2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@paretohicks katılıyorum agustos başı yapılsa iyi olur
-
@Cerkes46 SGK için bir grup kuruldu ve 1-2 günde 600 lira tag için para toplandı. Herkes 10-15 lira gönlünden ne koptuysa gönderdi. Murat hocanın da iletişimde olduğu biri yaptı bu organizasyonu. Bu forumda da paretonun tanıdığı bir arkadaşımız bu görevi üstlenebilirse Iban paylaşılıp kısa sürede para toplanabilir, zaten hemen hemen bütün bankalar Havale/EFT ücretlerini kaldırdılar, ücretsiz artık. 5-10 lira ile bile büyük meblağlar birikebilir dostlar. Bu konuda bir şeyler yapalım derim. @pareto_wilfredo
-
@Fischer Bugün bir organize olabilsek pazartesine kadar bir hesapta para toplayıp pazartesi günü ve para karşılığı bulunursa ertesi günler etkinlik yapalım bakanlık bir açıklama yaparsa bu ortada ki soru işareti kalkar. Sayının arttırılması içinde vurgu yapmalıyız
-
@paretohicks, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Günaydın arkadaşlar etkinlik yapalım bari sınav tarihini erkene alsınlar. 2018 puanları için bir kaç arkadaş olarak Cimer’e yazdık ,inşallah sınav tarihinide erkene alırlar. Yoksa uzun.bİr süre bekleyeceğiz.
Bu alım için yapılacak tek mantıklı hareket sınav tarihinin öne alınması için mücadele etmek olur. Ağustos başı gibi bu sınav çok rahatlıkla yapılabilir. Böylelikle 2018 puanlı arkadaşlar mağdur olmamış olur.
-
@DaronAcemoglu 30 yaşını aşmış mezuniyetten sonra yillarca işşiz ve yıllarca sınav kovalayıp hakkıyla bir şeyleri kovalayan bir karadenizli olarak bir grubu veya bölgeyi genelleme yaparak hedef göstermek bence biraz haksizlik gibi. Lutfen cumlelerimizi kurarken biraz daha duyarli olalim.
-
@eomer Kardeşim bu 18 20 tartışmalarınin artık bir son bulması adına ben 18 19 20 kim varsa geniş kapsamlı bir etkinlik yapılmasından yanayım yoksa bu tartışmanın sonu gelmez. Kesin bir cevap alınırsa herkes önüne bakacak diye düşünüyorum.
-
@Cerkes46 üç puan türünün kullanılması demek taban puanların aşırı yüksek kapatması demek. Kimse bu işe yanaşmaz.
-
Haziranda ilan Agustosta sınav dostlar süreç böyle olmalı.Hatta böyle olması sınav tarihlerinde tıkanıklıkta yapmaz.
-
-
@eomer kardeşim söylediğin durumu çoğu kişi kabullenir şuan içinde bulunduğumuz durumdan daha ıyi bir seçecek senin dediğin. Büyük çaplı bir etkinlik olsun derim ben hem sayının arttırılması hemde akıllar daki soru işaretlerinin gitmesi adına.
-
SGK ilanı gelsin, 2018liler girsin. GUY'a da 2020liler girsin. İki tarafın da gönlü olsun.
-
@Fischer Aynen anladığın gibi kardeşim şuan sayının arttırılması hepimizin lehine olacak bir şey + bakanlıktan kafamızda ki soru işaretlerinin giderilmesini istemeliyiz
-
@François-Quesnay sgk ya herkesin puanı yetiyor mu atanmış olan akbabalar yine başvurur bu sefer 85 olmaz 84 olur en doğrusu guy ilanı hazıran ağustos sınav olması 2018 de old gibi bundan sonra bunun için çaba gösterelm en azından haziran da guy ilanını görelim.
-
Arkadaşlar guy ertelenir mi ertelensin mi gibi yazılar okuyorum anlayamıyorum ben mantıgı hakikaten. Guyun tarihi acıklandıgında kpss 2018 lilerin 2 yıllık puan süreci doldugu için 2020 2019 girer diye acıklama yapıldı. Yani kpss ertelendi diye guy ertelenir nasıl bir mantık Allah aşkına. Şimdi süreçte 2018 lerin puanı büyük ihtimal geçerli olacak ve onlar girecek. Bu guy sadece 2020 ler girsin diye yapılmıyor ya da onun için uğraşılmıyor ki ertelensin. Binlerce kişinin girdiği sınav virüs sebebiyle eylülde olabiliyorsa ona nazaran daha az kişinin gireceği bir sınavda ekimde demek ki olabilir. Aylardır ilan da ilan sürekli etkinlikler beklentiler. Şimdi kalkıp guy ertelensin gibi yazılar görüyorum sayfalar açılıyor. Bu nası bir bencillik ya? O zaman ileriki süreçte de acacak her sınava bize de yetişsin diye ertelensin diyelim hesaplar açalım böyle bir şey olabilir mi? Ayrıca virüs olmasa zaten o sınav bu ilkbaharda olacaktı. Neyin tartışması bu hakikaten.
-
@tubaay Kaçırdığınız bir nokta var, SGK ilanı 2018lilere yetişsin diye etkinlikler yapılıyor.
-
@François-Quesnay kaçırdıgım bir nokta yok. Bir sayfa öncesi yorumları okudugumda hala görebiliyorum bunu.
-
@François-Quesnay eee yani ? Kardeş 2senedir burda guy için millet etkinlikler düzenledi Ankara'da basın açıklaması yaptı cebinden para koyup gazeteye ilan verdi radyo programına katıldı mailler atıldı çimlere yazıldı meclise gidildi şimdi kim ne hakla ertelensin diyor.
-
@muallakta_kalan Karadenizli yazmadım zaten dikkat edersen
-
@tubaay Hocam şimdi bakanlığın verdiği görsel de hiçbir şey açık değil. Görsel de guy 24 ekim yada diğer herhangi bir sınav başta tarihte diye belirtilmemiş o yüzden herkes kendine göre bir yorum yapıyor bakanlığın 24 ekim dediği tarihte hangi sınavın yapılacağı belli değil bir de 2020 kpss sınavı yapıldığı için diyor 2020 kpss açıklandıktan sonra diye bir ifade yok.. O yüzden bu tartışmalar bitmez sen bana yazarsın ben sana bu böyle uzar gider herkes derslerden uzak kalır. Bu ortam içersinde herşey muallâk iken gerçekten oturup hakkını verip çalışabilen var mı varsa tebrik ediyorum ben çalışamıyorum. Bu yüzden ortak hareket edip hem sayı arttırılması hemde akıllar daki soru işaretlerinin gitmesi adına etkinlik yapmalıyız.
-
@Cerkes46 haklısınız. Benim puanım ayrıca 2019. Hani okudukça yazılanları artık dayanamadım. Çünkü bizde 18 li olabilirdik ya da ilk defa girecek 20 li olabilirdik. Ama gerçekten nasıl olması adaletliyse o şekilde düşünmeye çalışıyorum. İlkbaharda olacak sınavın virüs sebebiyle geç olup 18 lilerin giremeyecek olması bana adaletli gelmiyor️. Herkesin hakkında hayırlısı olsun iyi günler.