2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@y-ayrancı_ogz01 duam belli duyan belli
Şüphesiz devletimiz en doğrusunu, en uygununu bilir. Diyerek, sayfayı meşguliyetimi sonlandırıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
Bu 2018-2020 tartışması bitmedi mi hala? Devam ediyorsa bitirebilirim seve seve
-
Valla bıktık aşık gibi atışmanızdan , bakanlik kurum sinavlarinin tarihini aciklayincaya kadar buraya bakmamaya karar verdim.Gerci ozmanda bitmez kavganız ..Ne varsa elde onu en iyi degerlendiren kazanacak ..çalismaktan baska care mi var ?
-
Bugün li etkinlikte gündeme girebildik mi acaba arkadslar ?
-
İleti kaldırılmıştır..
-
@genclerbirlikli rica etsem üyeliğimi kaldırır mısın?:)
-
2018 ve 2019 KPSS-A PUANI OLAN İİBF TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️ 31 Mart 2020 Salı (Yani Bugün)
15.00'de
İçimizden bir arkadaşımızın sponsorluğu ile
️ Sayın Bakanımız Berat Albayrak'tan ve diğer devlet büyüklerden
️ 2018 KPSS puanlarının kullanılmasına dair etkinlik yapılacaktır.
️ 2020 KPSS-A önce gelmesi için
️Gelecek ilanın 2018 ve 2019 KPSS-A puanı olarak düzenlemesi için
Geleceğin için Sende Katıl
TAG etkinlik saatinde belli olacaktır.Gündemden uzun süre durabilmek için kuralları uyalım:
️ ️ KURALLAR:
Etkiliğin ilk 15 dakikada,
1⃣ Kişileri ve kurum etiketi yapmıyoruz
2⃣ Görselli ve fotoğraf tweet atmıyoruz.
Etkileşimi hiç düşürmüyoruz, her birimiz 20 tweet atıp 200 RT 200 beğeni yapıyor, begenisiz RT siz tweet bırakmıyoruz.
Tweetleri peş peşe değil bir kaç dk aralıklarla atıp , fav ve rt yapmayı önemsiyoruz.
Tweetleri ana sayfanızdan değil TAGA tıklayarak sadece o TAG ile atılan tweetlerden kolayca RT fav yapabilirsiniz.
Aynı tweetler etkileşime katkı sağlamıyor kopyalayıp yapıştırmak yerine RT yapıyoruz.
Etkinlik süresince hesapların gizlilik modunu açık tutulmalıdır.
Aktif katılım sağlayıp kurallara uyalım. Ve etkinliği twitter,whatsapp vb. duyuralım -
@strtmn sen hangi ara 2020ci oldun ya uzun zamandır buralarda değil misin sen şaşkınım şuan
-
Çalışma bakanı kamuya 6 bin küsur yeni personel alınacak dedi acaba bizi kapsayan bir alım var mı bunun içinde.
-
@poncik "kimlerrrr kimleerle beeraaber"
Her iletimin içinde 2018'in hakkıdır diye geçiyor halbuki, bilemiyorum. Bakanlığı anlamaya çalışmak lazim bence, beni değil -
@hayırlısı035 İİBF TWİTTER ETKİNLİĞİ BAŞLADI ARKADAŞLAR
TAG #2018KpssGecerliOlsun Gündemden uzun süre durabilmek için kuralları uyalım:
️ ️ KURALLAR:
Etkiliğin ilk saat 16:00 kadar,
1⃣ Kişileri ve kurum etiketi yapmıyoruz
2⃣ Görselli ve fotoğraf tweet atmıyoruz.
Etkileşimi hiç düşürmüyoruz, her birimiz 20 tweet atıp 200 RT 200 beğeni yapıyor, begenisiz RT siz tweet bırakmıyoruz.
Tweetleri peş peşe değil bir kaç dk aralıklarla atıp , fav ve rt yapmayı önemsiyoruz.
Tweetleri ana sayfanızdan değil TAGA tıklayarak sadece o TAG ile atılan tweetlerden kolayca RT fav yapabilirsiniz.
Aynı tweetler etkileşime katkı sağlamıyor kopyalayıp yapıştırmak yerine RT yapıyoruz.
Etkinlik süresince hesapların gizlilik modunu açık tutulmalıdır.
Aktif katılım sağlayıp kurallara uyalım. Ve etkinliği twitter,whatsapp vb. duyuralım -
2020ci herkes alın başınıza çalın 1000 kişilik guy u
-
Sonuc belli degil dimi arkadaslar.?
-
@LioN haber sitelerinin tıklanmak için başlıklar attığı, geçen haftaki yıllık 2. atama iznini tekrar gündeme getirmesi nedeniyle bakanın "böyle bir alım gündemde yok, bahsi geçen 6 bin küsür alımın da tamamı bizim bakanlığımızdan değil" demiş sanırım.
-
@strtmn devletimiz her şeyin iyisini bilir dedin diye 2020 ci oldun galiba hocam:)
-
Zaten 2020 kpss sınavı da ertelendi bence zaman varken 2018 2020 tartışmasını bırakıp sınava hazırlanın konsantre olun kpss 2020 sınavı için giden günler geri gelmiyor ders çalışmaya devam edin
-
@scofieldmustafa bilemiyorum hocam da, bir şeyci olmak, olmaya itilmek ve seçim yapmak toplumsal bir zorunluluk halini aldı malum. Cemil Meriç - İzmleri geliyor akla bir şeyi desteklediğim falan yok aslında sadece bakanlığı anlamaya gayret ediyorum. Tavırları çok net, 2020'yi istiyorlar gibi. He bana kalsa 2018'in hakki tabiki, hemen gelsin ilanlar. Bakan bey müjdeyi verdi/peşine bakanlık içeriği detaylandirdi/peşine bakan bey hemen RT yapti. Tabi yine belirtmek gerekirse 2018'in hakkıdır bu ilanlar. Hayırlısı olsun. Ve tabiki erk ne derse o olacak
-
Bu işlere netlik ne zaman gelir arkadaşlar? Çok zor değil düşüncelerin bizle paylaşılması. Kpss ertelemesi sonrası değişen birşey varsa paylaşılsın bizimle Her türlü ihtimali düşünmekten bitap düştüm
-
@lannisterjk bakanlık açıklama yapması için etkinlik yapmalıyız.
-
@strtmn evet maalesef herkes bi taraf tuttuğu için karşıdaki insana da bilip bilmeden taraf atıyor herkes. Herkes istediğini söylüyor. Benimde isteğim bi an önce olması. Askerlik geliyor malum. Fakat bakanlık ısrarla 2020 ninde girmesi taraftarı. Bunu söyleyince kızıyorlar.