anlaşabiliriz herhalde.
-
@leviathan-1 He bir de dayın sağlam anladım kendine güvenin oradan geliyor belli ama dikkat et dayınin ayağı kaymasın birkaç sene sonra yoksa sen de gidersin
-
@rackser sen giremedin diye kimse girmesin iptal olsun istiyosun sanırım, bu kadar kötü olmayın
-
@karışıkpide evet çok romantiğim yani ilk defa böyle bir yorum aldım o sizin takdiriniz bence
-
@supplyside evet bu 27 kişi alınana kadar tek yorum yapmadım ama iptal olmasını istiyorum acıkcası
-
@rackser boşver bro mülakattan sonra gör sen buraları. Şimdi aynı cephede yer alanlar birbirlerine beddua edecekler o vakit geldiğinde
-
Ne boş adamlar var be
-
Sınav giriş belgeleri neden hala yayınlanmıyor
-
Sınav listesinde bile olmayan boş insanlarla dalaşarak vaktinizi heba etmeyin.
-
@rackser Aman ya ne meraklısınız şu sınavı iptal ettirmeye. Kardeşim bu birazda şans işi puanın 80 alti belli ki gelmemiş yakalayan şansını yakaladi doğru tercihini yapti girdi eskisi gibi tek tercih de değildi nasılsa. Mutsuz musun mahkeme açacağına git iyisi mi kpss çalış 80 üstü al o zaman istediğin yere girersin. O 27 kişi de 5 şubata kadar gireceğini zaten bilmiyordu. Allah'in şanslı kullarıymış ne diyelim zaten yeterince sıkıntımız var bi de sen gelip burada sınavı iptal ettireceğim falan diye boş yapma. Hak ya da menfaat ihlalin yok mücbir sebep de yok hakim sana direk red kararı verir. Yeterince idare çalışmış olsan bunu da bilirdin zaten....
-
Yalnız varya hepimize yapılan bu haksızlığı unutturmanın tek yolu sınava katılmaya hak kazananları komple almaktı.
Bu kadar sürüncemede bırakılıp, adaylara azap çektirilen hiç bir ilan olmamıştı.
Manevi olarak aşırı yıpratttılar çok yazık...