2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@sinapsis sağolun hocam
-
@extraordinary nıye oyle dedınız ?Mal müdürlüğünde calısmak zorlayıcı mı? Tabiki kimsenın secme luksu yok bu durumda .
-
@guyguy26 hocam başka ne gibi bi şans vardı cahilim bu konuda açıkçası neden kötü bir şey bu
-
Arkadaşlar diyelim ki oldu mülakatı da geçtik bir şekilde inşallah benim merak ettiğim İstanbul için örneğin ilçe tercihinde bulunmadık. Neye göre belirleniyor nerede çalışacağımız sonradan tercih mi yapıyoruz? Ben mesela ailemle avrupa yakasında oturuyorum istanbulun çıkışında ama anadolu yakası istesem olmuyor mu
-
@marmarauzman ben kötu bırsey yazmadım ama herkes oyle yorumladı ben anlamadım duydugumu soyledım sadece , bende bilmiyorum farkını .GöZetmen daha once olmayan bırsey sız malmudurlugu ıcın alıyorsunuz dedı okadar
-
@marmarauzman ikamete göre diye biliyorum ben hocam
-
@guyguy26 bana deseydi derdim alın da yerim hiç önemli değil
-
@guyguy26 yanlisim varsa arkadaslar duzeltsin hocam daha ziyade ilce agirlikli oluyor diye biliyorum merkezlerden ziyade. Bana farketmez de sizin kötü bir şey kastettiginizi dusunmustum ondan oyle cevapladim
-
@guyguy26 :)) anlaşıldı hocam neyse öğreniriz olursak farkını
-
M1 sorusunda çekde varmış arkadaşlar çek nakit gibi işlem gördugunden
-
Birde arkadaşlar faktör donatımı sorusunda bir mal iki üretim tarzı bir şık vardı orafa iki mal olması gerekmiyor muydu baktıgım birçok kaynakta iki mal şeklinde varsayimda belirtmiş
-
@sokrates12 neye göre kime göre başkaan.. demeseydin iyiydi yahu
-
@extraordinary evet ilce agırlıklıymıs hocam
-
İnternette üniversite ve dergipark gibi sitelerin pdf şeklinde yayınlanmış tüm kaynaklarinda çekleride M1 e dahil etmişler
-
Mal müdürlükleri küçük ilçelerde olur genellikle sürekli süreksiz karışık servisleri vardır az kişi çalışır genellikle de hepsi eski memurdur ve memleket olarak oralıdır ilk defa mal müdürlükleri için alım yapıldı çünkü oralarda ihtiyaç var @marmarauzman
-
İstanbulda ilçe seçilmez genellikle ikamethgaha yakın olan yerde çalışırsın @marmarauzman
-
Ticari matematik sorusu vardı 247.500 toplamı olan 20-30 olanı yaptım ben
-
@sokrates12 bende öyle düşündüm ama o soru beni çok yordu en son çözdüm dönüp de hatta , Çek para gibi işlem görür diye düşündüm en son dedim vardır ya yapayım çok şükür o soruyu kurtardım gibi ötekilerden az çok batsakta ️
-
@ksünr bu çekli soru nasıl bir soruydu tam hatırlayamıyorum tam hatırlayan var mı hocam?
-
@sokrates12 kurum kesin dahil kabul eder onu düşürmek için bizzat sormuş