2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@sokrates12 hafta içi yapsınlar.Mülakatlar hafta ici oluyor.
-
Arkadaşlar ertelenme ihtimali çok düşükmüş sınav olacak yani o yüzden burada tartışmak yerine derse odaklanalım hiçbir şey candan önemli değildir eğer kronik rahatsızlığı olan arkadaşlar varsa sınava girmesinler bence
-
@sokrates12 Meb unvan değişikliği, açık lise sınavlarının ertelendiği şu dönemde bunun olmamasını savunmak da çok mantıksız.
-
Hafta içi yapılsın.
-
@scofieldmustafa
aylardır olunan noktayla alakasız bi noktadayız şu an.
neredeyse tüm dünya uyguluyor bu kapat-aç sistemini.
kapanılır, bir süre vakalar seyrelir, sonra tekrar açılır, tekrar sağlık sistemini zorlayacak kadar vaka olana kadar açık kalınır, bu dönem daha risksizdir.
şu an riskin tavan yaptığı kapanma dönemindeyiz.
aylardır bulunduğumuz durumla şu son 1 ayı hatta tam şu anı kıyaslamak elle tutulur değil. -
Sınav ertelenmesi muhabbetini bırakın da sayistayin netlere bakın millet deli gibi çalışıyor . Ders çalışın ders .
-
@düdüklütencere evet anlıyorum. Bizim başımız kelmiş gibi sanılıyor. Bende hasta olmak istemem. Benimde evimde kronik rahatsızlığı olan kardeşim var. Kimse ölümcül bir virüse yakalanmak istemez. Ama aylardır tedbir alıyoruz çok şükür yakalanmadık. Bu süreçte bir çok sınava girdim. Tedbirimi aldım öf demedim. Ertelenmesi aklımın ucuna dahi gelmedi. Şimdi ne oldu da son 2 3 gündür herkes ertelensin demeye başladı? Normal mi bu durum?
-
@scofieldmustafa kardeşim yasak var yasak.Yani öyle rahat olamayacağız.Nerden bileceksin sen benim sınav saatine yetişeceğimi.Ertesi hafta vmy var.16 saat.Kısıtlamanin olmasa tamam zaten ikide bir polis kontrolü bak çoğu kişi bu sınava yetisemeyeck
-
@scofieldmustafa ama merak etme ertelenmez.Ales ertelemendiyse guy Sınavida yapılacak.
-
@zenginmemur ALES ertelenmedigi için banada öyle geliyor.
-
Zaten ertelenecek olsa şimdiye kadar duyuru yapılırdı diye düşünüyorum
-
@scofieldmustafa farklı illerde yapılan kaymakamlık ve hakimlik sınavı. İnsanlar bu sınavlar için ya yakın illere gitti ya da kendi ilinde girdi. Ayrıca virüsün yayılımı bu kadar çok değil ki ona rağmen farklı illerde yapılarak gerekli önlemler aldı. Ayrıca vaka hasta muhabbeti kadar saçma bir olay yok. Sonuçta vakadan da hastadan da bu virüs bulaşabiliyor. Sorun şehrin boş olup dolu olması da değil sorun bizim şehir dışından gelecek olmamız, orada misafirhanelerde, otellerde konaklayacak olmamız bir çoğumuz üst üste 2 3 hafta gelecek. Bu sınava yönelik algı oluşmasının sebebide bu sınava 5000 kişi girecek olması.
-
@yolosapiens sen gib in 5000 kişi için her ilde sınav organizasyonu yapacağına inanıyorsan baya hayal dünyasında yaşıyorsun bnce hadi iş merkezleri arttırıldı diyelim yine insanlar başka şehire gidip kalacak yer arayacak vs yani yine aynı şey bitsin kurtulalım bnce il merkezleri arttırılması yada sınavın ertelenmesinden ziyade sınava pozitif yada temaslı kişiler nasıl giricek onun açıklaması yapılmalı zira sınav bir ay sonrada haftaya da yada 2 ay sonra da olsa aramızda pozitfi yada temaslı kişiler olacak yani herşeyden önce bunun için bir çare bulmalışar yoksa aınavın ertelenmesi ve hatta her ilde dahi yapılması bir çözüm getirmeyecek bu kadar net
-
İlk defa girdiğim sınavın başlığını sessize alıyorum. Herkese kolay gelsin sayıştayda gördük rakipler zorlu son 10 gün güzel ders çalışalım. Sağlıklı sıhhatli huzurlu günler dilerim.
-
@hukukcukişi, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaslar kendim suan pozitifim illet bir hastalik evet cok artti ama yasamaya alismak zorundayiz bunla hayat devam ediyor edecekte.viruste uzun sure bitmeyecek düşüşe nezaman gecer orasi muamma saglik her seyden onemli ama olan bizlere olur yine kafeler her sey acilir.kendi tedbirimizi almak zorundayiz tedbir bizden taktir Allahtan markettende kapiliyor virus ben biryere gitmezken kardesim isyerinden kapip getirdi .ertelenmesi asla dogru degil bu hayatimizin bir parcasi artik
çok geçmiş olsun. pozitif olanlar ayrı bir sınıfta girecek değil mi size bir bilgilendirme yapıldı mı?
-
pozitif olanlarla aynı sınıfta sınava gireceğiz sanırım:) insan canı bu kadar kıymetsiz olamaz olmamalı. empati değil de bencillik revaçta anlaşılan
-
@bybredd aynen hocam burada ertelensin ,ertelenmesin muhabbetinden ders e verilse bu vakit çok daha mantıklı olur.Cunku ertelenmeyecek.Herkese kolay gelsin.
-
@buslem hocam Murat Güzelli aramış gib eğitim merkezini covidliler için ayrı sınıf yapacaklarmış. Yani ertelenmiyor sınav.
-
@scofieldmustafa Sınav ertelenmeyecek. Pozitif olanlar için erteleme yapılması daha doğru.
-
@ćekonomist o bari düşünülmüş teşekkür ederim