2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Sınav hizmetlerini aradım , 2018 in dahil olacağını 2020 nin olmayacağını ,ama 2019 da olduğu için 2020 nin dava yolunu kapaması için dahil 2020 yi de dahil edeceklerini , bu durumda 2018 in dışarıda kalacağını , o yüzden dava yolınu kapamak için 2018 i de dahil edeceklerini söylediler
-
İlandaki sayı artmaz ise bu sürecin sonunda en şanslı 1000 kişi atanmış olacak gerisi üzülecek ve mücadeleye mecburen devam edecek. 7 ay sonraki sınav için enerjinizi tüketmeyin.
-
@kartalyürekli alay ediyorsunuz değil mi
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@Cerkes46 başkasının etnik kimliğine göre kendini konumlandırmak hastalıktır.Kimliğini yaşatman için sana bir düşman gerekiyorsa, senin kimliğin hastalıklıdır demiş yazar.
-
@law dalga denizde
-
@mervee1 3 yıl el ele tutuşup girermişiz sınava
-
İlan açıklamasında "Şuanki takvime göre 2019-2020 katılabilecek 2018 katılamayacak" tarzı bir ibare geçiyor. O öngörülen sınav takvimi değişti ve şuanda 2020'nin yetişmesi pek mümkün gözükmüyor. Şöyle olursa böyle olursa diye farazi konuşup tahmin yürütmeye gerek yok. Kpss normal zamanında yapılsaydı 2019-2020 kurum sınavına girebilecekti, 2018liler talihsiz bir şekilde kurum sınavlarını kaçıracaktı. Ancak takvim değişti şuanda 2020'liler kurum sınavını az farkla kaçıracak gibi gözüküyor talihsiz bir şekilde.
-
@karar " aç karnını doyurmak " derken yegane amacınız o mesleği elde etmek ve günlük ihtiyacınız olan gıda ihtiyacinizi mı demek istedim
-
Yıl sonu yapılacak sınavlara 2020 kpss puanlı adaylarında gireceğini düşünüyorum . Sonuçta net bir sınav ilanı yok ona gore bir düzenleme cok rahatlıkla yapabilir . Sınav giriş yerleri belli olan müfettişlik sınavının iptal olduğu yerde böyle bir şey supriz olmaz .
-
Rhat olun arkadaşlar 2018 puan maliye sınavlarına girecektir revize edilecekitr ayrıca sgk denetmen ilanı da gelecektir 2020 kpss öncesi size düşen ölümünüzde de MADE İN CHİNA yazmadan sabretmek 2-3 haftaya herşey netleşir sakin...
-
Hayırlısı neyse o olsun arkadaşlar. benim görüşüm 2020lilerin gireceği yönünde. 2018liler de çok üzülmesin, daha sınava 6 ay var. iyi bir puan almak için geç değil.
-
Cok tartışma çıkıyor madem 2019u çıkarıp 2018 ile 2020 girsin
-
@gençler23 yok artık
-
@law bu gidişat onu göstermiyor mu
-
@mervee1 valla kimsenin canı yanmasın herkes girsin
-
@gençler23 bu sürecin sonunda bir taraf üzülmesin diyip sadece 2019luları alıp iki tarafı da üzebilirler
-
Aslinda 3 yıl da girmeli aksi halde bu ilanı kaçıran uzun süre daha bekleyecek
-
@François-Quesnay en sonunda 2018-2019-2020 ler Ösym ye girecek az kaldı
-
Arkadaşlar mantıklı mı emin değilim pek ama kpss alanla öabt sınav sonuçları aynı gün açıklanmıyo muydu. Biz 12 13 eylülde sınava girsek bile öabtcilerin sınavı 20 eylülde. Onlar sınava girdikten sonra 4 gün içinde sınav sonuçlarını açıklamaları lazım ki 2020 puanlılar da başvurabilsin. Tabi bu söylediğim guy sınav tarihinin değişmediği durum için geçerli