2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
2018 de alim yapmayan illerden bir atak bekliyoruz
-
Sayi 2bin olur mu acaba 2 yildir ilan yok
-
@merasim34 malesef hocam kesin bir sayı henüz yok.. 2000 bekliyoruz sadece
-
Fatih Hoca (ya da başka bir ünvan) twitter hesabında;
İmece (2017),
Adem Hoca (eski GUY sorularından güncellenmeye ihtiyaç duyulanların güncellendiği kitabı),
Adem Hoca (2015-2018 GUY soruları ve hata düzeltmeleri yani imece 2017'de değişmesi gereken yerler buradan güncellenebilir.),
Adem Hoca (Maliye Seti Güncellemesi),
İşletme İktisadı ders notları,
linkleri eklemiş. Daha birçok işe yarayacak nitelikte döküman var fakat o dökümanlar anladığım kadarıyla, daha çok yazılı sınav sonrası kısım için.
Güncel kaynaklar çıkmamışken ve aynı kaynaklara tekrar tekrar aynı paraları vermememiz lazımken dilerseniz faydalanabilirsiniz.
Linki buraya da yazabilirim ama link yazmak tasvip edilmiyor sanırım.
Bir de sizlerin kanaati nedir, özellikle suspus bu işi başaranlar bu bahsedilenler işe yarar mı?
-
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin "HUKUK DEĞİŞİKLİKLERİ" için elinde PDF olan varsa paylaşabilir mi
-
@cemalicoşan hocalarim bence sayının en az iki bin gelmesi için biseyler yapalim etkinlik falan mesela
-
@MrMikail, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@zenginmemur, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@MrMikail birleşme olunca ne oluyor yani?
GİB mal müdürlükleri ve Vergi Denetim kurulları birleşerek tek çatı altında GGM(Gelirler Genel Müdürlüğü) olacakmış. Guy alım da bu tebliğ ile birlikte 20-21 ocakta yayınlanır diyorlar. Fotoğraf koyamadım yoksa bi arkadaşın açıklamaları var bu konuda..
Hocam fotoğraf koysan iyi olur çünkü ggm harici diğer bütün ifadelerde yanlışlıklar var
-
İl sayısı ne kadar yüksek olursa taban puanlar o kadar düşük olur. Yüksek sayıda ilan gelirse 25 ili geçer bu da bir çok ilin 70 taban puana yakın kapatacağı anlamına gelir.
-
@cemalicoşan merhabalar twitterda nasıl bir ismi var buraya link veya başka bilgi iletebilir misiniz.
-
@eomer insallah hocam herkesin yuzu guler umarim hakeden de kazanir
-
2015 den beri açmayan bir cok il var yil oldu 2020 guylar gu olmuştur artik almalari lazim
-
@ist26 tabi ki. Fatih Göktürk. Görseli takım elbise kırmızı kravat.
@homecinomiss ben de isterim. Ne yapılması gerekiyorsa yapalım fakat twitter etkinliklerinde benden daha samimi daha aktif kişiler var. Ben, yüz yüze mücadele taraftarıyım.
-
@cemalicoşan haklısınız hocam yüzyüze olmalı ama o da zor iste
-
Arkadaşlar guy'da sadece Ceza,Cmk yok değil mi? Ceza haricinde bütün derslerden (maliye,iktisat,muhasebe) tam sorumluyuz dimi?
-
Haydi bismillah arkadaşlar ilana çok az bir süre kaldı en geç 15-20 gün içinde gelir diye düşünüyorum tabiki 8 şubatta il göç sınavım var şuan hali hazırda onunla meşgulüm , atlattıktan sonra guy için çalışmalara başlayacağım tabiki... ben sayının 1500 olacağını düşünüyorum keşke sayı fazla olsa 70 küserlerde kalan arkadaşlarımda girse sınava temennim bu yönde hepimiz için hayırlara vesile olur inşallah
-
@gencbiraday hocam 1500 alım olursa puanlar kaçta gezer
-
@Aslıhannn Hukuk için evet hocam iktisatta da para banka yok diye biliyorum
-
@Aslıhannn hukukta ceza komple yok diye biliyorum
-
@homecinomiss şöyle ki net bir şekilde şu puana düşer demek doğru olmaz sayının az 1500 olması kritik puanlarda illerin kapatacağı bir sınav olur bazı illerin 70-72 bandına düşme ihtimali Varken bazı illerin 77-78 lerde kapatacağı aşikar çünkü zaten tek il tercihi başı başına bu farklılığı yaratıyor , benim isteğim sayı çok olsun ki bu alım tabana yayılsın
-
@hunter7hunter7 iktisat komple dahil sanıyordum tesekkurler hocam