2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Axs123 kibir ve özgüven farklı şeyler. beni kastettiysen şükür çok daha iyi bir puanım var. daha 10 saat önce kaydolmuşsun. Bu sevindiğin ilanın gelmesi için burda bu insanlar kaç aydır uğraşıyor bir bilsen şunları yazmaya utanırsın. Bu arada üçü de dahil olsun mu diye sorup duruyorsun, sen olan biteni anlamamışsın bile zaten otomatikmen üçüde dahil oldu. Çünkü burda o sınavdan yeterli puanları alacak 18li dostlarda var. Bilmem kavrayabildin mi sorunun gerçek cevabını. Neyse harbiden gerek yok böyle söylemleri uzatmanın. sana başarılar dilerim. Sizin gibi kardeşleri de artık alım sayısının artması için yapılan etkinliklerde görmek isterim
-
@Axs123 sen bu forumdaki en kotu kalpli insansin. 2020nin bi magduriyeti yok sizin ilaniniz zaten 2021de gelecekti. Neyin magduriyetinden bahsesiyosun. Sana ozelden de yazdim anla diye ama senin idrak yollarin tikali. 2018in emekleri hic ediliyor ve sen bundan haz duyuyosun. Bu ileti kaldirilacak eminim ama gerekirse 100 tane hesap acip senin kotu kalpli bi insan oldugunu sana hatirlaticam.
-
@ahmetozcelik35 4T maliye çözümlü sorular çalışma kitabi bende ki uzun zamandir maliyeyi bundan çalışyorum memnunum kitaptan
-
Genel bir mesaj atıp tartışmayı sonlandırmak istiyorum.
Son 2 GUY ilanı hariç diğer GUY ilanları sınavdan sonra aralık ayına kadar gelmiş. Yani 2020'de sınava gireceklerin ilanı 2021 bahar ayında gelecek filan demeyin,yalan söylemiş olursunuz.
80 üstü puan alanların çoğu kurum sınavlarına girdi. En az 10 tane kurum açıldı. Benim için başarı katsayısı en az 80 almaktır. 2018'den beri 80 üstü alanların girme şansı gerçekleşti.
Önceki mesajlarında '2018 girmemesi sorun değil ya, aslansınız 2020ye girip daha yüksek alırsınız, sayıyı yükseltelim.' minvalinde yazılar yazan arkadaşlar, rüzgar değişince yazılıları da sertleşmeye başlıyor. Canları sağolsun.
İstediğiniz etkinliği yapın, gerekiyorsa '2020liler ölsün, biz girelim.' deyin (zaten şu an daha az şey söylenmiyor.). Değişen hiçbir şey olmayacağını, duyurusu yapıldıktan sonra hiçbir şeyin değişmeyeceğini biliyorsunuz.
-
@Axs123 yanlış bilgi puanı 80 olan aday ilgöç dışında sınav görmedi.Yani bir sınava girdi.Yuzde yüz yeni mezunsun.
-
@zenginmemur yeni mezun ve ne sistemi biliyor ne alımlari ne de işleyen süreci ama böyle dönemlerde mutlaka çıkar böyle kişiler
-
@Axs123 sen eğer C.C. değilsen ben de adımı degistiririm bu kadar net söylüyorum
-
sağlığa 32.000 ( yazıyla; otuz iki bin ) yeni personel şimdiden hayırlı olsun. hey sen iibf li senin canın cehenneme dostum!
-
2018 kpss geçerli mi yoksa net bir şey yok mu ortada
-
@now34, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
2018 kpss geçerli mi yoksa net bir şey yok mu ortada
İlanın ne zaman geleceğine bağlı olarak mı puanlar belli olacak arkadaşlar ?
-
@now34 bakan 2020 diye açıklama yapmadı mı? Yani her şey zaten belli diye biliyorum ama?
-
@now34 ben ne kaçırdım arkadaşlar açıklama 19-20 diye gelmedi mi
-
@law 2018 gecerli degil aciklama bu yonde
-
Yani açıklamadan kastınız bakan bayrak'ın yaptığı tweet'de paylaştığı görsel ve sınav tarihleri sanırsam başka açıklama oldu mu? ki olmadı benimde kafamı kurcalayan nokta sınav tarihi ekim olabilir ancak ilan 2020 kpss öncesi verilme ihtimali ? Bu konuda hiçbir açıklama yok sanırsam.
-
bu yüzden de 2019 kpss giren de sıkıntı yok eğer 2018 geçersiz kalırsa 2020 ye gireceğiz ki 2019 'a girmediğime pişman olarak nerden baksan tutarsızlık bizim için 2020 kpss girip başarı göstermek en iyisi duruyor şu tablo da ki 2018 kpss 85+ ile yerleşemedik bir yere!
-
@now34 birkaç senedir biz de işte birkaç etkinlik yaptık, ilanı getirdik. Getirmesine getirdik ama 2018 puanını koruyamadık, kusura bakma.
-
@law İlan 2019-2020 girişliler için geldi ama buradaki arkadaşlar 2018 girişliler girsin, 2020liler giremesin diye uğraşıyor. Bir şey kaçırdığınız yok.
-
Bir şey soracam İzmirin 70 ile kapattığı bir guy sınavı vardı o ilan 2018 kpss den sonra mı gelmişti yoksa 2017 mi?
-
@Manchester 2018 haziranda ilana çıkıldı yani 2017 puanı kullanıldı.
-
Defterdarlık p48 mi kullanır arkadaşlar var mı bilgisi olan var mı