2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Yalnız 19 lular pusuda hiç sesleri çıkmıyor yiyin birbirinizi diyip kurum sinavlarina yardiriyor:) en sonunda yukarda arkadaşında dediği gibi bakanlık tamam kavga çıkmasın 18 ve 20 lileri alıyoruz 19 lular ikinci bir eli kulağindayi beklesin derse şaşırmam:)
-
yazdığımdan 18-19-20 alınacak diye söylendiği anlamı çıkmış arkadaşlar . Aramadım öyle bi konuşma geçmedi . 18-20 konusundaki senaryoları okuyunca mizah amaçlı yazdım ama mantıklı gelmiş yine de
-
-
Bakanlık ne zaman acıklama yapar acaba
-
18 li 20 yi istemiyo , 20 li 18 i istemiyo . Niye bu kadar tartışılıyor aklım almıyor . Ne 18 li öyle düşündüğü için 20 liyi yargılayabilir ne de 20 li , 18 liyi öyle düşündüğü için yargılayabilir . Burda bir tane 20 li bulamayız ki 18 li nin yerinde olsaydı sadece 18 puanı olan arkadaş gibi düşünmeyeceğini söylesin . Tersi de doğru tabiki . 18 li de 20 nin yerinde olsa şimdi düşündüğü gibi düşünmeyecekti . Burası bi gerçek . O yüzden kimseni kimseye eleştirme hakkı yok bence bu iki farklı görüş dolayısıyla . Hayırlısı olsun önemli olan bu kadar farklı ve yoğun gündemde sonunu düşünmeden çalışmak. Kazanacak olan onlardır. Sonunu düşünen kahraman olamaz .
-
@ank3435 açıklama beklemiyorum hiç. 19 girecek 18-20 kapsam dışı çok açık.
-
@kartalyürekli ben 20 liyim emeğim ortada mağdurda olucam. 18 lininde emeği ve mağduriyeti ortada. Arkadaş yaşam savaşı bu ekmek parası. Ben aç kalınca 18 li maaşını vermeyecek. Aynı şey benim içinde geçerli. Üzülüyorum çünkü guy a giremicem. O halde kpss ye niye girim. Girmiceksem yazdan beri niye çalıştım
-
Allah aşkına yeter su tartisma biz birbirmiz3 dusunce ne olacak bakanlık bildigini okuyacak bizde 18 19 20 de avcunu yalayacak 1000 kisilik alimi paylasamiyoruz ya allah allah biz su kadroyu artirmaya ugrasalim ne 20 ne 18 magdur olsun lutfen sacmalamayin artik yıpranıyoruz resmen
-
@mervee1 neden giremeyeceğiniz konusunda bu kadar netsin acaba? Veya bundan iki hafta önceye kadar nasıl çalışabiliyodun sonuçta sizin için piyangodan çıktı? Merak ettim açıkçası
-
@lannisterjk iki hafta öncesine kadar kıl payı kaçırdığım bi sınava hazırlandığımı bilmiyordum. Şimdi bile bile hazırlanmaya devam edin mi diyorsun ?
-
@gençler23 Bunu 2018liler istemez. 3 yılın puanları hesaplanırsa puanlar çok yükselir. 2020liler giremezse puanlar düşer. Gerçekten iki taraftan biri üzülecek.
-
@mervee1 bunu siz yazmışsınız gibi geldi biraz
-
@mervee1 kıl payı kaçırdığınızı nerden çıkarıyorsunuz ? Yani nasıl bu kadar eminsiniz hocam ?
-
@fatos kesinlikle önemli olan sayının artması çünkü sayının artması bizden sonra gelenler için de emsal teşkil etmiş olacak. İİBF olarak mesleklerimizin itibarını yine bizler kazandırabiliriz. Diğer bölümler bizden çok mu bilgili de atamaları daha kolay ? KPSS puanını 60-70 alsalar atanıyor bol alımlarla. Kamuda ihtiyaçta çok üstelik. Şuan birlik olmamız bu ülkenin en az %50'sinin kaderi demek (Tüm İİBFLİLER ve ailelerini baz alırsak ). O yüzden sayılar artmalı ve 2020 KPSS'ye sağlam hazırlanılmalı.
-
@LioN hocam ne pususu allah aşkına böyle iğrenç bir süreçte harıl harıl çalışmayı başarıyorum diyen herseyden bir haberdir. bir insan herşey bu kadar karışıkken sadece soru çözüp kendini tatmin ediyorsa ben ona azimli demiyorum şizofren diyorum :dd
-
@lannisterjk ben
-
@lannisterjk yav 26 ekim guy değil mi 13 eylül kpss. Açıklanması ve guya başvurusu 1 ay içinde olup bitebilir mi ya
-
@mervenil ya 2020lilerin de girmelerini istiyorlarsa
-
@LioN kola çekirdek
-
@Nantes kpsyi erken sonuçlandırıp başvuru tarihine mi yetiştiricekler bizi