2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Okahraman07 geçersin hocam katiplikten ust oldugu icin guy sorun olmaz diye biliyorum
-
@Okahraman07 normalde geçiş oluyor kazandığın sürece ama son alımda gümrükte çalışanları falan almadılar guya ama başka kurumlar alıyor bddk almıştı mesela
-
Hadi bismillah
-
82.5 gelir mi dguy icin dedim. Birbirinize satasmaktan cevap bile vermediniz
-
-
@izzo dguy başlığı var oraya yaz o zaman.
-
@izzo hocam alım sayısına bağlı 300 olursa gelir diye düşünüyorum ama 100 150 kişilik alımda zor gibi görünüyor maalesef
-
@cemalicoşan
Sıkılmadan, üşenmeden beklemiştik Godot'un gelmesini fakat hiç kimse gelmemişti...- Samuel Beckett
Godot'u Beklerken tiyatro oyununundan
Godot rolünü sevmediğimden aldım bu nicki
-
@cemalicoşan ne farkı var bunu yazasıya kadar cevap verip sevap işlersin. Niye hemen tepki
-
@izzo hocam sıralamanız tahminimce 1500'lerde olası bir 300 dguy alımında gelir ama alım olur mu onu bilemem ben
-
@Anti-Godot 1750 siralamam
-
@izzo yeter ki ilan gelsin.Gećen yil 78le kapattı.
-
@izzo yani o sıralamayada gelebilir SGK ve ilgöç alımlarından sonra bence rahat gelir
-
@zenginmemur bir önceki alımda sadece 2017 puanı kullanıldı ve sayı çok iyiydi inş bu senede iyi bir alım gelir diyelim
-
@Boyabat-Dükü evet doģru unutmuşum.Ama dguyun gelmesini bende istiyorum.Guy kesin gelecek gibi.
-
@Boyabat-Dükü insallah 200 250 den aşağı gelmez ya
100 kişi alırsa zaten 84 le falan kapatir -
Arkadaşlar burada yalnızca guy hakkinda konusunda . Kaç kişilik alım gelir veya hangi iller açar puanlar kaça düşer tarzında tecrübeli olanlar fikirlerini belirtse .
-
@izzo inş güzel bir sayı gelir diyelim biz çalışmaya devam edelim gerisi nasip kısmet en azından yakın zamanda elimizde guy var gibi dguy da gelirse balı kaymağı olur
-
@izzo sen de sadece soru sormamışsın önce zan altında bırakmışsın neyse inan bilgim olsa yazardım. İnş puanin mülakatlara yeter.
-
@Su28A +1. Tahminimce 2000 kişilik alım tekrar taban puanları gösterir