2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@zenginmemur duygusal yaklaşıyorsunuz hocam. 24 Ekim’de yapılacak denilen sınav niye Temmuz’da yapılsın. İzahı mümkün görünmüyor
-
@sgkdntmnyrd milleti trolleyecegine git puan al sonra kurum sinavi kovala
-
@guycuu 6 günde tyt açıkladı daha önce ÖSYM. Bu sınavıda 3 haftada açıklasalar dahi yetişiyor. Hem 2019-20 denmiş bu panik bu tartışma neden yapılıyor bi türlü anlamadım
-
@IS-LM hocam kusura bakmayın ama arkadaşın dediği bir bana mi garip geldi trollük ile ne alakası var. ?
-
Şu anda hiç olmazsa guy sınavını öne çekebilmek için elimizden geleni yapmamız gerek yoksa mağduriyetmz daha da artar etkinliklerde bunu mutlaka dile getirelim.
-
@sgkdntmnyrd sağolun hocam Temmuz’da gözüm yok 2021i bulmasın kafi
-
@altaybozkırlı hocam ne duygusu artik duygu mu kaldı.2020 kpss bu sınava dahil olsun diye alımı planlanan guyu mu öne aldırmayacagiz.Bu sınav en gec Agustosta bile cok rahat yapilir
-
Guy sınavının ağustos ayı başında 18-19 puanlariyla yapılması bence herkesi memnun eder.
-
@HaniYaKi kesinlikle hocam en mantıklısi.Lanet olsun vmy duy hmuy falan değil 1000 kisilik guy haziranda ilan agustosta sinav olacak sekilde duzenlenmeli
-
@HaniYaKi tamamen ütopya bu hele ki şu ortamda
-
@zenginmemur Kanka bu kadar iyimser olmayı nasil başarıyorsun ;)) ilan temmuza alınsın bile demissin ya :))
-
Ne temmuzu ya sadece 18 puanı alanlar girsin öyle saçmalık mı olur
-
@Hayaller71 iş oraya doğru gidiyor zaten
-
@ShaCo diyecek söz bulamıyor insan
-
@HaniYaKi hocam bu başlık istilaya uğramış bence buradan uzak durmak en mantıklısı. Allah bunlara niyetleriyle muamele etsin. Kimseyi değil bizi hedef alıyorlar.
-
@akncıı sen nasıl kendi perspektifinden bakıyorsan diğer arkadaşlar da öyle.. duyar kasmanın bir anlamı yok.
-
@zenginmemur sana katılıyorum ama gülmekten
-
@ShaCo "duyar kasmak" şu hayatta en son yapacağım şey biliyor musun. Sadece bizimle aynı sınava girecek adayların bu kadar bilinçsiz olmasına acıdım ve üzüldüm
-
Şimdi mantıklı bir değerlendirme yapalım.
-2020 KPSS (GK-GY) 06 Eylül 2020'de yapılacak.
-Kpss sonuç açıklanma tarihi GK-GY'den ortalama 40 gün sonra oluyor (2018'de 38 gün, 2019'da 45 gün sonra açıklanmış). Yani bu hesaba göre 16 Ekim 2020 gibi açıklanacak.
-Kurum sınavları 24 Ekim 2020'de yapılacak.
-Kurum, sınavı yapmadan belli bir süre önce ilanı açmak zorunda. Bu zamana kadarki ilanlar sınavdan 35-40 gün önceden gelmiş. En iyi ihtimalle 20 Eylül 2020 civarı ilan açmak zorunda yani.Bu tarihlere bakıldığında süreç normal işlerse, 20 Eylül 2020 gibi ilan yayımlanır ve KPSS 16 Ekim 2020 gibi açıklanır. Bu durumda 2018 ve 2019 KPSSliler kurum sınavlarına girer
-
@croco 2020 tayfa diyorki maliyenin sınavlarıda ertelensin.Yani bu kadarda olmaz