2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@redsoldier hayır 132 200 çıkması gerekiyordu. 500 kar 130 kanunen kabul edilemeyen gider 30 indirim istisna. Ticari kara kanunen kabul edilemeyen gideri ekleriz 630 bin ,30 biin indirim istisna düşeriz. 600 bin yüzde 22 kurumlar vergisi 600×22 =132.000 doğru yanlış hesapladım sanırım
-
@rabia89 hocam 7b tuzak olmasın benimde kafami o karıştırdı
-
Sürelerin son günü vergide cikmisti hatırlamıyorum ne isarrtledim
-
@urfaspor63 132 bindi Hocam cevap.
-
cevap anahtarı yayınlanacak mı
-
arkdslae u=ax sorusu neydi
-
Yanlış olan formül aktif kârlılığı mı?
-
@zenginmemur hocam ıs sorusu neydi ben hatırlayamadım soruyu
-
@ayhan-ışık bru satis diodu sanki onu yaptm
-
@hsnctn bu soru iptal olabilir, mcnin konumunu avc ye gore de belirtseydi mesela mc<avc deseydi, avc once azalir -> min olur-> artar rahat bir sekilde denilebilirdi. Fakat mc>avc den buyuk olabilecegi durumunu atlamış soruyu hazirlayan
-
@rabia89 yanlis olani soruyordu ben doyum noktası hesaplanamaz gibi bir sey dedim
-
Hocam ıs negatif diyordu kapali ekonomide talep fazlasi demis o yanlisti ama şıklarda yoktu
-
@ayhan-ışık aktif devir hızı net satışlar olacak brüt vermişti
-
Bende doyum dedim insallah dogrudur iktisat ve maliye can yakacak.24 ocak kararları normalde sorulması lazim Türkiye ekonomisine kaciyor
-
Iktisatta monopolcu rekabete uzun dönemde monopele mi benzerli bir sık isaretledim
-
@extraordinary doyum noktasi hesaplanamaz dogru degil miydi vi soru daha gitti 10yanlsim var simdiye kdr daha 100u bulmadik moralim bozuldu
-
@zenginmemur sure aylik olarak belirtilmisse sonraki aya denk gelen gunun ertesi günü tatil saatine kadar yazan sikki isaretledim
-
@varol işte bende tam olarak onu söylemek istedim hocam.
-
Fayda sorusu pozitif eğim yanlış olmayacak mı ? Tek malla fayda sağlıyor bundan dolayı dik olması gerekmiyormu
-
@Antimülakat Hocam kac soru oldu?