2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@mervee1 Sınav hizmetleri mi söyledi net olarak.
-
@Ertuğrul-Bey evet
-
@mervee1 teşekkür ederim
-
@Ertuğrul-Bey rica
-
@mervee1 sınav hizmetleri daha önce bizler guy mükâlatlarinin tarihleri ve açıklanma tarihleri hakkında bilgi almak için aradığınız da bir bilgi yada gelişme yok demesine rağmen ertesi gün yada aynı gece gelişme olmuştu bu yüzden onların pek bir bilgisi olmuyor maalesef geçiştirme cevaplar veriyorlar. Bakanın açıklamasından sonra gerçekten halen 20 puanı alanların bu sınava başvuramayacagina inanan var mı merak ediyorum 100 binlerin gireceği kpss ertelen miş kurum sınavı ertelenemeyecek mi ? Ilan maalesef ki 19 20 puanı olanlar için açıklandı bu arada ösym isterse 20 gün için de açıklar sınavı geçmiş yıllar da da belirttiği tarihten önce açıkladı sınavı.
-
@Cerkes46 ama net olarak giremeyeceğini söylemiş
-
@Cerkes46 öyle mi dersin. Ben aylardır bu kpssye çalışıyorum. Kendimi guyla teselli ederken şimdi bu halde olmak ne bilim çok can sıkıcı. Neye inanacağımı şaşırdım ben
-
@law şimdi net olarak söylemiş diyorsun da kpss sonuçları açıklanma tarihi belli mi ? Belki 10 gün içinde açıklandı sonuçlar. Bura da çoğu tecrübeli arkadaşlar da bilir sınav hizmetlerinin bu konular da pek bilgisi olmadığını yarın öbürgün bir başkası arasın ona da farklı bir cevap veririler.
-
@Cerkes46 geçen yıldı galiba 6 günde tyt açıkladı ösym. Bakanlıktan açıklama var özellikle 2019-20 diye belirtilmiş. 2018 de sınava giren arkadaşları anlıyorum ama bence bir çok şey net.
-
@Cerkes46 ben ilk kez görüştüğüm için kandım hemen doğrusu
-
@altaybozkırlı 2019-20 olacak
-
@Cerkes46 şimdi bende görüştüm sınav hizmetleri ile. Daha hiçbir şey belli değil çok sıcak şuan ilerleyen günlerde bir açıklama gelir dedi,belli olan bir şey yokmuş yani
-
@altaybozkırlı net bu ne böyle ya
-
@mervee1 bunu ciddi söylüyorum hangi yıldı şimdi tam hatırlayamadım guy mülakat tarihleri açıklanmamıştı uzun bir süre sürekli arıyorduk sınav hizmetlerini böyle bir çalışma yok dediği gün tarihler açıklanmıştı sınava giren forumu takip eden arkadaşlar da bilir.
-
@altaybozkırlı 6 günü bilmiyordum o zaman olabilir dediğiniz gibi nihayetinde optik okuyucular okuyacak istenirse erken açıklanır
-
@Cerkes46 evet bizzat görüştüm hiçbir bilgi vermediler net bizden bir farkları yok şuan
-
@law bana neden böyle dediler
-
@law kardeşim emin ol biz defalarca aradık geçmişte bilgileri olmuyor. Hem bu konu hakkında bakanlığın açıklaması var herşey açık diye düşünüyorum.
-
@Cerkes46 evet hocam kpss ertelendi kurum sınavında 2051 e ertelenmeli. Ayrıca maliye bakanlığı 2020 ye gireceklerin hayranı olduğu için sadece 2020liler başvurmalı 2019larda iptal olacakmis. Yahu sınav tarihi Ekim olduğu için ve o tarihe kadar normalde 2020kpss sonuçları açıklanmış olacagi için bizler tweaterda sorduk onlarda o yüzden 2020 ve 2019 dediler. Bunun nesini anlamıyorsunuz.bakanlik tutupta ya 2020ye verdik bu ilanı demez o an hangi yıl puanları kullanılacaksa onla başvurursun. Bundan 3hafta önce hiç kimse ortada yoktu 2020 2020 demeye başladı millet tamam anliyorum herkes kendi menfaatine olanı ister ama bari gizliden gizliye isteyin ortaligi yakacaksiniz 2020 2020 diye diye
-
İleti kaldırılmıştır.