2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Axs123 2 yıldır ilansızlık varken bu sürece girmeniz? Veyahut beklemediğiniz bir şekilde alıma dahil olmanız çok normal şeyler mi zaten sorarım size? Yani sizin için değişen birşey olmayacak erken gelse. Bunu bile bile girdiniz çünkü. Ki ben erken gelmeyeceğini düşünüyorum açıkladılar bitti. Ama şansın zevkini pipetle çekip mağdur edebiyatı yapmak boş bir serzeniş :dd Bari burda canı sıkkın kardeşlerimizi üzmeyin
-
@lannisterjk Pardon da kim size bu sınavın hakkı 2018lilerin dedi? Son 2 alım hariç diğer ilanlarda sınavdan sonra en geç aralık ayında gelmiş. nasıl sizin hakkınız oluyor?
Var mısınız bu sınav 18-19-20 kpss puanlarını kapsasın?
-
Bakıyorum da şu ilanın 2020'ye verilmesinin anlamını kavrayamayacak kadar süreç cahili arkadaşlar var. Kurumiçi sınavı gelince göreceğim sizleri burada olursam. Yarattığınız ikilikte kıvrandığınızda ve destek aradığınızda bugün hakkını almaktan keyif aldığınız 2018'leri ve diğer İİBF'lileri mumla arayacaksınız.
Madem bir soru var, yanıtlayalım.
Bakanın ilanı yayınlama tarihi; 20 Mart 2020
Hangi sınavların geçerliliği devam ediyor; 2019 - 2020
2020 Gerçekleştirildi mi? - Hayır.
Bugünden duyurulan bu sınavın muhatabı 2018 ve 2019 kpss'ye girenlerdir.
Bu konuyu tartışmaya açan kişinin ya beyin takvimi şaşmıştır ya da hayatta kendisinden başka bir şey düşünmemek gibi bir kişilik bozukluğuna sahiptir.Bugün ucuz hesaplar yaparak 2018'lilere savaş açanların mülakatlarda elendikten sonra bugünleri hatırlamalarını dilerim. İyi akşamlar sevgili forum.
-
Bu arada dikkatimi çeken bir şey var özellikle yönetimin bakmasını rica ediyorum. Arkadaşın hesabının iletilerini geldiğinden beri beğenen bir hesap var. O hesap da "ya bırakalım bu 2018 konusunu da sayının artırılmasına dair tweetleyelim" şeklinde çalışmalar içinde. Bu iki hesap ilişkili olabilir. Hakkını arayan arkadaşları kullanarak 2020'de kendilerine diledikleri ilanda sayının artırılmasını sağlamaya çalışıyor olabilirler.
Dikkatli olun arkadaşlar lütfen. Kendinizi kullandırmayın hakkınıza göz koyanlara. -
Arkadaşlar maliyede önereceğiniz kaynak var mıdır? 4t yeterli olurmu sizce kpss ve guy veya duy için. Süreçten biraz uzaklaştım bir akıl verseniz kaynak konusunda ne yapılabilir maliye için sadece
-
@albertcamus Bakan, daha 2018 sınavının geçerlilik süresi dolmadan ilan açıklaması yaptığı için bu ilana 2018liler de dahil olabilmelidir diye yazan birinin mesajına cevap dahi vermeyeceğim. Ama aynı soruyu size sormak istiyorum. GUY ilanı 2018-2019-2020 KPSS puanlarına sahip olanlar için gelse kabul eder misiniz?
-
@Axs123 Ben 18de sınava girmedim. Benim 19da puanım var şükür. Ama bu alımı getiren 18li arkadaşlar... Gerçekten komiksiniz. Şanslı bir durumdasınız. Ama elbet bu çocuklar sizden daha tecrübeli ve bizden kalırsa girebileceksiniz o kadrolara. Buna emin olun. Puanların açıkladığı gün hepimiz geçmiş ve şimdi ki puanlarımızı paylaşıp bazılarını utandırmayı biliriz. Size karambole bir şans doğmuş icinizden sevinmeniz hakkınız elbet. Ama kimsenin uzerine gelmeyin. İlahi adalet denilen şeyin bu hayatta gerçekten olduğunu defalarca görmüş biriyim. Cevap vermezseniz sevirinim. Sağlıcakla
-
Bizi böyle birbirimizi yediren bitiren sisteme yazıklar olsun. Hakkımızı yiyen kim varsa helal olmasın.
-
@lannisterjk İnşallah güzel bir puan alır ve atanırsınız. Benim kimsenin alacağı puanda gözüm yok. Benim derdim sınava 2020liler girebilecek açıklaması geldikten sonra 2018 puanı olanların '2020liler hakkımızı yiyor, hakkımı helal etmiyorum, bu sınav benim hakkım utanmayacak mısınız?' gibi kibirli söylemleri. Maalesef ki burada da benzer söylemler var.
