2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Hangi yılları kapsayacagi, sınavın nasıl olacağı felan felan... İlan duyumu beklemekten daha zor geçecek anlaşıldı :)) buralar tez vakitte yeşillenmeli, yoksa çok karışacak gibi duruyor.
-
@Cemre33 puan türünü değistirirler hocam.
-
@zenginmemur ayrıca vmy 'de klasik düşüneceğimize göre . demek ki tek kitapçık olmaz . İnşallah tarihlerde düzeltmeye gidilir .
-
Bu ilanı verenler durumun saçmalığının farkında değiller miydi? Umarım susalım diye yayınlayıp sonra hayal kırıklığı yaşatmazlar
-
Bu ilan bilgisi aslında bize şunu söylemek istiyor. 2018 puanınız yandı vakit varken 2020 den puan alın benden söylemesi dediler. Size vakitte verdik daha ne yapalım vs vs. içeriğe gelince her şeyi ile büyük bir saçmalık. Şu ki sınav tarihi ve mülakat tarihi şimdiden belli ama içerik yok. Bir düzenleme yapılacaktır.
-
Ya arkadaşlar allah aşkına öyle düz mantıkla bakacaksak bütün mülakatların tek bir gün olarak 7 aralıkta olması gerekir. Bu sınavlar ayrı ayrı yapılır ve hepsine girersiniz.
-
DİKKAT DİKKAT
Saat 12-18 arasında
Dün Belirtilen Kadro Sayılarının Artırılması
Belirtilen Sınavların Günlerinin Ayrılması
2018 puanlı arkadaşlarımızın puanlarının yanmasının düzeltilmesinin talep edilmesi adına Etkinlik Yapılacaktır. DAVETLİSİNİZ -
@strtmn Ekimde yapılacak bir sınavın 2020 puanını kaplayacağı kesin tâbi kpss belirlenen tarihte yapılır ise 2018 puanı olanların puanları yanacak maalesef
-
Tek sınav yapılacak diye söyleniyor tek gün tek sınav
2018 olayını bilemiyorlar herşey gene muamma -
@Cerkes46 onun garantisi yok kesin diye ortada tarih var başvuru zamanı yok
-
@hayırlısı035 aynen dediğinize katılıyorum kesinlikle nefret değil ha ben 2020 ye girer yine puanımı alırım onda sorun yok biz 2018 e hunharca hazırlanıp iyi puanı alırkende 1 ay önce guy ilanı gelmişti bizden kimse demedi e biz ne olacagız umut ettik bizede gelir ilan en yakın zamanda diye sonra vmy de gelmişti iptal oldu puanımızı aldık artık süresi bitiyor ve bu ilanları biz göremeden.. olaya 2018 e giren 2019 a da girmişti gözüyle bakmayıp bir de şu açıdan baksalar keşke 2016 kpss den beri bu sürecin içindeyim 2016 2017 2018 kpss lerinin hepsine de girdim hayatım bu sınavlara hazırlanmakla geçti şimdi kalkıp bizi sınav makinesi gibi görüp 2019 a da girmişsinizdir zaten demek asıl onlarınki nefret söylemidir bana göre
-
Geçmiş sınav takvimlerine bakıldığı zaman sınavın yapılacağı zamanın hemen hemen 1.5 aylık zamanlarında başvurular alınmış sanki başvurular 15 eylüle yakın bir zamanda başvurular başlayacak gibi. Etkinlikler yapılsın ama 2018 2020 ayrımı yapilacagi yerine sınav tarihinin daha yakın bir zamanda yapılması adına etkinlik yapılması daha mantıklı olur bu arada KURUMİCİndeki adaletsizliği de her etkinlikte belirtmekte yarar var
-
unutmadan 2019 puanım yok 2018 de sıralamam 7500 lerde yaşım 35 şimdi gene mi sınava girecem böyle aşkın ızdırabını n döneme çattık hayatımın 3 de ikisi bu iktidarla mahvoldu bunlara oy veren yaşlı kesim eve girmez umreciler ayrı dangalak asker uğurlamacılar apayrı problem birde ölümüme neden olsun tam olsun biride benim evde yaşıyor adam halen ticaret için evden çıkıyor şaka gibiyiz
Coğrafya harbiden kaderin -
@sweeney_todd bu süreci ilk kez yaşamıyoruz yıllardır bu serüvenin içindeyiz sınavdan 35 gün önce gelir ilan bunu bilmyenen var mıdır?
-
@Cerkes46 senden daha tecrübeli olduğum kesindir iptal edilen sınav aynı anda gelen 2 ilan bir ilan sonucu açıklanmadan gelen ilan sınavdan bir gün önce açıklanan mülakatlar hepsini gördüm belli de olmaz ayrıca bu korana daha çok su kaldırır sınavlara daebe vurmaya devam edecek onuda belirteyim
-
Arkadaşlar sınavların aynı güne denk gelmesi neden bu kadar rahatsızlık yarattı anlamadım gerçketen. Bu bilinen bir gerçek guy yüksek puan alanların gireyim de çanta da keklik olsun sonra diğer sınavları girerim mantığın da tercih ettiği bir sinav buna kimse itiraz edemez belki de sınavı kapasitelerinin altında olan bir sınav bırakın da yüksek puanları olanlar diğer sınavları tercih etsin bari guya girmesin bir başka arkadaşımız kullansın puanını biz zaten millet olarak çok benciliz.
-
@sweeney_todd bilâder istersen benden 20 sene daha tecrübeli ol senle sidik yarıştıracak değilim ben mantıken sana bir cevap verdim kabul edersin etmezsin sana kalmış 2018 puanın olabilir bunu kullanamamış olmam da sana büyük haksızlık ama sınav ekim ayında planlanmış ve 2020 kpss de belirlenen tarihte yapılır ise 19 20 puanları geçerli olacak bakanlık 20 kpss puanı olanlara da bir sus payı verdi diye düşünüyorum.
-
@Cerkes46 yüksek puanların garanti olsun diye guya başvurmayacağını nerden biliyorsn ki birçok kişi böyle düşünecek.
-
@Cerkes46, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaşlar sınavların aynı güne denk gelmesi neden bu kadar rahatsızlık yarattı anlamadım gerçketen. Bu bilinen bir gerçek guy yüksek puan alanların gireyim de çanta da keklik olsun sonra diğer sınavları girerim mantığın da tercih ettiği bir sinav buna kimse itiraz edemez belki de sınavı kapasitelerinin altında olan bir sınav bırakın da yüksek puanları olanlar diğer sınavları tercih etsin bari guya girmesin bir başka arkadaşımız kullansın puanını biz zaten millet olarak çok benciliz.
Puanı yüksek olan kisini vmy mulaiatini geceginin garantisi verebilir misin?adam ikisinde giriyo en azından biri olsun diye.
-
@botan01 geçmiş dönem yaşananlardan bahsettim aslnda ben 93 kpss puanı olupta guya girip sonra vdk sgk geçenler çok biliyoruz yani 90 puanı olupta Guy u tercih ederler mi bilmiyorum benim öyle bir puanım olsa tercih etmezdim