2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@paretowilfredo hocam pardon ben direk içeriğe baktım yeni okudum onu teşekkür ederim cevap için.
-
Yeminle bezdim. Bu ne bahtsızlıktır arkadaş! Ocak ayından gün eksildikçe, ilan gelmemekte ısrar ettikçe sinirlerim bozuluyor artık.
-
arkadaşlar yarın falan bi etkinlik mi yapsak?
-
@gencbiraday 11 gün önce söylemiştim hala daha kuvvetle arkasındayım ilan Şubat ilk haftası gibi gelir diye düşünüyorum
-
Gun saya saya aylar geçiriyoruz
-
@garipbankacı dostum böyle ülke olarak zor günler geçirilen bir zaman diliminde etkinlik yapmak bence çok da uygun olmaz @paretowilfredo üstadın dediği gb subata kadar beklemeli diye düşünüyorum. Allah vatanımıza milletimize bu zor günlerde yardım etsn inşallah.
-
@İibf hocam gercekten bilincli mesajiniz icin tesekkur ederim size.
-
@mahalkme estağfurullah hocam
-
Arkadaşlar ty sitesine girdiğinide sizde büyük büyük içeriği kaplayan reklamlar cıkıyor mı cok sinir oluyorum kaç gündür böylen
-
@poncik aynen kaldirlmiyo da
-
Bu gece rüyamda Sayın bakanı gördüm. Beraber fotoğraf cekiniyorduk rüyamda çok mutlu bı his vardı . İlanı soruyordum . Herseyin bir vakti var değil mi diye cevap veriyordu ... Artık rüyalarima bile girdi
-
Ders çalışma programı oluşturmakta ya da belli bir disiplin altında çalışmakta zorlanan var ise eğer, https://youtu.be/C5xQly4mhig bu linkte kendisini severek takip ettiğim ve analizlerine güvendiğim Barış Özcan'ın basit ama makul bir plan önerisi var.
Belki motivasyon olur, teşvik eder diye paylaşmak istedim.
Bu arada Şubatın biri akşam saat 20.00'a twitter etkinliği için sözleşebiliriz. -
@Su28A vaktini sorsaydin dostum keske:((
-
@furkennnnnnn uyandım hocam hemen sabah 6.30 da
-
@HaniYaKi yapilandirma resmi gazetede yayımlanmıyorsa gün içini bekleyelim ama yayımlanıyorsa başkan da yalanci çıktı
-
Ileti kaldırılmıştır.
-
2557 mi 2577 mi diye bir arkadaş vardı ilan haziranda gelir demişti çok kızmıştk bu gidişle haklı çıkacak galiba.
-
@botan01 Aynı 2577 elenen herkes fişlendiği için eleniyor da dedi.
-
Hocalarım neden gelmedi bu ilan bizim hakkımız neden çok yeniyo iki yıldır alım olmadı çevremde aranmayan öğretmen kalmadı yazık değil mi bize hem maddi hem manevi yiprandik biseyler yapalim ya
-
Umudu kestik artık.güzel bi belirteç de yok