2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@duha o bir kişi senin 2,3 yılının gitmesine sebeb olursa o zamanda seni bu iyimser tavirda görmek isterim
-
@idarihakimmm
inşallah dostum iyi geceler. -
TAMAM. ÇOK HAKLISINIZ. ONUN İÇİN 70 GEÇEN HERKESİN SINAVA GİRMESİ GEREKİYOR. KURUM DERHAL BUNU DÜZELTMESİ GEREKİYOR
@hukukcukişi, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
ARKADAŞLAR BU SURECLE HIC ALAKASI OLMAYAN BIR ARKADASIMA SINAVIN YAPILACAGINI AMA BAZI ARKADASLARINDA 27 KISI FAZLA GIRDIGI ICIN DAVA ACMAK NIYETINDE OLDUKLARINI SOYLEDIGIMDE ŞOKA GIRDI ONLAR SINAVA GIRIYOR OLAMAZ IMKANSIZ DEDI CUNKU BASINDAN SURECIN SIKINTISI ORTADA BAZI SEYLER NASIPTIR BU NEYIN MATEMATIKSEL UFAK HESAPLARI ??SIRF MOTIVASYON DUSURMEK YANI BUKADARMI BOŞA ATACAK ZAMANINIZ VAR OLMAZSA OLMASIN DA BASKA YOL CIZELIM YOLUMUZA BAKALIM BELIRSIZLIK EN KOTUSU ARTIK ELENSEMDE SU SINAV OLSUN DIYORUM NEYIN MANTIGI BU
-
@earth11
beni yanlışlıkla etiketlediniz sanırım.
yanlışlık yoksa iletimi tekrar okumanızı tavsiye ederim. -
@earth11 yüksek ihtimal bana diyorsunuz hocam ... tevekkül ediyorum size de tavsiye ederim ...
-
@hayırlısı035 hocam o kadar eylem yaptın, forumda paylaştın çoğu kez, bu sonradan giren kişilerin kazanması halinde yaratılacak olan haksızlığı ön göremiyor musun? adamlar resmen bedavadan sınava hak kazandı, birilerinin buna ses çıkartması en az 35 yaş mağduru olan arkadaşların hakkı kadar haklı bence
-
@Duha pardon yanlış girmişim @idarihakimmm arkadaş için diyorum her yıl ilan gelse haklisin onlarda girsin deriz ki haksızlık olmasına rağmen. su an 3 yildir gelmeyen ilan var belki bi 3 yıl daha gelmeyecek.ben basta zaten 35 yaşına takılan sınava gitmeyenleri hakli buldum elinde olmayan nedenden sınavı erteliyorsun sonra 2021 e girdik ben dahil etmiyorum yönetmelik boyle.hee bir de başka bir yönetmelik var sınava 5 kati çağrılır 2 kati mulakata kalır hadi bu yönetmeliği değiştir o zaman hadi degistirmedin fazla aldigin illere oranla bir kaç kişi fazla cagirsan mülakatta fazla aday kalacak o zaman ile aldigin eleman sayısını cogalt.yani bu isin uru 35 leri dahil edip yeni listeye girenleri cikarmakti.ben şimdiden söylüyorum listesi değişen iller sıkıntıya girdi simdi 20 kişi mülakata çağrılacak yerde 21. Kişi kim olursa olsun dava acar 60 günlük sureyi kullanir.savunma da su madem yönetmelik bu kadar önemli 35 yas sınırına takılanları cikardiniz peki neden yönetmelikte yazan 5 kati uygulanmadi illerde oransizlik yaratıldı bütün illerle ayni şartlarda yarışmıyorum ben bu ne yaman çelişki
-
@earth11 kendinize göre haklı yanlarınız var hocam ... hepimiz yorulduk, beklemekten sıkıldık, sınavın ertelenmesi , belirsizlik moralimizi bozdu ... belki dediğiniz gibi sorun yaşayacağız ama surda 11 gün varken bunları düşünüp kendimizi üzmeye gerek var mı? Hem biz ne dersek diyelim suan , ne düşünürsek düşünelim durum bu , değiştiremeyiz ... aylardır bu sayfada tartışma bitmiyor , boş yere birbirini kırıyor insanlar ... yazdıklarım benim düşüncem en doğal hakkınız bana katılmamak ama az bir zaman varken birbirimizle uğraşacağımıza sınava yönelik paylaşımlar yapalım artık ... size de başarılar diliyorum sınavda insallah mülakata kalırsınız ...
-
@aintmadatcha bunun için o ilde bulunana adayların 35 yaş gibi dava açması gerekiyor. Ama gib ve maliye bakanı etiketleyerek sorunları dile getirebiliriz.
-
Arkadaşlar tekrar dava açılmasından bahsetmişsiniz de yeni yönetmelikte 5 kat değil 20kata kadar çağrılabilir diye düzenleme yapıldı hatta il tercih sayısı da aynı yönetmelikte değişmişti yani yönetmeliğe göre 5bin kişiden fazla kişinin sınava girmesinde bir sorun yok 20 kata kadar yazılı bölüme çağrılabilir ibaresinden bu anlaşılıyor yanlışım varsa düzeltin lütfen
-
@supplyside haklısınız hocam fakat benim anladığım kadarıyla arkadaşların itirazı sadece bi kaç il için fazladan kişiyle yarışılması sorunu diğer illerde sayı değişmedi bu da haksızlığa neden oluyo evet katılıyorum ama şu durumda itirazı yersiz buluyorum şurda kalmış 10 gün dersimize çalışalım hiç bir başarı tesadüf değildir (şahsi görüşüm)
-
@supplyside Adayların, tercih ettikleri illerden hangi ilin yazılı sınavına gireceği, KPSS (A) puanı esas alınarak yapılan başarı sıralamasına göre tespit edilir ve o il için belirlenen kadro sayısının en fazla yirmi katına kadar aday giriş sınavı yazılı bölümüne çağrılır.
-
@karışıkpide Değerli arkadaşım bu sınav her türlü hak mahrumiyeti yaratmıştır.Sınava giren birçok adaydan yuksek puan almama ragmen yanlıs tercih yapmam sebebiyle sınava giremedim simdi bende cıksam desemki bu 27 kişinın fazladan alıncagını bilsem o illeri tercih ederdim deme hakkım yok mu?
-
@rackser iyice abarttınız arkadaşlar yaa kusura bakmayın o zaman herkes bir şey söylesin
-
@aytenka neden abartmış oluyorum 27 kişi varmıydı ben tercih ederken bende dava acmayı dusunuyorum en fazla 300 400 masraf yaparım
-
yolunuz açık olsun başarılar dilerim
-
@rackser Dostum yanlış tercih sınava girememe sebebi maalesef. Bu durumun bilincinde tercih listesi oluşturuyoruz sınav yönetmeliği doğrultusunda. Sen de aynı şekilde hareket ediyorsun. Bahsettiğin sayı +5000 gibi bir sayı değil. Burada kişi sayısını da dikkate alarak konuşulmalı. Bahsedilense teknik anlamda bir hak kaybı olmadığı. Konuştuğumuz ve üzerinde durduğumuz mevzu da bu. Senin tercihlerin, veya istatistiksel anlamda uğradığın hak kaybı değil.
-
@rackser öyle mi hakkın var mı sence
-
@karışıkpide nasıl yok gayet acık degilmi 27 kişi ben tercih ederken yoktu bu sayı sonradan oluştu ben 1 kişi fazla olcagını bilsem o ili tercih ederdim benim gibide birçok insan vardır mutlaka
-
@leviathan-1 bence var 27 kişi içinde ben olabilirdim onlardan daha fazla puana sahibim