2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@lostfreedom vay be ciddi ciddi 2018 kpssyi pas mı geçecek bu kez ki alımlar
-
@Manchester 2020 kpss ertelenirse veya etkinlikler sonucu insafa gelirlerse belki 2018 de dahil olabilir ama düşük ihtimal. Bekleyip göreceğiz.
-
@strtmn, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@now34 birkaç senedir biz de işte birkaç etkinlik yaptık, ilanı getirdik. Getirmesine getirdik ama 2018 puanını koruyamadık, kusura bakma.
Girdim tüm ilanlara(sınavlara) ama nasip olmayınca olmuyor kadere hayıflanıp duruyoruz kpss a sürecinin en bahtsız dönemine geldik 80 günde ülkenin başına gelmeyen kalmadı, KAÇAN BALIK GERÇEKTEN BÜYÜK OLUYORMUŞ
-
Sınıf arkadaşlarım vergi müfettişi oldu kararname yayınlandı , gelir uzmanı olanların emekliliği geldi, bu fani de hala sınavla atanacam diye uğraşıyor bu diyarlardan gitme vakti geldi sanırsam 9 mülakat+yaşanan tranvalar vs vs bu terazi bu kadar yükü çekmiyor artık Allah şahidimiz elimizden geleni yaptık özel sektörde nasibimize razı geleceğiz artık bu süreçtekilere tavsiyem özellikle ERKEKLERE arkanızda sağlam bir aile desteği yoksa bulaşmayın hem mali+hem manevi, kızlar için sorun yok askerlik vs dertleri yok Erkekler daha çok çalışmalı...
-
@now34 Hocam son gelen ilanlarda deneyin şansınızı ümidinizi yitirmeyin,belki yüzdünüz kuyruğuna geldiniz..
Şartlarımız zor ama yine de devam etmeliyiz
Özel sektörde babam çalışıyor inanın insana değer yok çok çok daha zor şartları...
Allah hepimizin yardımcısı olsun -
@Maslow, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@now34 Hocam son gelen ilanlarda deneyin şansınızı ümidinizi yitirmeyin,belki yüzdünüz kuyruğuna geldiniz..
Şartlarımız zor ama yine de devam etmeliyiz
Özel sektörde babam çalışıyor inanın insana değer yok çok çok daha zor şartları...
Allah hepimizin yardımcısı olsunÖzel sektör öyle maalesef bir de bu konuya vakıf olaraktan iş kanunu, sgk vs , yargıtay işçi kararları vs durum ortada , son içişlerine başvuracam bakalım , ikinci tek kurtuluş yolu 2018 puanlılar için SGK'NIN yeniden ilana çıkması gibi duruyor. Ya da işkur da iş ve meslek danışmanı olan sınıf arkadaşlarımdan İş isteyecegiz başka yol yok. 2020 kpss girelim de çok yaşlandık be böyle planlamıyordum şaka gibi bir senaryo ve b planı hiç olmadı !
-
2020 girdin aldın puan diyelim sonucunu iyi düşünmek lazım olumlu düşünmek lazım yoksa süreci yürütemiyorsun 2 sene daha kayıp demek düşünmek bile istemiyorum
-
@Manchester, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Bir şey soracam İzmirin 70 ile kapattığı bir guy sınavı vardı o ilan 2018 kpss den sonra mı gelmişti yoksa 2017 mi?
Al kardeşim 80 in bile baraj olmadığı bir guy sistemi ; Önceden bu tablo insana gaz verirdi verdiler gazı şimdi havalarda uçuyoruz işsiz olarak...
https://i.imgyukle.com/2020/03/25/Jh6Ejv.png -
İİBF TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️ 25 Mart 2020 (Yani Bugün)
15.00'de
TAG SATIN ALINDI
️ Devlet büyüklerimizi sesimizi duyurabilmek
️ Hazine Maliye Bakanlığın ilgili etkinlik olacak
Geleceğin için Sende Katıl
TAG #AlbayraktanİİBFye10binKadro .Gündemden uzun süre durabilmek için kuralları uyalım:
️ ️ KURALLAR:
Etkiliğin ilk 15 dakikada,
1⃣ Kişileri ve kurum etiketi yapmıyoruz
2⃣ Görselli ve fotoğraf tweet atmıyoruz.
Etkileşimi hiç düşürmüyoruz, her birimiz 20 tweet atıp 200 RT 200 beğeni yapıyor, begenisiz RT siz tweet bırakmıyoruz.
Tweetleri peş peşe değil bir kaç dk aralıklarla atıp , fav ve rt yapmayı önemsiyoruz.
Tweetleri ana sayfanızdan değil TAGA tıklayarak sadece o TAG ile atılan tweetlerden kolayca RT fav yapabilirsiniz.
Aynı tweetler etkileşime katkı sağlamıyor kopyalayıp yapıştırmak yerine RT yapıyoruz.
Etkinlik süresince hesapların gizlilik modunu açık tutulmalıdır.
Aktif katılım sağlayıp kurallara uyalım. Ve etkinliği twitter,whatsapp vb. duyuralım -
@now34 inan aynı durumdayım ne hissettiğini çok iyi anlıyorum bu süreçte 6.senem ilk yıl kpss ye hazırlanmak yerine össye hazırlansaydım bu çalışmayla tıp fakültesinden mezun olurdum bu sene umudunu kaybetme demek cok zor çünkü bnde sabrımın son noktasındayım artık çok zor motive oluyorum çalışırken şevkim cok cabuk kaybolıyor ve ardından olumsuz düşünceler sarıyor beynimi ama herşeye rağmen azıcık da olsa emeklerimin karşılığını alcağıma inanıyorum tabi bu süreçte inancımı da yitirdim arkadaşım bu sene 2014 den bu yana girdiği 12. Mülakatında sgk ya atandı 12. Mülakat Allah kimseye o kadarını göstermesin Bnm az da olsa umut ışığım bnle birlikte bu süreçte bulunup sonunda atanan arkadaşımdır başka tutunacağım bir dal kalmadı çünkü son guyda alınanları gördükten sonra
-
@poncik, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@now34 inan aynı durumdayım ne hissettiğini çok iyi anlıyorum bu süreçte 6.senem ilk yıl kpss ye hazırlanmak yerine össye hazırlansaydım bu çalışmayla tıp fakültesinden mezun olurdum bu sene umudunu kaybetme demek cok zor çünkü bnde sabrımın son noktasındayım artık çok zor motive oluyorum çalışırken şevkim cok cabuk kaybolıyor ve ardından olumsuz düşünceler sarıyor beynimi ama herşeye rağmen azıcık da olsa emeklerimin karşılığını alcağıma inanıyorum tabi bu süreçte inancımı da yitirdim arkadaşım bu sene 2014 den bu yana girdiği 12. Mülakatında sgk ya atandı 12. Mülakat Allah kimseye o kadarını göstermesin Bnm az da olsa umut ışığım bnle birlikte bu süreçte bulunup sonunda atanan arkadaşımdır başka tutunacağım bir dal kalmadı çünkü son guyda alınanları gördükten sonra
Tavsiye, sakın atananların peşine takılma yok şu arkadaşım çalıştı şu oldu vs başarmak istiyorsan sadece çalışı,tv ,netflix izleyip süreci atlatabilirsen atlatırsın yoksa kendine zarar vermekten başka hiçbir şey yapmazsın geçmişi sil puanın varsa bak önüne ki ya olur ya olmaz bizim bu süreç tereyağından kıl çeker gibi olmadı yazık kaderde yokmuş zorlamanın bir anlamı yok TÜRKİYE DERECESİ YAPMIŞ insanlar boşta geziyor, birde bölüm birincisisin , birde çift yandal yapmışın gitmiş asteğmen askerlik yapmışın + yaş gelmiş 32 ye bu saatten sonra teneşir paklar bizi adamı madam etmek böyle bir şey ey kpss a , her şeyi silip açıp bir bakkal oturacam.
-
@now34 bnde size moral ve destek amaçlı yazmıştım neyse herkesin kendi bileceği bir şey ve kendi kararı tabiki hayatta başarılar dilerim
-
@now34 bnde size moral ve destek amaçlı yazmıştım neyse herkesin kendi bileceği bir şey ve kendi kararı tabiki hayatta başarılar dilerim
https:// yhgm. saglik gov .tr/TR,64690/saglik-bakanligi-merkez-ve-tasra-teskilati-hizmet-birimlerinde-istihdam-edilmek-uzere-14000-surekli-isci-alimi-ilani.html
Milli piyango; noter huzurunda çekilen ve direk atanılan bir temizlik personeli ilanı yol yakınken başvurun arkadaşlar ben yandım siz yanmayın bende başvuracağım
moral yazınız için ayrıca teşekkür ederim, nasipten öteye yol yok...
-
@now34 guldurdun hocam ya
-
@IS-LM, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@now34 guldurdun hocam ya
https://www.youtube.com/watch?v=XRPW5bB3GCI
Kpss sürecinde bu adamın yaşadıklarını yaşadık hocam bakıp bakıp gülüyorum bende sabah twit at ilan gelsin elen kadro dilen ilan gelsin elen yazık bize
-
@now34 Lütfen başlıkta sınava dair şeyler konuşalım hocam. Şayet konuştuğunuz hususlardan bahsetmek istiyorsanız buna uygun bir başlığımız var.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/846/i̇çini-dökmek-i̇steyenler/
İyi forumlar dileriz.
-
@Axs123 Lütfen olur olmaz her ileti üzerinden saldırgan bir tavır sergilemeyiniz. Kendi meramınızı ifade etmek için yeni bir başlık açabilir, kendinizi izah ve müdafaa edebilirsiniz.
İyi forumlar dileriz. -
@now34, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
https:// yhgm. saglik gov .tr/TR,64690/saglik-bakanligi-merkez-ve-tasra-teskilati-hizmet-birimlerinde-istihdam-edilmek-uzere-14000-surekli-isci-alimi-ilani.html
Milli piyango; noter huzurunda çekilen ve direk atanılan bir temizlik personeli ilanı yol yakınken başvurun arkadaşlar ben yandım siz yanmayın bende başvuracağım
moral yazınız için ayrıca teşekkür ederim, nasipten öteye yol yok...
İİBF bölümleri yok ki başvuralım.
-
Arkadaşlar biraz olsun motive olup KPSS’ye odaklanmamız lazım artık 2020 KPSS olacağı kesinleşti bir 4 ay dişimizi sıkalım eğer bu süreçte motivasyonumuzu düşürürsek alacağımız puanı da alamayız
-
Ayakta ders çalıştık olmadı
Otobüste asılı kalarak ders çalıştık olmadı
70 arşın atlayarak çalıştık olmadı sabri bey den ne farkımız kaldıAh hocam ah ne o başlık ne burası içimi kaldıramaz sizi de anlıyorum parazit yapmamak lazım haklısınız size de iyi forumlar olsun... baba yorgun kolay gelsin.