2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@kullanıcıadı-0 bu kötülüğü senle aynı yolda yürüyen insanlara yapma. 88 le elenip 81le kapatan yere girebilirdi. Bunun yıkımını yaşayan insanları bir de sözlerinle sen yıkmamalısın.
Geçen alımda İftar sonrasındayken mülakatta elendiğimi öğrendim ben. Ailem orucunu açana kadar söyleyemedim Allah kimseye yaşatmasın.
Şuan sınavdan elenenler çaresiz sinirli öfkeli haklı olarak. Hepsine sabır güç kuvvet yeniden toparlanmalarını diliyorum. Düşerseniz ezen çok olur arkadaşlar toparlanın..Böyle davranma kardeşim Allah hepimizin yardımcısı olsun..
-
@elara adınıza çok üzüldüm ama şu yorumunuz da çok kırıcı 1 soruyla elenmenizin sebebi fazladan giren 27 kişiye itiraz edenler mi cidden? Geçmişte de haksız buluyordum hala buluyorum dava açacağımı hiç söylemedim ama insanlar bu şekilde de hakkını arayabilir kimseye de tutup senin yüzünden bizi gerdin vs dememelisin. Lütfen insanları zan altında bırakmayın.
-
@kullanıcıadı-0 kalbinin ekmeğini yersin umarım
-
@azalan-terimler
hocam haklısınız ben sistemin yanlışlığına birşey demiyorum. bunu düzeltmek de bizim elimizde. çalışıp kazanıp sisteme dahil olup yetki sahibi olacağız. bize yaşatılanların başkalarının yaşamaması için elimizden geleni yapacağız. dışardan sisteme sövmekle olmaz. cesur olan bu yolu seçer. ben yolum budur naçizane.
burada sıkıntı şu. kurum sınavında sonlarda olanlar mükakatta birinci sıradan alınabiliyor gördük çoğu sınavda. iskide yaşadım en son. aynısı değil ama kpss de benden düşük alan kurum sınavında daha iyi yaptı mülakatı da iyi geçmiş kazandı. tebrik ettik geçtik. referans felan banane ya allahla arasında mevzu. hak etmediği parayı ailesine yediren adamdan ne hayır gelir, en yedirmem.. bu olaylara da tepki gösterilseydi o zaman. herkes canı yanınca bağırıyor.
guydaki olay şu; sistem yanlış ama direkt kpss ile almıyor, kpssde başarılı isen bu başarını malesef guyda da göstermek zorundasın. il tercihi de biraz taktik gözlem işi. daha düşük puanla giren adama başarısız diyemeyiz ki başarıdan kastım da mülakata kalan başarılıdır arkadaş. 80 üstü başarılıdır diyemezsiniz. ya da90 üstü.. başarı kriteri aşamayı geçip geçememektir net.. malesef bu aşamada başarısız oldun kpss de başarılı olmana rağmen. gerçekten üzülene birşey demiyorum ama daha şimdiden mülakatta eleneceklere üzülüyorum diyenler de hd işinize çocuk yok karşınızda.
son olarak şunu ekleyeyim. bakın bazen çok istediğiniz şey olmaz ancak daha iyisi size verilmek isteniyor olabilir. fakat bunu hak etmeniz için önce istediğinizi alamadığınız süreci iyi yönetmeniz gerek. isyan ederek sağa sola sataşış suçu başka yerde aramakla daha iyisini hak edemeyiz arkadaşlar.
yapılması gereken kpss 2021 e iyi asılıp iyi puan alıp alternatif sınavlar yaratıp guya muhtaç olmamak.
özeleştiri zordur, cesaret ister. zannedildiğinden daha zordur. başka şeyleri suçlamak kestirme yol.
kendini toplarlayıp yapması gerekeni yapan ve yapacaklara selam olsun. allah onlara yardım eder ki edecektir. kendini salıp isyan edenler malesef yine kaybedecek. Önce sen kendine yardım et ki allah sonra sana yardım etsin.
tam tersi aynı yolda olduğumuz bu insanlara yardım etmeye çalışıyorum ancak herkes istediği gibi anlıyor. benim için hiç sorun değil. -
@ztrkrdvn
en büyük temennim budur dostum.
çok güzel bir temenni.
inşallah herkes kalbi gibi olanlarla karşılaşır ve kalbi gibi bir hayat yaşar..
en güzel adalet budur. -
@kullanıcıadı-0 hocam haklı olduğun bir yön var ki bu alımda 5000 GUY alsa bile mülakata kalamayan 10001.ci tipler çıkıp burada atanamıyoruz, yav 1 soru kaderimizi belirliyor, lanet olsun böyle sisteme, 75ler içerde 74'ler dışarda tarzı goygoylar yapacaklardı. dediğiniz gibi 1 puanla elenmek bu işin doğasında var. adamlar hakimlik sınavında 301.ci kaymakamlık sınavında 401. oluyor her sene, bu kadar ağlayış görmedim. ha sayı artmalı mı elbet artmalı bunun için etkinlikjleri ben de destekliyorum ama 90 dışarda kaldı vs olaylarına ben karşıyım. yahu ortada bir sayı var. ve adamlar gidip çatır çatır +90 almış, bu bir puan sınavı değil, başarı sınavı. adamlar seni geçmişler o verilen sayı dahilinde. madem geçilmişsin o zaman kazananları tebrik et. böyle yapmanın hiçkimseye faydası yok.
-
@kullanıcıadı-0 ağır ol bakalım . Yazılı sınavı kazandın diye forsun neye ?
