2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ortamlarda kendimi överken :Ddd (temsili)
-
@Ezgi71 en kötüsü de kimsenin sana inancı kalmayışı , gireceğini sınavı hafife almaları
-
@Keynesin-Faizi bircok sey hakkinda bilgin var cumlesi
-
2577 2020 bu Arif vs 216'ya doğru gider:)
-
@Keynesin-Faizi hahahaha ay hic güleceğim yoktu
-
@mk-ank bravoooo
Böyleleriyle aynı kulvarda yarışıyoruz ya ne diyim. Can sıkıcı.
Hayır adam aynı ip adresi üzerinden kolaylıkla bulunacağı fikrine hiç kapılmadığı gibi aynı e mailden hesap da almış. Pür zeka... -
Ty ailesi geçen yıl bir haber yapmıştı, 450 bin mezun var atama bekleyen diye. Üzerinden 1 tam yıl geçti ve durum hâla aynı. Ellerinden geleni yapıyorlar sağolsunlar, o konuya girmiyorum bile...
Roma'da özgürleştirilen Libertanlar (eski gladyatörler), hali hazırda Gladyatör olanlardan öyle tiksinirlermiş ki, kölelerin sahipleri bile endişe ederlermiş @Su28A ya da parlementer sisteme dönmüşüz, baraj %10, %11 alan partinin vekillerinin "su kıtlığı var kaynaklarımızı koruyalım" dediğinde %23 alan partice "bu nasıl bir söylem ya" diye eleştirildiğini düşün sıkma canını.
Yakınmakta o kadar haklısın ki, bir Bakanın beyanındaki tutarlılıkla alakalı konuşmak için ne idari kaideleri bilmeye ne de resmi baraj dışında belli bir puan barajını aşmaya ihtiyaç var.
İnş hepimiz atanırız... -
@cemalicoşan nerede bu eli kulağındacilar. Hep yalan dolan
-
@mbguy işin kötüsü bu adam bazı şeyleri bilmişti şahsen ben güvenilir biri zannediyordum ilginç bildiğin şizofrenmiş.
-
Yedeklerle ilgili son işlemler bitirilsin denilmişti bu bile yeni ilanın geleceğini gösteriyor. Kimse burada moral bozmasın bozanlara da prim vermeyin o ilan gelecek bu hafta olur, haftaya kalır şu anda net bir şey söylenemez. Her zaman diyorum ilan geldiği zaman eliniz ayağınıza dolaşır 40 gün sonra sınav varmış gibi çalışın.
-
@ktk ama sınav yok
-
@merasim34 Sınavın olmaması hazırlanmamak için bir sebep ise ilan gelene kadar durabilirsiniz bu sizin tercihiniz olacaktır.
-
@ktk işte insan psikoljsı izin vermıyor 2 gun ıyı calısıyorum 3. Gun umutsuzluk sarıyo içimi cunku sürec gercekten cok uzadı
-
@Ezgi71 Bu konuda sonuna kadar haklısınız. Hocam siz aralıklı çalışmalarınıza devam edin ilan geldiği zaman psikolojik olarak moral verecektir ve iyi kötü bu zamana kadar çalıştığınız için şükredeceksiniz.
-
@Ezgi71 aynen hocam ben de motive olamıyorum. hatta ilandan çok sınav sonrasını düşünüyorum, hepten gidiyor motivasyon
-
Hala 2577-2020 şokundayım. bir insan neden bunu yapar ki.. bir de sormuş kendine, cok şey biliyorsun da neden soylemiyorsun diye. Töbe esf..
-
2577 2020 ile yakalandıkları için kavga ediyor. (Temsili değil)
-
@eomer, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Maliye Bakanlığı Gib'e 2000 kişilik onay vermiş.
-
Gecikti sanki ya bu ilan
-
https://forum.tercihiniyap.net/topic/5195/2019-gelir-uzman-yardımcılığı-sınav-i̇lanı/1024
Nisan 2019 da atılmış bir post. Ben 7 yıldır bu kurumdayım. Yapılanma çart curt Bu söylentiler ben girdim gireli var hatta benden önceden beri varmış.Böyle birşey yok kimse kendini yada başkalarını kandırmasın. Google yazın maliyede yapılanma diye 2010 da bile haber bulursunuz. Neyse ilanın bunlarla filan ilgisi yok bilin istedim.