2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@ksünr ben o soruda yabancı para dediği için m1 tanımını yanlış kabul ettim yabancı para olduğunda m2y gibi yanında y oluyordu ..
-
M1 para arzı tanımına dahil olanları soruyordu sanırsam 🧐
-
@eomer tepki gecikmesi değil mi o hocam hatta 2018 çıkmış guy sorusuydu
-
@miraculumd42 ben öyle yaptım ama bir çok kişi uygulama yapmış benim için muallak o soru.
-
@idarihakimmm yok hocam m1 para arzı tanımında C+DD VAR AMA DD=TL + yabancı mevduat . Çek olduğunu bende bilmiyordum tahmin yürüttüm de dahil ettim kısmet ya herşey ne yapsak hocam
-
Arkadaslar durustluk ilkesi sorusunun cevabi ne olacakti ?
-
@ksünr sanki öncülü bir sorunun 1 öncülü buydu gibi hatırladım ama tam hatırlayamıyorum.IS eğrisinin olduğu soru bu değil dmi
-
Tüm akademik ve diğer kaynaklarda çekde dahil edilmiş hatta ifadenin aynısı bir kaynakda yer alıyor .Diğer taraftan 2007 öncesi m1y tarzı ayrimlar vardi
-
Valla yoruldum her platformda cevaplara bakıyorum acıklasada kurtulsak
-
@eomer 38. Maliye ve Politikasının uygulamaya konması ile ekonomi üzerindeki etkisini göstermesi arasındaki gecikme türü aşağıdakilerden hangisidir?
A) Tanıma gecikmesi B) Uygulama gecikmesi C) Tepki gecikmesi2018 sorusu bu şekildeydi bende o yüzden direk soruyu okumadan tepki yaptım
-
@ksünr doğrudur hocam .. kısmet artık
-
@yelloww hakların kazanılması iyiniyet geçerli
-
Arkadaslar benim merak ettigim şey sureci cok mu uzun acaba gectik diyelim mulakatlar nezaman olur nezaman belli olur surecle ilgili bilgisi olan var mi?birde guvenlik sorusturmasi sureci eskiden uzundu bi kaldirildi dediler oncesi mi yaparlar mulakat sonrasimi cok detayli ve uzun surec oluyor mu guyun guvenlik sorusturmasi tabi gectikte bunlar kaldi
-
Benim fikrim 15 soru zorlayiciydi 80 85 soru yapilabilir duzeydeydi 85 civari cok.yigilma olacagini dusunuyorum buyuk sehirler icin en azindan tabi dilerim daha dusuk kapatir
-
@miraculumd42 uygulama gecikmesi olacak hocam. Googledan bakabilirsiniz tanimina . Sinavdaki tanimin aynisi
-
@miraculumd42 piyasada hissedilmesi demiyordu soruda
-
@ksünr uygulama gecikmesi mi vardj
-
Dostlar U=ax ise toplam fayda nasıl pozitif egimli olabiliyor toplam fayda zaten U değil mi
-
@sokrates12 hocam bende aynı düşündüm topa tuttular
-
Bolu için sınava giren arkadaşlar kaç yanlışınız var gibi görünüyor şuan ?