2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
GUY da referans şart olmayanın şansı olur mu ?
-
Guy da 76 ya il tutma olasılığı nedir hocam
-
@paretowilfredo hocam sizce açılacak il ve sayılara göre 70 puan olarak çalışmam lazım mı bir öngörüde bulunabilir misiniz ? Şu an bir smm de çalışıyorum 71 puan ve 9000 sıralamam var illerin gelme olasılığı çok düşük bir düşük diye çalışma şevkim hiç yok.Ders çalıştığım zamanlarda boşa çalışıyorum diye düşünüyorum
-
@homecinomiss 2000 lik alım olursa rahat gelir neden dersen 2018 deki alımda sadece 2017 puanları vardı ve 1000 kişi alındı bu sne iki senenin puanları var şöyle hesap et mesela bnm puanım 78,9 (2018) önümde yaklaşık 6000 kişi var 2019 da 78 alanın sıralaması da 3500 civarı yani bnm aslında önümde ortalama 9 bin kişi var fakat 2018/2019 kpss sıralamasında 1000 kişi guy olanlar var 400 sgk olanlar var bikaç bişi daha acıklanmış olsa ortalama 2000 kişi önümüzden cekildi buda sıralamayı yaklaşık 6/7 binlere çeker ztn 2 binlik alımda 5 katından 10bin kişiye kadar sıralama geliyor hatta 10 binleri bike aşabiliyor
-
@poncik inşallah ikibinden assagiya gelmez hocam
-
@poncik hocam benm 2019 puan 73.81 sıralama 6915 . Benim önümde kaç kişi var aşağı yukarı hesaplayabilir misiniz rica etsem . 2018 de sınava girmedim . Bende merak ediyorum il tutma olasiligi kaç diye pek umudum yok açıkçası
-
yahu arkadaş şu puana gelir mi bu sıralama ya gelir mi ? acayip boş muhhabbet yapıyorsunuz ortada ilan yok bu birincisi , ilan olsa da yüksek puanlı arkadaşlar varken hala 71-72-73 dolaylarında puan alan arkadaşların sanki sınavı kazanabilcekmişçesine umutlanması da ikincisi . koskoca forumu umut dükkanına çevirdiniz ...
-
@kaymakamadayi006 71 puanla atanan guy arkadaşım var 84 ile de kurum sınavında elenen arkadaşım var galiba siz yenisiniz bu tecrübesizce yorum onu gösteriyor
-
@kaymakamadayi006 sen nasip nedir bilmez misin eger o 70 puanlı sınava girmeye hak kazanırsa sınav yeniden başlar
-
Biri arkadaşa daha son alımda 7-8 tane ilin 70-71 ile kapattığını hatta ve hatta İzmir’de boş kontenjan kaldığını söyleyebilir mi?
-
umut fakirin ekmeği umur ha umar umar Allah kurtarsın ağalar ...
-
Ayrıca en son 2000 alımda (2017 alımı) çoğu şehir 78-79 ile kapattı o zaman benim 81.75 puanım vardı sıralamam ise 8binlerdeydi kurum sınavında elenmiştim bir kaç soru ile şimdi ise o sıralamada olan arkadaşların puanı 70-71 arası birşey yazmadan önce biraz mantıklı düşünün.
-
Son sınavda puanlar düşük evet ama sıralama gayet yüksek . .
-
bu aralar linç edilmek istiyorum kardeşim linç edebilirsin rahat ol biz umudu keseli çok oldu maksat yanımıza yol arkadaşı bulmak ölüme bile yalnız gidilmiyor 21. yüzyılda ...
-
2000 alım olursa çoğu şehir 70 puanla kapatır
-
@kaymakamadayi006 hayatım boyunca şu karakterde olmadım. Allah da nasip etmesin. Ben yandım yanıma birileri de yansın demedim. Bu nasıl bir kafa yapısı, kafa yapısını da geçtim bu nasıl bir vicdan? Allah kimsenin emeğini zayi etmesin demek bu kadar mı zor? Adam umudu kesmiş velev ki olmamış ama başkalarının da olmasın diye düşünmek nerenin vicdanı?
-
@kaymakamadayi006 adminler konuyla ilgilensin gerçekten pareto ve ekibini uğraştırmak, taleplerini görmezden gelip duyarsız davranmak istemiyorum ama bu sayfa, tecrübeli olduğunu sanan ve yüksek puan temsilcilerinin milleti şamarlayacağı bir sayfa değil...
Nickine kaymakam eklemişsin gelip tatava yapıyorsun, biri btk eklemiş gelir burada yazar, bir diğeri yüksek puan aldım demek için bir yerlerini yırtar gelir burada yazar.
Sizin bu sayfada ne işiniz var? Gidin torpille, liyakatsizlikle, hayalinizdeki meslekle ilgilenin gelip gidip burada millete fikir veriyorum ayağına neye hırslanıyorsunuz?
Almış 70, 71 umut bağlıyor seni ne ilgilendirir? Git sen kaymakamlığa oynasana, kazan sonra da Türkçe konuşamayan parti ilçe başkanına gidip yalvar boşver.
Burada Elon Musk'ın yeni truckını mı konuşalım?
Ahmet Hakan'ın yalakalığını mı konuşalım?
Ya da BOTAŞ alımını mı konuşalım?
Adamlar elbette 70'i 71'i soracaklar.
Aklı kendine yetti millete dağıtıyor... -
Ileti terbiyesiz ve seviyesiz üslup sebebiyle kaldirılmıştır.
-
Daha dün @paretowilfredo dün paylaştı. Guy alımlarında defalarca kez 70-71 puanla kapatan iller oldu. Bu adaylardan da kazanıp mesleğe giren onlarcası mevcut. O nedenle 70 - 75 bandında adaylara düşen kpss temel odaklı hazırlanıp öncelikle puan yükseltme çalışması yapmalarıdır. Gelecek bir guy ilanı da onların konsantrasyonunu ve temposunu arttırmasına yarayacaktır. Guy sınavına da gayet güzel hazır olabilirler. Bunun onlarca örneğine şahit olduk biz gerek TY facebook grup günlerimizde gerekse 3 yılı aşkın zamandır site hayatımızda.
"Yalamak"
Kişi kendinden bilir işi demişsiniz. O halde dilinizdeki pütür sayıları ile sorununuz olmalı ki insanları bununla itham ediyorsunuz. Terbiyesizliğin gereği yok. Forumun seviyesini düşürmeye de hakkınız yok. Burada her üyemiz şikayet mekanizmasini aynı hassasiyetle kullanabilir ve kullanıyor da. Bunu böyle çirkin nitelemek, herkesin motivasyonunu kırma mücadelesi veren size düşmez.
Bizimle yeriniz yok.
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. -
Siz nerden biliyosunuz kardesim tamam benim puanimda o seviyelerde gy gk yuzunden puanim dusuk geldi onun sebebide sinava girdigim okulun igrenc olmasi ve benim bir turlu konsantre olamam nerden biliyosun gecemicemizi benim iki dersim neti 30 ve üzeriydi gy gk beni batirdi diye ben guy sinavini gecemicem mi ne tuaf bir dusunce pes yani