2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Şu para banka (para talebi teorileri vs.) konulara dahil değil dimi dostlar. İktisatta en sevmediğim bölümde kendisi
-
@lannisterjk normalde konu bazında para banka sayılmıyor ama makro üzerinden soruyorlar
-
Çalisiyoruz bakalim buyuk sabirla bekliyoruz ilani , gelir belki Gelirse hazir olalim bari .Eee oyle herzaman gelen bir ilan degil iyi agirlamak gerek bu arada umutlu gibi gorunsemde umidi kesmeye yakinim ilandan , b grubuna hazirlanmaya karar verdim zararin neresinden donersek hesabi ...
-
Şaka gibi ya Ocak bitti Şubat bitiyo Aralık'ta dendi gelicek diye
-
@homecinomiss hocam kasimdan beri boyle degil mi ? zaten , hep bir duyum furyasi devam etti .En son iki hafta muhabbeti ilk agizdan Bakan beyden geldi güyya ama oda dogru cikmadi, artik nasil umut besleyelim de inanalim duyumlara ???
-
@guyguy26 kesinlikle hocam bize adam gibi ilan gekecekse söylesinler gelmiycekse b grubuna çalışalım o bari gitmesin
-
En doğrusu nu @2577 biliyor. O da uzun bir süre suskun.@2577 Haziran 2020 geleceğini söylemişti.
-
@2020 eğer 2020 Haziran da gelecekse ilan 18 HAZİRAN 2020 de gelsin de bari tam 2 yıl olsun son gelen ilan tarihiyle arasındaki zaman farkı
-
@2577 diye bel bağladığınız arkadaş @2020 hesabı ile kendisini övüyor ve sizi manipule ediyor arkadaşlar. Kontrol ettiğimizde aynı kişinin mail adresleri ve ortak ip adresleri olduğunu gördük.
Her iki hesap da mail ve ip ortaklığı ve dolayısı ile çift hesap kullanımı sebebi ile kapatılmıştır.
Bilginiz olsun. -
Tövbe adam bı hesapta atiyo diğer hesabında kendini mi övüyo daha neler gorucez bu guy yolunda
-
@mk-ank Ciddi şekilde şizofrenik vaka hocam. @2020 hesabının tüm iletileri @2577 ye sesleniş ve soru biçiminde. Iyi yakalamışsınız, elinize sağlık.
Sınav konusunda en istikrarlı bilgiler yine bu forumda geldi paretodan özellikle. Bahar denildi, bahar olacaktır. Sakince bekleyip çalışmak lazım söyledim daha önce de. Moral bozmadan, sistematik bu tip saldırılara aldırmadan sınava hazır olmaya bakın arkadaşlar. Şu sorunun yanıtı hayırsa zarardasınız; "Yarın ilan gelse hazır mıyım?" İlan gelince çok geç olabilir. Beklemeyin eksiklerinizi kapatın bir an önce. -
@homecinomiss milletin ne cok zamani var, nelerle uğraşıyo
-
@mk-ank yok artık 2020 tüm ihtişamını sürdürüyor...
-
Bir de şu var arkadaşlar, sayfa sessiz olduğunda sanmayın ki herkes umutsuzluktan evde dizi, film izliyor. Herkes kütüphanede vs ders çalışıyor, foruma da belki akşamları çayını içerken girip bakıyor. Şu psikolojiyi iyi biliyorum; forum sessiz demek ki herkes umutsuz, beklenti bitti, nolucak böyle... İşte o tam öyle değil, bunu ancak biraz dışarıdan bakabilince gözlemliyor insan. O yüzden çalışmaya devam, o söz ağızdan çıktı bir kere, Bakan gelecek dediyse gelmeli değil mi, dua edelim de bakan değişikliği falan gündeme gelmeden ilan gelsin.
-
@plansız hocam ilan yok neye çalışıyor insanlar bende onu anlamıyorum zaten kpss den belli puanı almış kişiler ilan geldikten sonra sınava kadar tüm konuları rahatça halleder. Ama ilan yokken aynı şeylere tekrar tekrar bakmak o kadar sıkıcı oluyorki hiç bakası gelmiyor insanın.
-
@Marsiyal Dostum bu kara delik gibi biliyosun, girince çıkılmıyor. Çalışmazsan unutuyorsun, hem herkes yüksek puanlı değil ki guy un hitap ettiği kitle özellikle puan aralığı geniş bir kitle. 2 sene oldu gelmeyeli, geldiğinde bilgilerini güncel tutabilenler öne geçecek. Zaten devamlı aynı şeylere çalışmak sıkıcı evet
-
@mk-ank hocam tam ben diyecektim bunu.
-
@Marsiyal hocam kpssden belli puan almış ama aylardır ders çalışmayan birinin ilan geldiğinde 45 günde ne kadar rahat halleder tartışılır. Fakat halihazirda guydan başka ilanlarda olduğu için 3-4 bin kişi ders çalışıyor zaten. Kalanların da ilan gelsin çalışırım demek yerine oturup bi an önce çalışması sağlıklı olacaktır. Aksi halde ilan gelmesi bir şeyi değiştirmez
-
@mk-ank yaşasın teknolojik ifşa
-
Gercekten belirsizlik ve beklemek kadar kötü bi durum yok. Gelicek mi gelirse sayı kac olucak 77 puanım var ili tutturabilcek mym artık rüyalarıma girmeye basladı. Bu psikoljyle ders çalışmakta cok zor oluyor malesef. Özelde desen iş imkanı yok bulsan bile 4 senedir alan sınavına hazırlanıyorum beynimi o kadar fazla seyle doldurdmki o zaman mezun olduktan sonra biyere girip calısırdım 4 senedir sıgoetam yatardı parada bırıktırırdım hayatımdan gidiyo 26 yasıma geldim iş tecrubem yok artık bellı bıyerdwn sonra kimsenin sana ınancıda kalmıyo. Allah büyük hepimizin yardımcısı olsun inşallah en yakın zamanda tatmin edici bi sayıda ilan gelir ve emek veren bekleyen herkes karsılıgını alır