2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Artik bi yerde 18 20 kavgasini gectim.ama lutfen kurum sinavi ertelenmesin lutfennn ayni vmy gibi olacak. Ilk defa girecegimiz tarih belliyken tekrar belirsizligi beklemekten yorulduk. Eger iptal edilirse kim bilir ne zaman verirler ilani...ilandan sonra burada tureyen insanlarin yazdiklarin saskinlikla okuyorum ellerinden gelse tekme tokat dovecekler
-
@sonunageldim ellerinden gelse 2020 leri tek tek bulup boğup atar bu 2018 liler
-
@mervee1 İlk sınav tecrübeniz sanırım. Umarım düşündüğüm şey olmaz ama ilerde bu yazdığınıza pişman olacaksınız.
-
@mervee1 2020’de girenlerin hepsini değil de bilinçsiz, ukala, ne dediğini bilmeyen, değişik değişik konuşan “2020’de girenleri” bir kaşık suda boğasımın geldiği doğrudur.
-
2018 ve 2019 KPSS-A'çılar İİBF TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️ 30 Mart 2020 Pazartesi (Yani Bugün)
15.00'de başlayan ve devam eden
️ Sayın Bakanımız Berat Albayrak'tan
️ 2020 KPSS-A önce gelmesi için
️ 5000 GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ilanı
ve @HMBakanligi diğer ilanların kadro sayıları artırılması için
️ Belirtilen Sınavların Günlerinin Ayrılması
️ Gelecek ilanın 2018 puanların yanmaması için
düzeltilmesi için etkinlik yapılacaktır.
Geleceğin için Sende Katıl
TAG #AlbayraktanEnAz10BinKadro Gündemden uzun süre durabilmek için kuralları uyalım:
️ ️ KURALLAR:
Etkileşimi hiç düşürmüyoruz, her birimiz 20 tweet atıp 200 RT 200 beğeni yapıyor, begenisiz RT siz tweet bırakmıyoruz.
Tweetleri peş peşe değil bir kaç dk aralıklarla atıp , fav ve rt yapmayı önemsiyoruz.
Tweetleri ana sayfanızdan değil TAGA tıklayarak sadece o TAG ile atılan tweetlerden kolayca RT fav yapabilirsiniz.
Aynı tweetler etkileşime katkı sağlamıyor kopyalayıp yapıştırmak yerine RT yapıyoruz.
Etkinlik süresince hesapların gizlilik modunu açık tutulmalıdır.
Aktif katılım sağlayıp kurallara uyalım. Ve etkinliği twitter,whatsapp vb. duyuralım -
@fatos aynen öğretmenler gibi birlik olmamız gerekirken birbirimize düşüyoruz. Her zaman belirtiyorum, her gün etkinlik yapmalıyız alımların, ilanların ve sayıların artırılması için. Her bakanlıkta nerdeyse bizim çalışma imkanımız var. Saçma sapan karşılığı olmayan bölümleri alıyorlar bizim yerimize. Ha mesela mühendislikte bile atama zor olmasına rağmen bir kamu kurumu ilan verdiği zaman 70 istiyor. Bizim ise 85 aşağı puan isteyen yok. O da yığılma olduğu için 90 aşağısı görülmüyor. Böyle olmaz. Zor zamanlarda elbette alınması gereken bölümler alınmalı ama öğretmen, sağlıkçı, mühendis, avukat vs. kadar değerimiz yok mu yani ? Mücadeleyi bırakmayalım yoksa İİBF'den hiç alım olmayacak. Ortalık biraz yatışsa hatta üstüne gitmemiz gereken en önemli ve acil konular 4001, iibf arası denklik ve yaş meselesi bunu da unutmayın.
-
Bir etkinliğe bir çok şey sıģdırmaya çalışıyoruz. O yüzden de hiçbiri verimli olmuyor. 2018 puanları geçerli mi? Kurum sınavı ertelenir mi? Tam net olarak bu ilanın akibeti nedir öğrenmek ilk sıradaki konu olması gerekirken biz 2018-2019-2020 haklarını konuşuyoruz. Herşeyin sırası olmalı. 2018 iki yıldır resmen eziyet çekiyor biz ayrım olmasın gönüller kırılmasın diye kpss'ye daha 6 ay sonra girecek insanın kurum sınavı hakkını arıyoruz. Bu bana tuhaf geliyor açıkçası. Elbette birlik olalım elbette 2020 hakkını da arayalım ama zamanı geldiğinde. Su an yapılan 18-19-20 etkinliğinin bir işe yarayacağını düşünmüyorum özür dileyerek. Ben bile okurken yoruldum konu çokluğundan. Bunu istisnasız her etkinliklere katılan biri olarak söylüyorum.
