2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@sonunageldim, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
helallik isteyecek duruma gelinir de binlerce kisiyi bulup isteyemez insan...dusmez kalkmaz bir Allah ne diyelim
Burası, vicdan sahibi herkese yeter.
-
@maveraünnehr35 eyvallah.
-
@Ali-Yavaş hocam imece nerede paylaşıldı.
-
@Godot isimlerimiz çok yakın hocam , bu arada size katılıyorum
-
@maveraünnehr35 arkadaşım bu imece kitap mı PDF mi? Nasıl edinebiliriz
-
@cemalicoşan çok teşekkürler
-
@harmanHH kitap PDF şeklinde iibf nin kendi eserinin ürünüdür para ile satılmaz. İlan geldiğinden herkes imece paylaşır zaten
-
Sorumlu olunan iktisat konularına ilişkin hatalı bilgi verilmiş: makroiktisat, mikroiktisat, uluslararası iktisat, işletme iktisadı, uluslararası ekonomik ilişkiler ve kuruluşlar var.
Yani Tr Eko., Para Banka, Büyüme Kalkınma olmamış oluyor.
Pareto hergün twitter hesabından meslek tanıtım paylaşımları yapıyor. Tıklarsanız okursunuz, okursanız yanılmazsanız, yanılmazsanız ilerlersiniz. -
@cemalicoşan para banka bazen çıkabiliyor diye duymuştum hocam öyle mi ?
-
-
Linkte karşılaştırmalı bazı ekonomik verilerin tablosu mevcut.
Faydalanmak isteyenler bakabilirler. Sadece GUY için değil diğer sınavlar için de lazım olur. -
@cemalicoşan Hocam benimde guy konusunda tecrubem yok o yuzden @beveridge-eğrisi bu konuda fikrini beyan ederse daha dogru olur.
-
Arkadaşlar bence ceza hariç tüm konulara çalışın maliyet muhasebesinden tut para bankaya türkiye iktisatına kadar aynı kpss ye çalışır gibi tüm konulara çalışın en azından bi kere üstünden geçin 3 kere yazılı sınavını geçtim tavsiyem budur
-
@mülakatzedee sağolasın. Biz de geçen, bu işi bilen yanıtlasın istemiştik zaten. Maliyet Muhasebesi zaten dahil de örnek olsun diye belirttin muhtemelen. Sınav ilanında konu başlıklarında mevcut olanları yazayım demiştim ben.
-
@mülakatzedee Teşekkür ederim hocam
-
@mülakatzedee teşekkür ederiz hocam bu seferkinde sözlüyüde geçersiniz inşallah Ben Türkiye ekonomisi ile kalkınma büyümeyi bi türlü yapamıyorum . Daha önceki senelerde bu ikisinden soru geldiği oldu mu ?
-
@maveraünnehr35 hocam tüm dersleri mi kapsıyor?
-
@cemalicoşan demek istediğim şudu bir yek ceza yok onun haricindeki her dersten kpss formatında soru gelebilir neden çünkü artık eski tip soru sormuyorlar ben bir tek 2018 dekine giremedim ama soruların zorlaştığını sadece çıkmışları çözerek sınavı geçemeyeceğimizin farkında olmamız lazım
Şu yapılabilir bütün sınavları 1 kere çözüp ona göre hangi konudan ne ağırlıkta soru gelmiş bu tespit edilip o konulara yoğunlaşmalı ama diğer kısımları da en az bir kere üstünden geçmeli -
@busrag açıkçası şu an soruları hatırlamıyorum malesef son sınava girememiştim
Büyüme kalkınmadan ve tr ekonomisinden not bulup 2 kere okumanı ve soru çözmeni tavsiye ederim aynı hukuk gibi zaten ben öyle yapıyorum muhasebeden ise kesinlikle ama kesinlikle hangi hesabın nerde olduğunu bilmeniz lazım gelir tablosu içinde ben tüm bilançoyu boş sayfaya 3-4 kere yaza yaza ezberledim böylece oran analizinden de soru geldiğinde neyin nerde olduğunu ve formülü bilince soru kaçmıyor -
Bi de şu var herkesin kpss macerası farklıdır bu benim 7. İdi yani biri 2 tekrarla durumu toparlar bi başkası 10. Da anca yani temelin ne kadar iyi bu mesele
Hazır ilan gelmemişken eksiğiniz varsa mesela ben idare hukukunda ve özellikle iktisat son dörtlüde çok sıkıntılıydım direk elerdim vaktim varken çalışmıştım size tavsiyem kpssye girecekmiş gibi çalışmanız
Bir diğer sorun günde kaç saat çalışalım herkesin temeli farklı olduğu için bununda kendinize göre cevabı var ben
işletme mezunuyum muhasebe kolay geliyo iktisat zor bi başkası da iktisat mezunu ona da muhasebe zor geliyo yani hepimiz farklı şeylerde iyiyiz iyi olduğumuzu mükemmelleştirmeli eksiğimiz olanı da çalışmalıyız en azından fikrimiz olmalı çünkü sınavda yanlış doğruyu götürmüyor attığımızın da isabetli tutması için fikir sahibi olmalıyızSonuç olarak herkes vakit varken asılsın derslere