2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@François-Quesnay acaba güclu bir duyum mu hocam 2000 dediler 3500 e cikarlar mi gercekten
-
@François-Quesnay şahsen kadro sayısını arttıracaklarına inanmıyorum arttırcak olsalar baştan cok verirlerdi kadroyu yine şahsen 2018/19 puanlarının kullanılmasından yanayım fakat kpss ertelendi bahanesiyle inşallah guy tarihinide ileri almazlar zira ztn bakanlığın memur alası pek yok ne kadar geç o kadar iyi onlar için fakat tarihi değiştirmezlersede 18/19 puanlarını dahil ederler gib ösym yle kordineli pek calısmaz cünkü 2018 haziranda ilan verdiklerinde kpss ye bir ay vardı o zamanda bunu düşünmediler
-
@François-Quesnay soyle yapalim 2018e guy gelsin. Size sgk icin biz destek cikariz nasil fikir? 2018 2019puanlilarin oldugu guy sayfasina gelip.size sgk gelsin bize guy gelsin demekte guzel kafa
-
@poncik ben hiç inanmadim hocam kurumiçi gelmiş çatmış ne 3500 ü. Diyorum ya kurumiçi bizi nasıl oyaladiysa şimdi onların yerini baskaları aldı
-
@rabia89 2000 guy demediler ama 1000 guy
-
@neşetbaba40 Helal olsun Neşet Başkan :))
-
@poncik aynen hocam cb den izin cikmadikca artmaz.cikacak olsa duyardik zaten 2bini duymustuk aylar once izni vermisti cumhurbaskani.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@sonunageldim pareto hocam.ileti kaldirmaniz kotu bir sey mi? Hakaret vs etmeden yeni gelenlere yilginlik mesaji yaziyorum dayanamayip ama. Kotuyse yapmayayim yasaklanmak istemem buradan baska iletisimde oldugum baska mecra yok cunku.twitteri etkinlik icin kullaniyorum.bilmedigimden soruyorum gercekten
-
@sonunageldim Tartışmayı kesmek için kaldırdım dostum. Üye olduğundan beri iki günlük sürede, sürekli insanlar kışkırtacak şekilde paylaşım yapan arkadaşı da uzaklaştırdık. Kendisi sabah bu konuda son iletisi olduğunu dile getirmesine rağmen daha kendisine verdiği söze dahi sadık kalamadığı için burada bulunmaması gerektiğine kanaat getirdik. Geçici ip ile burada bulunuyor olması da buradaki bir başka üyenin ikincil hesabı olduğuna dair şüphemizi kuvvetlendiriyor. Bu başlıkların açık olması sorun değil, sizlerin tartışmaya taraf olup bu tartışmaların bir anlamda oyununa gelmeniz de sorun dostum. Bu nedenle sizden de ricam ikili tartışmalardan, polemiklerden uzak durmanız. Israrcı olan taraf farketmeksizin aynı şekilde uzaklaştırılacak. İyi forumlar diliyorum.
-
2018 puanının geçerlilik süresi olan 2 yıllık süre 2 yıl sonraki kpssnin açıklandığı gün ile ilişkili değil mi ? Yani 2020 yılı kpss ne zaman açıklanır ise o zaman dolmuyor mu süre ? Bu şartlar altında ben 2018lilerin mağdur edilmeyeceğini düşünüyorum.
-
Şahsım adıma 2020'çiler ilgili doğrudan veya dolaylı hiçbir etkinliğe katılmayacağım.
-
Çok korkuyorum ekiminde ertelenmesinden kpss20 yuzunden. Ekimi zor kabullenmiştim yeminle tadım tuzum kalmadı. Niye bu kadar yılan hikayesi yapıyorlar hiç anlam veremiyorum. İstemiyorsanız bizleri iki yılda bire indirin a grubunu, yada kaldırın gitsin ama üzmeyin bu genç insanları. neden bu çaresizliği yaşıyoruz artık anlamlandıramıyorum. alım geldi... tebessüm, ders, konu, mülakat vs konuşan görmedim daha. şu şehri seçicem diyene dahi rastlamadım. ama alım geldi değil mi... lanet olsun
-
@lannisterjk olur mu hocam 90 alsaydik 5 10 kisilik ilanlara basvurabilirdik
-
Biz bu ilanı getirmek için bin dereden su getirirken nerdeydi bu 2020 li arkadaşlar bakan ilan için açıklama yaptı bir anda ilk defa gördüğüm isimler çıktı ortaya şimdiye kadar yüzde 99 u etkinliklerde yoktu şimdi bakanlık isterse bütün sınavları iptal edip kurum içine versin bende bundan sonra 2020 nin olduğu hiçbir etkinlikte yokum.
-
Peki 3 il ya da 5 il tercihi olacak mı
-
2020 de sınava girecek olanlar niye günah keçisi ilan ediliyor ? 2016 -17 yıllarında da biz çok mücadele etmiştik ama 1 yıl sonra sınava girecek arkadaşlarımıza beddua etmedik yol gösterdik yardımcı olduk. Şunuda hepimiz biliyoruz ki 2018 olsun 19 olsun 20 olsun mülakata girmeye hak kazansak dahi atanacağımızın garanti olmadığı için kpss ye girer kenarda bir puanımız dursun isteriz . Yani 2018 yılında sınava girmiş arkadaşlar 2019 da girmedi mi 2020 de girmeyecek mi ?
-
İleti silinmiştir.
-
İleti silinmiştir.