2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Keşke hep idare anayasa calıssam ben de. Diğerlerinden nefret ediyorum
-
@ank3435 Değil mi ya kamu hukuku candır, aynı ben gitsin özel hukuk gelsin kamu hukuku ya da gitsin muhasebe gelsin iktisat ama gerçekten değişiklikler çok fazla acilen hukuk bilgilerinin güncellenmesi lazım
-
Kamu hukukuna nasıl çalışmalıyız ya ? İdareye çalışasim gelmiyor ve çok eksigim var bu derste . ?
-
@plansız hocam 2018 kpss ye giren icin mi değişiklik çok fazla yoksa 2019 mu?
-
Konuyla alakasız olacak ama sizce 2018 mi kolaydı 2019 mu genel olarak.. Bu sene nasıl olur acaba
-
@scofieldmustafa 2019da değişiklik daha cok gibi
-
@ank3435 hocalarıma sordum fazla değişiklik yok ayni kitaplari kullan demişlerdi
-
@Su28A +1
Elimde bir sürü idare notu var ve hepsi bir noktadan itibaren eksik Bilgi içeriyor. Her birini diğer kitaptan tamamlamaktan heves denen bir şey kalmadı.
Bana böyle idareyi tam tamına değişikliklerle birlikte anlatan, Başka kaynağa bakma gereği duymayacağım bir idare hukuku kitabı/notu lazım. -
Eğitimde olan bir arkadaş sınavın martta olacağına dahil duyum aldığını söylemişti ilan da şubatta gelir büyük ihtimal.
-
@scofieldmustafa Referandum sonrası (sistem değişikliği) olan biten tüm yapısal değişiklikleri kast ederek söyledim aslında, yani iki KPSS yi de içeren bir yorumdu. Cumhurbaşkanlığı kararnameleri pek çok konuda değişikliğe sebep oldu. Zaten güncellenmiş kitaplardan çalışınca sorun olmaz dostum.
-
@plansız eyv hocam
-
@mbguy KPSS ye yönelik olarak kamu hukukunda Murat’ın konu anlatımındaki çıkmış soruları çözmenizi öneririm hocam bir kaç soruda güncellenmeme durumu var ama sorular kendini belli ediyor zaten
-
Fazladan maliye muhasebe kitabı olup hediye edebilecek veya bursa da olup kitap alışverişi yapabilecek arkadaş var mı bu konuda yardımcı olur musunuz
-
@bulut25 haklisin hocam , ilan gelse daha bi hevesle çalissak
-
faydalı muhabbet itemleri: , espri, görsel.
-
@Hukuksever buraya yazdınız diye buraya yazıyorum eksik kitaplarınızın fotokopisini temin edebileceğiniz, size kargo edebilecek bir işletme var Ankara'da. Maliyeti de uygun olur. Maddi olarak müşgül durumdaysanız orijinallere gücümüz yetmez fakat fotokopi hususunda yardımlaşabiliriz?
-
@cemalicoşan bahsettiğiniz işletme hangisi hocam
-
@Hukuksever özelden numara, bilgi vs bırakıyorum.
-
"Çocukların modu yükselsin diye karikatür atıp, espri yapıyormuşsunuz, YAPTIRTMAM!
Satırlarca, sayfalarca tartışma, gerginlik içeren ileti yazarım, okurum ama bir karikatüre lafımı etmeden duramam, hem de muhatabına iletmeden ortaya yazarım."İnsanlar gülüyor, espri yapıyor diye kızmayın, gülümsemek için çok az bahanemiz kaldı, böyle yapmaktansa istiyorsanız siz de onlara katılın, istemiyorsanız da kendiniz bilirsiniz.
-
@plansız iyi bir insansın hissediyorum ilk taş senden geldi kabul et. Sen etiketlemeyince ben de etiketlemedim.
Tartışma ile hak arama arasındaki fark üzerine tez yazıp burada paylaşma kararı aldım.
İyi bir gelecek için mücadeleye devam: