2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ileti kaldirilmistir.
-
Ileti kaldirilmistir.
-
Ileti.kaldirilmistir.
-
Ösym takviminde yks nin 26 temmuza ertelendiği ile ilgili yazı göremedim hala 20-21 haziran görünüyor.
-
@RootofAllEvil takvim daha güncellenmemiştir . Ama TV de son dakika açıklandı hocam . 25-25 temmuza ertelendi denildi. Üni lerde bahar doneminde hiç açılmayacak
-
@law işte arkadaşım bnde onu dedim ztn yanlış anlama diye saldırmadım ztn 2020 ye hazırlanabilecek durumda olanlar ders çalışıyor bnde dahil ama asıl mücadelemiz ztn 2020 ye giremeyecek veya bir daha o çalışma şartlarına sahip olamayanlar için
-
Ileti kaldirilmistir.
-
Ileti.kaldirilmistir.
-
Ileti kaldirilmistir.
-
İnsan gercekten hayret ediyor
-
@law Yok olmadı ayrı ayrı ilanlardı o dönemdekiler.
-
@Axs123 Hocam ben 2019 mezunuyum ve GUY'a yetecek (bana göre) puan aldım. 2020'nin dahil edilmesine sevindim çünkü puanımı yükseltme şansım oldu. Ama inanın sevincim gün geçtikçe geride kalıyor çünkü burada 2018 için mücadele eden insanlarla birlikte mücadele ettim. Gerek twitter gerekse bir futbol maçında pankart açarak ya da dua ederek ya da gece gece resmi gazete takip ederek. Yani kimse size karşı değil aslında ama sizinki dıştan bakınca göze sokmaya benzediğinden insanlar karşı çıktı. Empati yapın 2018'de 90 puan alsanız ve bu ilanların hepsi 2018'de gelse hepsine girersiniz ama gelmedi, şimdi onlara karşı tepki göstermenin zamanı değil. Bazı konularda haklı haksız aranmaz, halden anlamak yeterlidir.
-
Arkadaşlar birkaç güne netleşir durum. Herşeyden önemlisi sağlık. Salgın ins en kısa sürede son bulur en az hasarla atlatırız ülke olarak önemli olan bu. Sınav ertelenirse aylar sonrasina ertelenmez diye düşünüyorum. Çünkü giren sayısı belli. Maliye ilanları bundan etkilenir mi burda bakanlık aylar öncesinde açıkladı tarihi eğer ertelenme olursa kpss de büyük ihtimal maliyede sınav takvimini oteleyelebilir. Bakanlığın 19 20 alımlarını kapsıyor diye açıklamasından sonra 18 i dahil edeceğini pek düşünmüyorum. Fakat herkes şunu bilmeli ki bu konuyu tartışmaya bile gerek yok 18 liler cok büyük mağdur oldu bunun lamicimi yok. Son derece haklılar isyanlarinda. Aynı mağduriyet 16 da da oldu birden 1 yıl geçerli dediler ne oldu 16 da yüksek alanlar o güzel puanları 1 yıl kullandılar. Misal dguya basvuramadilar ki dguyda 79 larda kapatmıştı sadece 17 dahil olduğu için. Velhasıl kpss ertelenirse maliyede sınav takvimini bunu sebep gösterip erteleyebilir. Malum maliye zaten son yıllarda personel almaya çokta hevesli değil. Kör istedi bir göz ALLAH verdi iki göz hesabı.
-
@Axs123 lafin kisasi 2020de gireceklerin ici ferah olsun calismaya devam etsin ins o kadrolara girecegiz. Ha bunu 2018 ve 2019puani alip bu ilan gelsin diye yapmadigi kalmayan insanlarin arasinda soylemekle.kitap tavsiyesi istemek ayni sey yani?
-
Ben de 2018-2019 puanlı bekleyenlerdenimm ama lütfen bi sakin olalım arkadaşlar isyan etmeyi bırakalım. Ülkemiz hatta tüm dünya küresel salgınla mücadele ediyor, her geçen gün artarak can kaybediyoruz ve durumun günden güne daha kritik bi hal aldığını görüyoruz şu süreçte kim neyi öngörürse öngörsün yaşamadan bilemeyeceğiz ve ne yazık ki her türlü belirsizlik içinde bekleyeceğiz . Çünkü şuan kim ne dese boş. Konsantre olabildiğimiz kadar çalışabilmeyi dileyelim çünkü sevdiklerine bir şey olma korkusuyla ve içinde bulunduğumuz ortamda çalışabilmek de güçleşiyor, insan sağlığından daha öte hiçbir şey yok. Sağlıkla kalın. İyi çalışmalar.
-
@Axs123 Alan sınavı neden ertelensin ki yani sınav yapilmaya elverişli bir durum var ise yks yapılacak p tarihte aynı gün kpss alan sınavı da yapılır. 25 26 temmuz olarak tarih verilmesi bana iki sınavın da aynı gün yapılacak düşüncesini oluşturdu.
-
@Cerkes46 Olabilir fakat hem KPSS'ye girmek isteyenler hem de YKS'ye girmek isteyenler olabilir. Bu yüzden ertelenmesine olası gözle bakıyorum.
-
@Ferhatb Yks için verdikleri tarihe bakınca yks ile kpss nin aynı gün yapılacak olasılığı ortaya çıkıyor devlet iki sınavı aynı anda yapıp riski aza indirme düşüncesin de diye düşünüyorum.
-
@Axs123 Bakıp göreceğiz kpss için şimdiye kadar bir açıklama gelmedi o yüzden planlanan tarihte yapılacağı gibi gözüküyor yks yapılıyor ise 1 hafta önce bir hafta sonra kpss neden yapılmasın..
-
Yukarda bir arkadaşımızda değinmiş büyük ihtimal öğretmenlerin alan sınavı ile birlikte olabilir. 8-9 Ağustos. Onlarında açıklanma tarihi yine 10 Eylül.