2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ertelemezler herhalde diye tahmin ediyorum. Ortalık sakinleştikten sonra niye ertelesinler guyu
-
Bu 2020 lilerin dahil edildiği bir sınav olacak. Demek ki ertelenecek. 2021 e sarkabilir benim düşüncem
-
daha erken gelir ilan insallah. zaten temmuza kadar virus muhabbeti bitmezse yandigimizin resmidir.
-
2018 puanı olan bizler bakın 2020'de tekrar giricek olsak bile sınavın ertelenmesi durumunda zaten yazılı sınavdı mülakat sonuçlarıydı , güvenlik soruşturmalarıydı derken 1 yılı aşkın zaman bekliyecektik. Yani şu anki durumda dahi 3 yıla aşkın bir bekleme sürecindeyken bu sınavın sırf 2020'lerin girmesi için ertelenmesi durumunda olacakları düşünemiyorum . Az acıyın , az düşünün , az empati yapın yeni yetme arkadaşlar. 84 puanla koca 2 yılda 1 kurum sınavı gördük ; hala gelicek bin kişilik kadroyu bile kendi hakkınız gibi görüyorsunuz. Bu sınav koronadan dolayı ertelendi ve tekrar ertelenmesi için gereken hiçbir sebeb yok. Ha ertelenirse bu kadar insanın bedduaları sizin o iktidarınızı ne yerinde tutmaya yeter, ne de mahşerde hesap vericek yüzünüz olmaya. Allah zulme uğrayanların yanındadır, yardımcısıdır vesselam ; şu ana kadar uğradığımız haksızlıklar arşı inletti , titretti. Ne olur daha fazla zulmünüzü devam ettirmeyin
-
İnşallah bu sefer adalet yerini bulacak
-
ACİLEN TWİTTERDA 24 EKİM GUY SINAVININ ERTELENMEMESİ VE İLANIN REVİZE EDİLEREK 2018 PUANIN GEÇERLİ OLMASI İÇİN ETKİNLİK YAPMALIYIZ.
-
Arkadaşlar zaten 3 sınav tarihi aynı gün yani onlarda değişicek o tarihler bile ertelenecek bakan bey dedi 2018 kpss girenler yeniden 2020 kpss ye girsinler diye
-
@Karl-popper psikolojik sorunların var galiba. Neden bütün başlıklara yazıyorsun aynı şeyleri ?
-
Arkadaşlar kpssyi 12 13 eylülde yapıp 20 eylülde sonuçları açıklayıp 24 eylülde ilana çıkmazlar di mi yapmazlar herhalde öyle bi şey
-
Guy niye ertelensin.En mantıklısı haziran yada temmuzda guy sınavina katılmalıyız.
-
@zenginmemur hazirandaki yks yi Temmuz daki KPSS erteliyorlar guy sınavını Haziran Temmuz da mı yapacaklar dediğin mantıklı mı ?
-
@sgkdntmnyrd dilime tercüman olduğunuz için teşekkür ederim
-
@sgkdntmnyrd tabiki mantıklı demekki temmuzda milyonları girdiği sınav yapilabiliyormuş.5000 kişilik guy sınavı neden yapılmasın?Ya biraz şükürcü olmayın.
-
@zenginmemur hocam en iyi ihtimal 24 ekim şuan Haziran Temmuz ütopya. Dua edelim de 24 ekimde olsun ki tablo öyle görünmüyor. Tüm sınavların 24 ekim denmesi zaten esneklik payı bırakılmış bir açıklamaydı,belli ki ileri tarihlere dağıtılacak
-
Yanlışım varsa düzeltin lütfen.Demekki temmuz ayı sınav yapılabilir.Guy niye yapılmasın.Yani ekimi niye bekliyoruz.Zaten 2020 dahilse ekim değil bu sınavlar 2021i bile bulabilir.
-
@law hocam işte düzeltelim.Twitterdan baski yapalım.Birlik olalım.
-
@zenginmemur olalım hocam ama umutlar tükeniyor, gözümüzün yaşına bakarlar mı bilmem
-
@zenginmemur ahahaha yav siz ne diyorsunuz hocam bir düşünün Allah aşkına yapın baskı yapında yapılan en saçma baskı olur bütün sınavları erteliyorlar ne yapacaklar guy alımını öne mi çekecekler
-
@mozart1 2018 sınavına girdim puanım gayet iyi Derken 2019 a maddi sebepler den girmedim 2018 puanlari yandı 2020 kpss nasip dedim çalışmaya başladım sınavı doğum yapacağım güne ertelediler.simdi ben neye beddua edeyim kime kızayim
-
@law alın tagınız benden olsun #coronagitsinguygelsin