2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Adem052 Yok hocam. 5 kat sınava, 2 kat mülakata katılabiliyor.
-
@Adem052 sınav 5 katı mülakat 2 katı
-
@Godot o zaman tek il secimi olmasa puanlar baya üste kalır.
-
@ShaCo aslında daha iyi 2 katı alınması
-
@Adem052 aynen hocam
-
@Adem052 yanlis yazdiniz sanirim ben sinav konularini nasil calissak diye yazmistim.baska birine yazacaktiniz sanirim
-
İki yıl alım olmadi siralamamiz da belli değil ki 75 alan kişi tahmini kaç binlerdedir iki yılın ortalaması
-
@sonunageldim iyi çalışmazsan sınavda elenirim diyerek motıve et diye yazdım. Sonuçta bu bir yarış önde olmak zorundasın
-
Abilerim ablalarım merhabalar
Ben Mülkiye maliyede 2.sınıfta okuyan bir kardeşinizim. Öncelikle çok endişeliyim.gelecek kaygım inanılmaz fazla.Özel sektör kan ağlıyor.kpss bakıyorum doğru düzgün alım yok.sizce bölümü bırakmalımıyım.boşa mı çırpınıyorum.özel sektörde mülkiyenin hiç mi ağırlığı yok.ilerde alımlar hep böyle mi kalır -
@karabahtlı vala hocam ben yerinizde olsam suan 20 21 yasinda olsam öğretmenlik seçer okurdum o kadar agliyorlar fen bilgisi öğretmeni bile 1000 en az atanıyor bide her sene var ama bizim bölüm allah kerim tabi siz bilirsiniz belki şansınız olur ilk sene alim olur atarsiniz
-
@karabahtlı almanya fransa gibi düzgün bi ulkede erasmus yap. yds en az 80 olsun. Staj yap. Havada kaparlar seni
-
@homecinomiss rahat 5-6 bin vardır
-
@fuzuli O kadar olmaz hocam İstanbul belli bı puan araliginda oluyor genelde . Öyle çok düşükte kapatmaz fazla yüksekte olmaz. Burda puan söylemek şuan için yanlış olur ama bı 70 de olmaz yani
-
Şubat'ta yapılacak 20 bin öğretmen atamasına Nisan ayında ek 40 bin atama talebi ile öğretmenler Ankara'da eylem yapmış bugün. Heygidi düttürü dünya hey:)
-
İstanbul 70 İmkansıza yakın gibi görünsede bu oyun teorisinde her şey olabilir arz talep meselesi belki İzmir gibi Bu sene de İstanbul taban puana sıfırlanır bilinmez puan olarak değil Ama sıralama olarak bakılırsa geçmiş yıllarda bu denli Düşüş olmuş İstanbul’da.
-
@karabahtlı hocam yerinde olsam mülkiyeyi kazandığınıza göre temel var.Gider fen bilimlerinden dershaneye yazılırım.Tek tercih tıp yada eczacılik muhendislik yazarim.Özelliklede yazılım mühendisliği.Bak okul bitince mesleğimiz soran olursa bir sey diyemiyoruz.Müfettislik falan bunlar eskisinden dahada zor.Siyasal bitirmen mülakatta avantaj sağlar ancak hayatta her şey memurluk değil.Şimdi güzel görünebilir.Düşünsene eczacısın kendi işini yapıyorsun veya avukatsin veya insaat muhendisisin bina dikiyosun.Atanmakla ugrasacaģima keşke bu dediklerim icin ugrassaymışım.Nokta.
-
@ücüncütekil 2016 İstanbul 76 puan.
Üstelik Çift yıl puan kullanıldı. Bu 76 puanın sıralaması
2016 puanı için: 16bin
2015: 10 bin civarı olması gerek
Bende formun sıralama analizsti gibi oldum -
Eşit ağırlık mezunu olarak liseden mezun olmak pişmanlıktır.
-
@ücüncütekil keşke 2018 de tanısaydim seni her sene senden 1 tane lazım il tercihi için dersane hocaları bile bu hesabı yapamaz ezbere konuşurlar
-
@akncıı kendimize de faydamız olur inşallah olsun geç olsa da tanışmak güzel Bundan sonrası önemli Artık ️️