2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@davetsiz eyvallah hocam umarım değişir.Puan konusunda sıkıntım yok ama adil bir uygulama olmadığından kaldırılması gerekir.
-
@davetsiz Hocam bu gelişme ilanın yakın zamanda( 1 , 2 haftaya ) geleceğinin habercisi diyebilir miyiz
-
5 il tercihi olunca avantaj dezavantaj neler olur arkadaşlar ?
-
@Su28A Puani iyi olanların lehine bir durum olur , adam 80 ile sınırda kalıp giremeyebiliyordu tercihin artması illaki onun bir şehir için sınava giriş şansını artırır öyle düşünüyorum.
-
@Su28A taban puanların bir tık artacağı anlamına geliyor ama önceki sisteme göre daha adil olacağı kesin
-
Çalışma çalışma ne bitmez calismaymis askerlik mezun olduk askerlik geldi daha calisiyolar
-
@davetsiz yeni ilan bizi görecek mi
-
@davetsiz Hocam ilan hazirana kalmaz demi. Malum askerlik var.
-
@davetsiz merhaba;
Sdece GUY la mı ilgili gelişme acaba yoksa maliyenin diğer meslekleri için mi?
-
@Semihylc puanı iyi olanlar için garanti olur sınırda kaybetme riski ortadan kalkar, düşük puanlı içinse yanlış il tercihi yerine 5 ilden birisi gelir,yani herkes için adalet demek. Tabi bu puanların bir sınırı var.hayirlisi olsun
-
@hayırlısı035
:female-police-officer: :female-police-officer: KURALLAR:
İlk 15 dk,
Kişilerietiket yapmıyoruz
Görselli tweet atmıyoruz.
Tweetleri peş peşe değil bir kaç dk aralıklarla atıp , fav ve rt yapmayı önemsiyoruz.
Twitter etkinliklere yeni katılacak olan arkadaşlar lütfen tagı kendiniz yazmaya çalışmayınız. -
Hadi arkadaşlar etkinliğe TAG BU #AlbayraktanİİBFyeMujde
-
@hayırlısı035 Sadece 1700 tweet mi var ben mi yanlış görüyorum ?
-
@Anhedoniccc sponsorlu olunca az gözükür.TAGI satın alan bilir kaç twit olduğu
-
GUY bekleyip ve puanı olan etkinlik katılmayan neden katılmıyor?Sebebi gerçekten merak ettim.Özelle veya buraya yazın lütfen.
-
Iibf nin sıkıntısı kendini begenmis hocalara, destek vermeyen ust duzey iibf yoneticileri yuzunden olmustur baskada bisey demiyorum yaziklar olsun..
-
Neden katılım az etkinliklere nerde bu arkadaşlar
-
@Adem052 genel gözlemim her ne kadar yanlış olduğunu düşünsem de ilanın geleceğine dair inancın kalmamasıdan dolayı etkinliklere pek katılım olmuyor.
-
Özgür Demirtaş, bilim insanı elbette ama ardını dolduramadığı, İsveç'te yaşanıyormuşcasına ütopik bir Türkiye hayali pazarlayarak, dalga konusu dahi olmuş bir akademi personelidir.
Kendisi, sermayenin beşiğinde kaşarlanmış, yine sermayenin bir kurumunda, hem de ülkesine vergi ödememek için sermayesini Malta'ya kaçıracak kadar, Kanal İstanbul çevresinden arazi alacak kadar alçaklaşan bir kurumda görev yapmaktadır.
Gençler memur olmak istiyor diyerek tiye alır, öte yandan firmalara "az işçi çok çalıştırma" modelleriyle danışmanlık yapar, makroekonomik parametreden anladığı sadece firma kârıdır...
Hitler komutanları da kalifiye insanlardı fakat bu, iyi kariyere sahip olma meselesi, insanlık ve ahlak sahibi olunduğu anlamına gelmez.
İkide birde "Mustafa Kemal'in askerleriyiz." mesajları da beyaz yakaların içindeki kara vicdanları gizlemez!! -
@botan01 veya zaten başkaları katılıyor.ben neden katılayım diyor.2018 beri böyle