2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@karamell tabi baş vuru yapabilir puanı olanın hakkı.
-
Eskiden duyumcular olurdu ha şu gün ha bu gün umudumuz diri olurdu ders falan çalışırdık....
-
@Adem052 inşallah hocam
-
İlan bence en geç ay sonu koskoca bakan Şubat sonu gelecek olsa bir iki haftaya der mi
-
Gelir idaresinde yapılanma olmasa müdür ve müdür yardımcılığı alımı yapılıyordu geçen sene o bile olmadı vergi dairesi müdürlerinin artık Vdk' dan atanacağı söylentileri dolaşıyor. Bu da kurum içinde her şeyin durdurmuş durumda. Bir değişiklik olacağı kesin.
-
Şunun şurasında ayın sonuna ne kaldı canım
-
Gibdeki arkadaşla konuşuyorum.her şey çok yavaş ilerliyor diyor.sonumuz hayrolsun
-
Son iki sınavın mülakat tarihleri cok geç açıklanmışti.Bu alım sınav sonrasi hızli gider mi?
-
Ha bugun ha yarin ha 2 hafta sonra yok ay sonu ...gelmek bilmeyen ilan ..hergun bi umutla gib sinav duyuru sayfasi , resmi gazeteye bakmalar ...yeter diye bagirasim geliyor artik .Biz ne sabirli insanlariz taş misali...
-
@pareto_wilfredo Üstad teselliye ihtiyacımız var. :))
-
@paretowilfredo az önce ki yanlış etiket olmuş ama teselli kısmı hala doğru :)) Üstad iki hafta boyunca gelmemesi dahilinde yönetmeliğin beklenebileceğini belirtmiştin hala bu görüşte miyiz?
-
@Aslıhannn Merhaba dostum. Yapılanma, yönetmelik velhasılı kelam mevzuata dair düzenlemelerin beklenebileceğini söylemiştim. Bu halen muhtemel elbette. O nedenle de ayın sonunu beklemek gerek diyorum hala. İlan için her şey hazır. Artık Bakan Bey tamamdır her şey salın dediği anda gelecek.
-
@paretowilfredo Son iki cümle nasıl da ferahlatıyor gönülleri.. :)) tamamdır üstad çok teşekkür ederim :))
-
"Ben eli kulağinda demedim. Eller havaya dedim. So sorry guys yanlış anlaşılma:( " twiti gelmesinde. Beklemeye devam ederiz birsekilde.
-
Önceki ilanın yayınlanmasından itibaren epey zaman geçti ve ne yazık ki geçen günlerin telafisi yok. İlk defa tecrübe edecek arkadaşlar olduğu gibi yıllarını veren arkadaşlarımız da bulunmakta. Çoğu arkadaş bunca yıl emek verdi, çalışmalarda bulundu, ailesine muhtaç kaldı kısacası her türlü zorluğa göğüs gerdi ve ne yazık ki umut beslenen şu son 2-3 hafta da boş geçti. Dolayısıyla bu zorlu sürecin sonunda gelecek ilanın, gerek yıllarını vermiş gerekse bir türlü gelmeyen bu son ilanı bekleyen tüm arkadaşlara mesleğe atandıktan sonra bile hayırlara vesile olmasını diliyorum En azından şunu diyebilmeliyiz geç oldu güç oldu ama hayırlı oldu, yüzümüzü güldürdü. Çünkü beklenen bunca zamana karşılık tek tesellimiz bu olacaktır. 2000 den bile daha fazla sayıda bir ilan gelmesi dileğiyle.
-
Bari ilandan sonraki süreç hızlı olsa da , boyle telafi etseler magduriyetimizi bir nebze..acaba gvs durumu kısaltır mı? süreci
-
@guyguy26 hocam aynen öyle. Sürecin hızlı işlemesi, alımın yüklü olması kısacası her şeyin lehimize olacak ve yüzümüzü güldürecek şekilde olması gerekir. Çünkü geçen zaman epey fazla. 1500 kişilik bir alımda (ki inşallah bunca zamana bu kadar az sayıda gelmez) belki 70 ile kapatacak bir il olacaktır ama kesinlikle 70 alan herkesin dışarda kalmayacağı anlamına gelmez. Bahsi geçen aralıkta binlerin yüzü gülemeyecekken birlerin yüzü gülecek ama forumda algı tam tersi gibime geldi.
-
@guyguy26 evet hocam gerçekten ilan geldikten sonra aylarca mülakatda beklememeliyiz.
-
İlan gelmedikçe geriliyorum bagirasim geliyo nerde kaldın be diye
-
2 yıldır gelmeyen sınav , şuan ilan gelse bile bir sene sonrasini bulacak atamalar , her aşamada %75 imizin elenecek olmasi , elendikten sonra beklenecek 2 yıllık bir süreç...
Ve tüm bunlara sırıtarak eli kulağında yanıtını veren seçtiğimiz iktidarin atanmış bakanı.
Yazıktır günahtır yemin ediyorum.