2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@mk-ank, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@now34 Lütfen başlıkta sınava dair şeyler konuşalım hocam. Şayet konuştuğunuz hususlardan bahsetmek istiyorsanız buna uygun bir başlığımız var.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/846/i̇çini-dökmek-i̇steyenler/
İyi forumlar dileriz.
Ah hocam ah ne o başlık ne burası içimi kaldıramaz sizi de anlıyorum parazit yapmamak lazım haklısınız size de iyi forumlar olsun... baba yorgun kolay gelsin.
-
@Ertuğrul-Bey, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@now34, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@poncik, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@now34 bnde size moral ve destek amaçlı yazmıştım neyse herkesin kendi bileceği bir şey ve kendi kararı tabiki hayatta başarılar dilerim
https:// yhgm. saglik gov .tr/TR,64690/saglik-bakanligi-merkez-ve-tasra-teskilati-hizmet-birimlerinde-istihdam-edilmek-uzere-14000-surekli-isci-alimi-ilani.html
Milli piyango; noter huzurunda çekilen ve direk atanılan bir temizlik personeli ilanı yol yakınken başvurun arkadaşlar ben yandım siz yanmayın bende başvuracağım
moral yazınız için ayrıca teşekkür ederim, nasipten öteye yol yok...
İİBF bölümleri yok ki başvuralım.
En az ilköğretim mezunu oluyorsunuz; iibf mezunu olunca .
-
2018 ve 2019 da puan alıp yıllardır ilan bekleyen arkadaşlarımızın ahı tuttu , yakarışları arşa çıktı sanırım. Yks'nin kpss alan günü olan 26 temmuza ertelendiği son dakika bilgisi olarak geldi. Ösym'nin genel mantığıdır aynı güne iki sınav çakıştırmamaya çalışır. Üstte bir arkadaşımız da yazmıştı belki sınav ertelenir diye, eğer kpss ertelenicek olursa olağan takvim döneminin dışına çıkılmış olup , 2018-2019 puanları geçerli olucak diyebilicez sanırım.
-
@mozart1 bu durumda maliye Bakanlığı sınavları da ertelenebilir
-
@law Sınavlar 24 ekimde ertelenmesi için hiçbir sebep yok
-
@mozart1 2020 KPSS ile alınması planlanan bir alım. KPSS’ye göre güncellenebilir sınav veya başvuru tarihi. Sınav tarihleri zaten aylar önceden belli olduğu için başvuruları da sınava çok az zaman kala alıp yine 2020yi dahil edebilirler
-
@law 2020 kpss ile alınması planlanan bir alım değildi. 2020 Kpss sınav dönemine denk geldiği için mecburen 2020'nin dahil edildiği bir alımdı.
-
@mozart1 eli kulağında olan bir sınav ekimde yapılıyor bu nedenle 2020 KPSS’nin tesadüfen dahil olduğunu düşünmüyorum
-
Guyun haziranda alınma ihtimali kalmadi o zman yada 2000 kisilik toplu alım öne alınamaz mı?İcisleri mülakatlari haziranda olacak.1 nisan ilan 14 Mayıs sınav 2017 alımı boyleydi
-
@zenginmemur hocam haziranda olmasın temmuzda olsun ama ekimde olmasın çok geç
-
YKS ertelenmiş Kpss Alan ile çakışıyor. Kpss de ertelebilir
-
Ya ekmege mi bastik camiye gidip kufur mu ettik kitao mi yirttik naptik 2018 kpss ye girenler olarak aklim almiyor.toplasip bi kendimizi mi okutsak hayrat mi yaptircaz napacaksak yapalim.hayati erteleye erteleye hayat bitti. Elimizi attigimiz kuruyor.azicik filizlenen umutlarimiz cölden beter oluyor kasimdan beri yildim yaaa
-
Süreç haziran temmuzda normale dönerse de gidip yine guyu ertelerlerse alenen altında bi art niyet var demektir bu kadar tepki çekecek bi şeyi yaparlar mı bilmiyorum.
-
KPSS en kötü senaryo Eylül’ün başına ertelense dahi ekim başında açıklanıyor ve maliye Bakanlığı ilanı için 20 günlük bir süre oluyor,zaten sınav tarihleri aylar önceden belli diye 20 gün kala ilana çıkabilirler. 2020 KPSS’ye çalışmamız lazım
-
@law Mevzuata aykırı bu durum 30 gün önceden çıkmak zorunda.
-
@law arkadaşım 2020 kpss puanınla guy a başvurda sen de kurtul bizde kurtulalım yanlş anlama bu dediğimi 2018 puanın varmı yok mu anlamadım ama sürekli 2020 puanlarını dahil edecekler tarzında konusunca yazmadan edemedim 2018 puanı olanların moralini bozmasan sanki daha iyi olur empati yaparak da düşünce ve yorumlarını belirtebilirsin
-
En fazla öğretmenlerin sınavıyla aynı gün yaparlar onlarında sınav sonuç açıklama tarihi 10 eylul değişen birşey olmaz yine
-
@poncik sonunda 2020 KPSS’ye hazırlanmalıyız yazdım bilmiyorum farkında mısınız? Tüm olasılıkları düşünüp 2020 KPSS’ye hazırlanırsak zaten hem kurum sınavına hazırlanmış oluruz hemde KPSS puanımızı güncelleriz,her türlü karlı çıkarız. Ben 19 KPSS’ye giremedim dahi 18 puanım mevcut. Saldırmadan önce bir düşünün, ya da kendinizi iyi senaryolara inandırın siz bilirsiniz
-
@Ertuğrul-Bey sanki geçmiş vmy ilanlarından 15 gün önce gelen vardı diye biliyordum mevzuattan haberim yoktu
-
İİBF TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️ 26 Mart 2020 (Yani Bugün)
15.00'de
️ Devlet büyüklerimizi sesimizi duyurabilmek
️ 35 YAŞ MAGDURİYETİNİ DUYURMAK İCİN ETKİNLİK YAPILACAKTIR!!
Geleceğin için Sende Katıl
TAG etkinlik saatinde belli olacaktır. olabildiğince duyurup katılımın artmasını sağlayalım.