-
@albertcamus takılmayın hocam. ben 2019'da sınava girdim ve 2019 puanım olmasına rağmen biliyorum ki bu ilan 2018'liler sayesinde geldi. onların 1 yıllık emekleri yok yere heba edildi. bu tarz insanlara takılmayın çok, tecrübesizler sonuçta. tecrübelilerden kendilerine yer kalırsa yerleşirler.(en son cümlemi 2018-2019-2020 puanlarını kapsamasına var mısınız diyen arkadaşa ithafen yazdım.)
-
@Adam-Keeynes 4T yeter maliye de başka kaynağa gerek yok ben yeni baskısını aldım bu yıl yetiyor yani.
-
@ahmetozcelik35 üstteki mesajımın bir kısmı ile size cevap vermek istiyorum: Benim derdim sınava 2020liler girebilecek açıklaması geldikten sonra 2018 puanı olanların '2020liler hakkımızı yiyor, hakkımı helal etmiyorum, bu sınav benim hakkım utanmayacak mısınız?' gibi kibirli söylemleri. Maalesef ki burada da benzer söylemler var.
-
@Su28A yani temizlikçi doktor olabilir sizce izin verirler mi yok Ama bizde şoför temizlikçi guy olacak sağlık bakanı mülakatı getiriyorum dedi sağlıkçılar bir oldular mülakat sistemini getirmediler vala şimdi bize ilan veriyor bakan 6 ay sonra oda hemende atanmicaz en az bu surec 1 yil surecek 1 yil daha evde oturup sosyal hayatımız hicbirseyimiz olmucak
-
@Cerkes46 hocam maliye teorisi kısmı nasıl kitapta? ben özellikle maliye teorisi iyi bir kitap arıyorum.
-
@albertcamus yürü be kim tutar seni Hocam!!!
-
@Axs123, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@albertcamus Bakan, daha 2018 sınavının geçerlilik süresi dolmadan ilan açıklaması yaptığı için bu ilana 2018liler de dahil olabilmelidir diye yazan birinin mesajına cevap dahi vermeyeceğim. Ama aynı soruyu size sormak istiyorum. GUY ilanı 2018-2019-2020 KPSS puanlarına sahip olanlar için gelse kabul eder misiniz?
Verdin ama? Bu ne yaman çelişki be troll kardeş
Ben sınava girmeyeceğim, tanıyan arkadaşlar biliyorlar zaten, bir işim var şükür. Ama yanıtlayayım.Etmem, çünkü;
Bakanın ilanı yayınlama tarihi; 20 Mart 2020
Hangi sınavların geçerliliği devam ediyor; 2019 - 2020
2020 Gerçekleştirildi mi? - Hayır.
Bugünden duyurulan bu sınavın muhatabı 2018 ve 2019 kpss'ye girenlerdir.Bu konuyu tartışmak abesle iştigaldir.
-
@albertcamus Özellikle sorduğum soruya hiçbir üye cevap vermiyor. Buradaki herkes 70li puanlarla atanma hayali kuran kişilermiş. Buradaki kibirli arkadaşlı gördükçe gayet de seviniyorum. Umarım hakeden arkadaşlar kaç girişli olursa olsun kazanır. Kendi çalıp oynamanıza devam edebilirsiniz.
-
Ya arkadaşlar daha sınava girmemişsiniz puan almamışsınız yok sınav bizim hakkımız şöyledir böyledir. Sınava girecek puanı alacağınızın garantisi var mı hadi onu da geçtim sınava gireceğimizin garantisi var mı ? Şurda hala tartışma ortamı yaratıp birbirinizi yoruyorsunuz Yarına çıkacağımızın garantisi yok bir durup düşünün ona göre tartışın lütfen. Trollük peşinde olanlar da ülkenin içinde bulunduğu durumu dikkate alıp birazcık insan gibi davransınlar.
-
Arkadaslar birine cevap vermeden once gecmis iletilerine bakin.etkinlik sirasinda ilan yokken olmayan,ilandan sonra buraya gelip nefret kin kusan,kibirli,mantiksiz,hakkini savunan insana savunma diyen VE SIRA ONA DA GELECEK GECTIGIMIZ YOLDAN GECECEKLERE cevap verip tartisma olusturmayalim.biz birbirmizi az cok tanidik digerlerini yok sayin lutfen.her seyi biz bize yaptik.gereken seyleri de yapmaya devam ederiz gerektiginde.
-
Hahaj ..daha kpss girmemis birinin benim hakkim benim hakkim demesi belki bir sey olacak kpss giremeyeceksin vallahi güldürüyorlar.