2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@veda bütün başkanlıklara
-
@homecinomiss bizde sizin gibi uzun zamandır bekliyoruz. Gelecek inş yakın zamanda...
-
@veda inşallah hocam
-
@veda hocam yedekler için olumlu bir gelişme olabilir mi peki
-
Mesai vaktinde bile, kendi kariyerini (belki de) tehlikeye sokacak sertlikte tweet atan, doğru bilgi vermek adına, geciktiği için, kendisine yönelik eleştirileri görmezden gelen @paretowilfredo kardeş 2 hafta doldu dolacak.
Yarın da gelmemesi hâlinde var mı aklında bir usül erkân? Nasıl sordurabiliriz saygıdeğer Anglo-Sakson ekonomi öğretisini darmadağın edip, Merkez Bankası mekanizmasını işlevsizleştiren Bakanımıza?
-
Arkadaslar iyuk değişiklikleri neler acaba
-
@karamell biran önce yapılmayan yazışmalar yapılır....
-
@Aslan-Reyiz hocam buraya da değişikliklerle ilgili ya da sınav konularıyla ilgili şu meşhur PDF’lerinden varsa atar mısın? Ağırdan ağırdan değişiklikleri kontrol etsek?
-
@veda yedeklik hakkı zaten yanıyor.Anlamadıgım nokta yedek adayla ilin sayisinin ilgiis yok ki?Zaten Ankara ve Istanbulda yedek toplasan 30 kisi ilerlememistir.Diger illeede yedek bile yok.
-
Yedeklik ilan gelince bitiyor.Yedeklerin hepsi alınacaksa yedekten kazananlar için cok iyi olur
-
Konunun yedeklerle ve ilin kontenjan durumuyla ilgisi yok.
Yedeklik hakkı doğup islemi başlamayan varsa başlatılsın deniyor yazıda. Hak kaybı yaşanacak yoksa. Hakkı doğup gerekli işlemleri yapılmamış adaylar var çünkü. Büyük Başkanlıklar tek tek uğraşmıyor. Sayı 3 5 10 olsun diye bekletiyor. Yazı bekletme diyor. Çünkü ilan gelecek, mağduriyet yaşanacak. -
Selamlar , Kurum içi sınav varmı ? yoksa direkmen kpss sonra sözlü mülakat mı
-
@yigit06 kurum içi demeyelim isterseniz. O başka bir mesele için kullanılan bir ifade.
Kurum, işe alımlarda kendi yazılı sınavını yapıyor mu ise sorunuz normalde evet yapıyor.
Yani: KPSS+kurumun yaptığı yazılı sınav+sözlü mülakat.
Sorunuza cevap oldu mu bilmiyorum. -
Bağırasım geliyor yeter laaaaan diye bilmiyorum sizede oluyor mu ama şu var duyumdan sıkıldım resmî gazetede bu gece yayınlanacak diyin valla inanıcam dayı
-
@kamusaldenetci anladigimiz dilden anlatmissiniz sagolun yani ilan geliyor arkadaslar hersey bunu gosteriyor zaten.bakan 2 3 kere dedi,duyumlar vs de bunu gosterdi
-
2 dk 1 foruma bakıyorum bağımlılık yaptı
-
@Hukuksever valla bendede
-
@kamusaldenetci acıklama daha net oldu
-
Burayı pek takip edemedim maalesef dguy Dan da haber var mı acaba arkadaşlar
-
@pareto_wilfredo hocam vergi daire başkanlıklarının sırası gelenlerin yedeklik hakkı işlemlerini bitirmeleri konusunda yazı göndermelerini nasıl yorumluyorsunuz.İlan yakın mı demek hocam