2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ćekonomist Ee zaten o durum her sınavda var. Haftasonu ertelenen açık lise sınavlarında da pozitiflilerin gireceği sınıflar bile belliydi.
-
@ćekonomist bu bugün verilen bir karar değil ki,eminim ilan verildiğinde düşünülmüştür ayrı sınıf,sonuçta korona yeni çıkmadı. Sınavın ertelenmeyeceği sonucu çıkmaz ki bundan.
-
@law ben görüştüğümde bugün yarın netleşeceği söylenmişti
-
Erteleme olmayacakmış.
-
@guyguy26 16 saat önce çalışmamışlar ertelensin istiyor yazıyordunuz, 16 saatte çok iyi yerden kesin bir duyum aldınız galiba
-
Ertelenmiyor arkadaşlar
-
@maliyeciece nereden duydunuz
-
@law hocam tabiki de gib in açıklaması lazım ama ertelenecek olsa direk derler erteledik diye covidliler için ayrı sınıf yaptık demezlerdi herhalde. Ben sadece hocanın twitterda yazdığı şeyi söyledim. Oradan da bence bu sonuç çıkıyor gibi.
-
Bu sınava COVID pozitif olanların girmemesi daha doğru. Çünkü onların şehirlerarası seyahat etmesi de mümkün değil.
-
@blueberry pozitif olmaları onların suçu mu? Böyle bir mantık yok ya
-
Tek gideceklerin seyahat İzin belgesi almasına gerek var mı ? Sınav giriş belgesi yeterli mi olur ?
-
@yolosapiens bariz sorunlu birisin arkadasım , duyum almak için 16 dakika da yeterlı soruyorsun söylüyorlar; aradım görevli aramalardan bıkmış olsa gerek kısa ve öz ertelenme olmayacak diğer gelişimler için duyurularımızı takip edin dedi yani sınava hazırlan biran önce
-
Pozitif olanlar için girmesin demek ne kadar kolay, o insanlar hastalığın verdiği rahatsızlıkla ders bile çalışamıyorlar. Koronadan çekinen insanlar için de gelmesin girmesin demek ne kadar bencilce. Her cümlemin başında ertelenmesin diyenleri anlıyorum diye başlıyorum. Ama ertelenmesin diyenler o kadar bencil ki inşallah bu kadar kararttığınız gözleriniz yüzünden bu hastalığa yakalanmazsınız. Allah kimseye bu hastalığı denk getirmesin. Ama bu kadar ertelenmesin diyen arkadaşların da bu insanların vebalini nasıl ödeyecekler bi düşünmelerini isterim. Bu işin sonunda ölüm var. Ben öldükten sonra o sınav olmuş olmamış ne anlamı var. Tüm arkadaşlarımın vicdanına bırakıyorum ve daha fazla ertelenmesin ertelensin baskısı durumuna alet olmayacağım. Allah hakkımızda hayırlı olanı versin...
-
Virüs ortaya çıktığından beri nerdeyse 10 sınava girdik kalabaliklar temaslilar pozitifler hepsi vardi. Ama su an etrafımda sınava girdiği için hastalanan yok çünkü kimseyle ağız ağıza girmiyoruz sınavda maske dezenfektan vs. Ayrica pozitif olan kişilerin sınava girememe durumu yok diye biliyorum.Ve bu covid bi süreç artık kaç yıl süreceği belli değil bununla yaşamayı öğrenmemiz gerek.sinav ertelenirse yine bir bilinmezlik...
-
@blueberry Dünden beri yazılanları dehşetle okuyorum yazmayayım dedim ama bu kadar da olmaz insanların hasta olması onların suçu mu? Siz de olabilirdiniz .Arkadaşlar ne olursa olsun hiçbir konuda vicdanınızı kaybetmeyin ya..Sınavın ertelenmesi taraftarı değilim ,covidli de değilim sadece empati yapabiliyorum çok şükür
-
@berrak_27 Bu kadar kişinin hayatı söz konusu. Sınavda maskeler çıkarılıyor. 1 COVID hastası onlarca kişiyi etkiliyor.
-
@blueberry siz girmeyin o zaman sınava
-
@blueberry kimse çıkarmasın maskeyi arkadaşım şu ortamda maskesini çıkaranın aklından şaşarım. Covidlileri de başka sınıflarda toplasınlar onların da bu sınava girmeye hakkı var çok büyük haksızlık olur aksi halde mahkemeye kadar gider yani yoksa zaten iş.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Merhaba dostlar herkese.
Sıkıntılı bir dönem içerisindeyiz. Hastalık geçtiğimiz dönemden de ağır şekilde etkiliyor hayatımızı. Kısıtlamalar da buna bağlı olarak yeniden hayatımızda yer etmeye başladı. Bu noktada sınavın ertelenmesi vb. konular da haliyle gündemimize girdi.
Bu konuda rahatsız olduğum bir kaç hususu dile getirmek ve sizleri ikaz etmek istiyorum.
Başlıkta gördüğüm kadarıyla herkes ama istisnasız herkes empatiden tamamen uzak şekilde karşı grubu yargılamakla meşgul.
Sınav ertelensin isteyenler karşı grubun işsizlik ile ilgili durumunu, belki mali sıkıntıların yarattığı buhranı, aileleriyle olan muhtemel sorunlarını görmezden gelirken,
Sınav yapılsın diyenler karşı tarafın hastalık ile alakalı yaşadıklarını tamamen görmezden geliyor.Özellikle bu hastalık çevresinde dolaşan dostlarımızın endişeleri fazlasıyla haklı. İnsanlar ölüyor dostlar. Ölümün olduğu yerde hangi konu daha ciddi olabilir ki?
Diğer yandan sınavın ertelenmesi konusunda ben de endişeliyim. Kurumun ertelenen sınavı VMY örneğinde olduğu gibi iptal etmesi, komple ötelemesi gibi bir endişeyi ben de taşıyorum. Bu endişeyi işsiz dostlarımız açısından da haklı buluyorum.Tek bir ricam var hepinizden. Doğru sadece siz ait gibi davranmayın. Sorunlar sadece sizde varmış gibi davranmayın. Sadece sizin dediğiniz olsun diyerek kimseye dayatmada bulunmayın.
Fikir alışverişine, istişareye evet. Ama bu dediklerime kati şekilde hayır.
Bundan sonrasında bu tavır içerisinde olan kimseye anlayışlı olmayacağım. Çünkü bazı sözler ve tavırlar çok çirkin görünüyor bana şöyle bir baktığımda.Hepinize başarılar diliyorum dostlar. Umarım en hayırlı karar alınır, en güzel neticeye ulaşılır.
İyi forumlar herkese.:man-facepalming:
-
@extraordinary covidlilerin de zaten sınava girme hakları var ve seyahat engelinden muaflar yani devlet kendi özel aracınızla gidip girebilirsiniz diyor tüm sınavlarda da böyle oldu sorun şu ki hasta olan insanlar da doğal olarak bir gün önceden gelecek bir yerlerde konaklayacak ve muhtemel ki bir çoğumuz aynı yerlerde konaklayacağız riski daha da arttıracağız il çeşitliliği dediğimiz buydu bir şehirde 5000 kişi toplanıp belki 100 kişinin aynı yerde konaklamasıyla çeşitli illerde 200-300 kişinin toplanıp konaklması ayrı