-
@Aslıhannn Ne alakası var kardeş bu 2020 alerjisi nedir böyle, 2018 2019da sınava girip istediği puanı alamayıp 2020de şansını deneyecekler ne olacak? 3 seneye de pay edilsin deniyor işte hep bana hep bana demeyi bırakın 3 yıla pay edilsin deniyor işte neyinden rahatsız oldun?
-
@gençler23 alerjimiz yok sıraya konulması gerekir diyorum hocam. Hem 2018i empati kurup anlamıyorsunuz hem de bizim gibi iki yıl bekliceksiniz diye daha sınava girmeden panik oluyorsunuz. Nasıl bir çelişki bu? Neyse ben buraya tartismaya gelmedim. Cok konulu ses çıkarmak hicbir zaman işe yaramadi. Konu tek ve net olmalı ki sonuç almalıyız sahsi fikrim.
-
@gençler23 2020 alerjisi mi? Evet benim alerjim var 2020’ye. Sizin de hakkınız yenirse anlarsınız inşallah alerji nasıl olurmuş.
Allah aşkına sadece 2018 puanı isteyenler bir sayfada toplansak olmaz mı? Adamlar halden anlamıyor tutup 2020 alerjisi diyor. He arkadaşım benim alerjim var.
Şu forumda şu dönemki kadar fevri laflar etmemiştim ya. Bu alerji beni fevrileştirdi. -
İleti kaldırılmıştır.
-
@gençler23 nasıl üslup bu? nasıl eminsin bu kadar? halden anlamak lazım biraz!
-
"2020 KPSS olacaksa 5000 olmalı" kavgası, tartışması olması lazım. Kısır kavgalar, beyhude atışmalar. Bir yere varılmaz böyle... Corona dolayısıyla kısa vadede sınav yapılması imkansız olduğu için 2020 gerçeğini görmek lazım. Sayıyı artırmaya yönelik etkinlikler yapmalıyız. 2018'in hakkı tabiki, hak muhabbeti ise. Reel durumlara göre hareket edelim ama. Sevgiler, selamlar.
-
@gençler23 tamamda dostum ,arkadada 2019 puanları 80 üzeri olup sınava puan yükseltmek için girecek insanlar var.Kaldiki 2018 puanları yananlarda altyapılı insanlar.Buradan şu sonuç çıkıyor.Yine pastayı altyapılı olan adamlar pay edecek.Ilk defa girenlerden cüzi miktarda yerleşenler olacak.Bu ilan 2018 ve 2019 puanlı insanların hakkıdır.
-
@sonunageldim aynen hocam Ilan gelsin diye o kadar emek veriliyor,şimdide ötelensin diyorlar.Bu nasıl bir mantık?Anlamak mümkün değil.Bu sayıda çok zor artar bu saatten sonra.En iyisi mi? biz bu sayıyı opup başımıza koymamız gerekir bu kaos ortamında.
-
@strtmn keşke olsa hocamda siz ertelenmemesi için dua edin bence .5000 yapmazlar
-
@gençler23 kafana sok??? Bunu özel sektörde güç bela iş bulmuş, halihazırda çalışan, devlete girmek için kendini parçalayan bir insana söylemen ayrı, üslubun ayrı çirkin.
Ben ne yaşadıysam -fazlasını ya da mislini değil- direkt aynılarını yaşarsın umarım.
Burada bu muhabbeti daha fazla uzatıp seviye düşüklüğü yapamam, seni engellemek en iyisi. -
İleti kaldırılmıştır.
-
@y-ayrancı_ogz01 dua hakkımı coronodan yana kullanıyorum djdjfjf şaka şaka duam, hayırlısı olsun. 2020'yi kapsayacak bencesi sencesi yok bu işin dostum. Nereden bu kesinliğim, bakanlığın dilini çözdük sayı az ama, bu sayi geride büyük acılar bırakacak
-
@strtmn çok doğru söyledin öyleyse.Hakkimizda hayırlısı olsun.Saka bi yanada o tarihe kadar kim öle ,kim kala ...