Kimi küçümsüyosun sen herkes elbette eşit değil eşit yarışmıyor . Nerenin kralısın hayırdır . -
@karar
kral değilim, pek de tercih etmem galiba erken ölüyorlar genelde
yolunuz açık olsun -
@kullanıcıadı-0
kral olmadığın belli başka birşey olduğun daha çok belli .uzatırsan bitirmem . Edebinle yaz ne yazacaksan ! -
@aintmadatcha nasıl ağlamasınlar yaa. Eskisi gibi senede 2 kere guy sınavı mı oluyor. Üç sene de bir ilan geliyor nasıl ağlamasın. Bunda kaybettim çalışıp diğerine asılayım diyecek ilan mı var ortalıkta. Herkes bu sınavın telafisinin çok zor olacağını bildiği için bu kadar üzüntülü.yapmayın etmeyin hocam. Herkesin nasıl ne şartlarda çalıştığını bilmiyoruz.
-
@kullanıcıadı-0 2017 de guydan yuksek puan alip mulakattan elendim 2018 de dguy sinavi daha zor olmasina ragmen onu kazandim guy sinavini bir soru ile kacirdim ve dguy mulakatinda bana oyle davrandilar ki sen nasil guyu kazanamadin da dguyu kazandin diye ve oyle canim sıkılmisti ki mulakatim kotu gecti zaten sayiyi da tamamlamadilar simdi de guy 89 puanda kaldi yine bir soru ile gitti simdi hatayi kendimde mi aramaliyim bazi seyler nasip normalde en iyi bildigin soruyu bile yanlis yapabiliyorsun kimse kimsenin basarisini kiskanmiyor yasamayan bilemez kimi diyor ki sinavdan elenmek mulakattan elenmekten daha iyi hicbiri iyi degil ben ikisinden de elenmis biri olarak soyluyorum sonucta sinavdan elenmekte mulakattan elenmekte ayni aciyi veriyor cunku yillarimiz umutlarimiz bitiyor.
-
@azalan-terimler amacım polemik çıkartmak değil. dikkat çektiğim nokta belli, o 2000 kişi gidip 90'ı da geçmiş mülakata kalmış. burada 90'lar dışarda kaldı demenin inanın hiçkimseye faydası yok. çare sayının artırılması, kurumiçine verilen 1500 kadronun engellenmesi olmalı. burada +90 alan arkadaşların muazzam başarısına gölge düşürülmemeli. tek dediğim bu. bu sınavdan önce 90'ı aşanı kesin alacağız diye bir ibare yoktu, bir sıralama sınavı bu. ve taban puanlardan görüldüğü üzere anadolu şehirleri bile 90'la kapatmış yer yer. gözetilmesi gereken şey artık alım sayıları ve kurumiçi olmalı.
-
Arkadaslar daha mulakat sureci var unutuyorsunuz
-
Burada isyan eden tüm arkadaşlarımın amacı diğerlerinin başarısını küçümsemek değildi. Adını etiketlemeye bile tenezzül etmiyorum. İnsanların umudunu çalıp kurum içine verdiler. Bu sayının azlığı ile normalde kazanacakları sınavı kaybettiler. Sen kazanmanın verdiği haz ile mülakatına gir kardeşim olur mu? Biz haksızlıkla mücadele edeceğiz. Biz daha fazla arkadaşımıza kadro açılması için uğraşacağız. KURUM İÇİ HAKSIZLIKTIR! KURUM İÇİ SAÇMALIKTIR! Bu kadrolar yerine 1 kişi mutlu olsa bile değerdi bu haklı isyanımıza. Ben kazandım demiyorum. BİZ KAYBEDİYORUZ diyorum. Bir şeyler yapalım. Yetmedi mi sustuğumuz?
-
@locke Bu arkadaş kendini başarılı görüyor ya soruyorum ona mülakattan geçeceğin garanti mi ? Referansı var bence.
-
@guyguy26 aynen öyle hocam sanki kazandı arkadaş.yarınız yine elenecek hadi diyelim yazılı çalışmayla alakalı -ki değil-sözlü??? Torpilin daniskası dönüyor kim ne derse desin.Torpiller yarışacak yine.Sisteme sitem edenlere ağlak gözüyle bakıyorsunuz bir de
-
Arkadaşlar etiketlemeye bile tenezzül etmediğim bu tarz kişiler genelde atanmış, tuzu kuru, bireysel çıkarını toplumun çıkarının önünde gören kişilerdir. Bu kişilerden malesef aramızda çok var geçmişte ve simdi örnekleri çoktur. Düzenli kitap okuyan ve az çok yazan biriyseniz bu tarz kişilerin kullandığı kelimelerden nasıl biri olduğunu anlarsınız..
O yüzden bu gibi kişilere cevap verdikçe onun istediğini yapmış olursunuz ve eline sizlerle dalga geçmesi için her türlü imkanı verirsiniz. -
@locke Tvitırda gördüğüm kadarıyla Erdem bey -35 yaşdaki arkadaşların avukatı- sınavdan elenen 100 arkadaş falan bulabilirse kurumiçine itiraz etmek için gerekli hukuki süreci başlatabileceğini söylüyordu. Iletişime geçilebilir,en azından adımdır.
-
Hocam bu sınavın sorularının sızdırıldığına eminim ama üspatlayamam
-
@obrigado06 Kazandım zannetsin, referansı varsa girsin işine. Biz de kazandık. Nasip olur da girersek işe susup kalacak değiliz. Her an her dakika tüm İİBF için mücadelemizi sürdüreceğiz.