2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@sonunageldim 100 150 mi arkadaşım dguy oldu en son alımda ve 600 kadro ihdas edildiğini söyledi ama sanırım bu peyderpey alınacak buda kötü bizim için haliyle
-
@adanali01 326
-
@sonunageldim pareto bir sey dedi mi dguyla ilgili tabloda dguy yok
-
@zenginmemur twitterda bir gonderiye yazmis.hmb gibi bir alim sayisi olur tahminen diye
-
@beveridge-eğrisi eyvallah hocam
-
Sevgili arkadaşlar istatistikçilere de kontenjan gelir mi sizce?
-
@paretowilfredo üstad, bu başlık iyi sanki. Diğer ikisine kilidi vursan mı? Takdir senin tabi ki
-
@Baelish yok.Bilgiyi babamın üniversite arkadaşından aldım.kendisi ankarada maliye bakanlığın bünyesinde çalışıyor.
-
@Su28A ben sormadım.babam sordu.oda ilanın şubatta çıkacağı söyledi.sayı söylemedi.
-
@hayırlısı035 VMY yi de sorsa keşke
-
@hayırlısı035 hocam guy için mi dedi Şubat'ta diye
-
Sayın bakanin soylemleri birbiriyle uyusuyor. Once ilan icin eli kulaginda dedi simdi de bir iki haftaya ilana cikicaz demis. Bence hazirliklara baslanmali. Sayinin de 2000 olacagini hissediyorum nedense
-
@maveraünnehr35 süper bir haber bu
-
su ilan gelse kesin forum cöker 2 ölü 15 yaralı olur ..
insallah 2000 gelir.
-
İlanın geleceği kesinleştiğine göre artık etkinliklerde sayıyı fazla isteyelim bence. Belki bi etkisi olur.
-
2000 alim olursa cogu il 70 de kalır 2018 paunlarinda bile 71 alanin siralamasi ortalama 12 bindeydi 2000 kisi guya gitti 300 kisi sgk ortalama 250 kisi dguy derken 2000 kisi baya bi rahatlatacak bizi
-
Aksam twitterda yas mağduru olanlar icin etkinlik yapılacaktır katilirsaniz cok mutlu edersiniz bizi..siz sevinc yasarken biz cok caresiz kaldik su an..saati yazicam
-
Dguy 150 kişi gelirse kaç katı sınava katılabiliyor ve kaç puanla kapatır sizce ?
-
@hakimehanımm 150 10 katı 1500 kisi çağırılıyor.
-
150 kişilik dguyda 82.5 puana gelme ihtimali nedir arkadaşlar.