2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
arkadaşlar iyi akşamlar. yeni kayıt oldum. 2019 kpss den beri sizleri hep takipteyim. bazen yazdıklarınız umutsuzluğa itti bazen ise umut ışığı oldu içime. bugün yazmak istedim çünkü bugün ilk defa korku sardı. Hatrı sayılır bir puanım var. Çok çalıştım çok yoruldum. Şükür sonuç yüzümü güldürdü kendimce. Ama sınav açıklandıktan sonra o eski calisma düzenime dönemedim. Yine çalıştım. Fakat eylül ekim donemlerinde ki o umutsuz hava istemez istemez hevesimi kırıyordu. Eskisi kadar calismakta zorlandım. o yüzden mütevellit kendimi nedense alıma hazır hissedemiyorum. kalan sürede o sınav öncesi yoğun tempoma dönmeyi koydum kafama. ama özellikle kpss sonrası dönemler sizlerin nasıl geçti merak ediyorum. hiç bozmadan devam eden var mı ? yada kuruntu yapma biraz vitesi düşürmen normal diyen? Yada sınavdan sonra çalışamadım fakat alım sonrası süre hazırlanmak için makul diyen ? Yani başarılı olmak için yeterli mi sizce ? Bu şekil yapıp yazılıyı geçen arkadaşlar varsa onlarıda çok dinlemek isterim. yorumlarınızı bekliyorum kardeşlerim. Umarım hepimiz için en hayırlısı olur
-
Guy taban kaçı görür
-
@Hukuksever ben de bursa istiyorum ama puanim pek musait degil cesaret etmem icin en az 200 kisi almasi lazim sanirim:)
-
@lannisterjk Şuan çalışmaya başlasanız bile sınava kadar önünüzde 2 ay var. GUY gibi bir sınav için yeterli bir süre. İlk olarak konu anlatımları ile bilgiyi tazeleyip son 1 ay kala soru+çıkmış yaparak sınava hazır hâle gelebilirsiniz.
-
@eomer hocam sadece konu mu calisalim? Soru cozmeden oturur mu ki? Herkes (elbette yardımcı olmak icin) kpss çalışır gibi çalışıp uzerine guy sorulari çözün diyor ama kpss çalışır gibi çalışacak yeterli süre yok:)) sıkıntı tam da orada:))
-
@Aslıhannn puanın kaç acaba benimki taban yani 70
-
@Aslıhannn konu+soru+çıkmış bu üçleme başarıyı getirecek anahtar bence. Bu üçlemeyi kim sınava kadar iyi yaparsa avantajlı olan o olur. KPSS'ye çalışır gibi çalışmak demek sınavı riske atmamak demek.
-
@eomer cevabın için teşekkür ederim. umarım öyledir. hiç çalışmadım değil ama genel olarak alım bekleyenlerin temposu nasıldı onu bilemedim. acaba geri mi kaldım diye düşündüm eskisi gibi çalışmayarak. Dediğin gibi bu 2 aylık sürede sorun yaşamayarak halledenler var mi merak ettim
-
@eomer Insallah yetistirebiliriz hocam, teşekkürler
-
@lannisterjk bende kpss den sonra adam akıllı çalışmadim hiç. Ama bence başlayınca hatirlarim diye düşünüyorum. Eksik olduğum bazı dersler var önce onları halletmem gerek kpss den de düşük almamın sebebi oldu zaten .
-
@Hukuksever 77.5 hocam. Siz yeniyseniz risk alabilirsiniz gecmis yillarda ben de cok bursa yazdim:) ama benim son sanslarim diyebilirim o yuzden riske atamam sanirim. Tabi yine de sayıya da bagli
-
Acaba taban görebilecek olan iller genelde nereler oluyor yani iç and mu doğu mu genelde nereler olur ?
-
@Aslıhannn şimdi baştan başlasan cok güzel kpss çalılır gibi çalışıp soru çözer cıkmış sorulara bakaraın ztn ilanın ne zaman gelceği belli değil en az 3 ay var daha sınava 3 ayda ohooo neler biter neler heleki temelin varsa
-
@Su28A hocam sınav sonrası çalışmalarınız ne dereceydi acaba ? Birde puanınız kaç bandında merak ettim. Sitede de yeniyim böyle soruluyor mu puan falan maaş sorar gibi sordum
-
@lannisterjk ben daha öncede yazmıştım. Son 3 guy sınavını da geçtim. En son guyda neredeyse 1 sene ara vermiştim. Hızlıca notlardan bakıp sorular falan çözmüştüm kıl payıda olsa geçmiştim sınavı.bende o zaman cok stresliydim nasıl yetişcek unuttum herşeyi diye. Ama merak etmeyin gayet yetiyor süre. Besmele çekip başlayın sınava kadar gayet yetişir
-
@lannisterjk hocam puanım 74 e çok yakın tam olarak 73.81 6915 sıralama . 2019 puanım ilk girisimdi. .sonrada koptum dersten puanda düşük olunca moralim çok bozuldu baya . Tekrar 2020 için başlamaya calistim yavaş yavaş kendimi derse vermeye çalışıyorum
-
@poncik Hocam evet 3 ay olsa yetisir ama bu hafta ilan gelse Bakan Bey'in sözüne binaen:) max 2 ay oluyor ya ondan bi telaşlaniyor insan. Ama Rabbim yardim eder insallah bizler gibi emek veren herkese
-
@kamu hocam sorum değilse danışmak istedim birkaç şeyi acaba kpss puanınız kaçtı ? Ve iki ay kala günde ne kadar zaman ayırarak hallettiniz çok merak ettim
-
@poncik 3 ayi bulur mu hocam cidden sınav vakti? Çok gerdi beni bu bir iki hafta muhabbeti.
-
@lannisterjk 2017 puanıyla başvurmuştum 80di. Ben hızlıca maliyede kısa bir not vardı.maliye iyiydi zaten benim onu okudum. Muhasebede mevzu muhasebe video izledim hemen bitiyor o. Hukuklara fasikül vardı muratın ordan baktım.tabi hepsine tam bakamadım. Hemen adem kılıç soruları çözmeye başladım. Çözümlerfe bi nevi tekrar yapmaya çalıştım. İktisatım en kötü dersim o hep en sona kalırdı ve yanlış hep ondan çıkardı. Bence iyi olduğunuz derslerde en az yanlış yapmaya çalışın ben yanlış yapma hakkımı iktisatta kullandım