2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@Cerkes46 kardeşim sınav takviminden tarihi sildiler az önce sınav tarihi değişmesine değişecek kesin.
-
Arkadaşlar bu kpss20 tarih değişikliği bizim alımları etkiler mi ? 24 Ekim dedik. Ertelenmiş bir tarih aldık. Net tarih aldık. Ötelenme olur mu kardeşlerim? Veya bu kpss20 nasıl dahil olacak bu alıma? Zaten ucu ucuna dahil olmuyorlar mıydı? Görüşleriniz nedir ?
-
@lannisterjk kardeşim sen kpss ye çalışmaya devam et sınav ertelense dahi açıklama zamanı kısaltılır o olmazsa maliye sınavları ertelenir bakanlığın amacı zaten 2020 kpss ye girenleri de bu sınava dahil etmek. Ösym açıklar tarihi bugün yarın.
-
@LioN aynen kardeşim bende baktım şimdi tarihi kaldırmışlar 1 hafta önce yada sonraya alsalar bari.
-
@Cerkes46 Dostum benim kpss ile çok işim yok. Ben Ekim ayında alımların olmasını istiyorum. İki yılı bu şekilde yalap şap bir arada alacaklardı madem her yıl yapılmasın bu sınav. iki yılda bire düşürsünler bende boşuna geçen sene hazirlanmasaydım bu sene hazirlansaydım. Net bir tarih verdiler ona bile güvenemez olduk. Allah belasini versin böyle kazanılacak mesleğin.
-
Bende 2018 ve 2019 da hazirlananlardan birisiyim. Yukarida arkadaslarin dedigi gibi bu alim suphesiz 2018 lerin hakkidir fakat bakanlik 2020 dahil olacak dedi buna bir sey yapamiyoruz ne yazik ki.
2020 de girecek arkadaslar size nacizane tavsiyem burada vakit kaybetmeyin ortam gergin haliyle. Bilincli olmasa da yaptiginiz yorumlar 2018 li arkadaslari gerebiliyor o yüzden biraz anlayis gosterebilirsiniz.
Ve Sizde iyi bir puan alin gelin. Sonrasinda tartismalara dahil olursunuz. Herkese iyi calismalar -
@Cerkes46 kurban bayrami sonrasina alinacaktir hocam buyuk ihtimal yani 2 hafta ertelenebilir
-
@ynsss4 peki bu iki haftanın Ekim ayında ki alıma yansıması olur mu ? anlamıyorum arkadaş daha puanını dün almış olacak adamlara hemen atama yaptırmaya çalışılmasını anlamıyorum. Herkes bir oldu nasıl bu çocukları yetiştiririz diye uğraşıyor. Mağdur olan biz oluyoruz. Murat hoca bile tivit atıyor dershaneler durdu sınavı 1.5 ay erteleyin diye. Hoca bildiğin istemeden Ekim ayında ki atamaya gölge düşürüyor. Bu kadar zorlama alacağımıza 18-19 alımı yapalım madem
-
@lannisterjk bakanlik 2020 yi almak istiyor. Bende isterim kpss ertelensin. İlan tarihi yerinde kalsin ve 2018-19 lular girsin fakat bu asamada beklemekten baska care yok kardesim
-
@ynsss4 şimdi 18 puanı olanları gerçekten anlıyorum bende bu durumu 2016 yılında bir nebze yaşadım yüksek puanla sadece guy u gördük bakanın 19 20 puanları ile başvuracak açıklamasından sonra kpss ertelense 20 ye girenler başvurusu yapamaz yorumu çok iyimser bir yorum olur kpss ertelense dahi kurum sınavı da ona göre bir tarihe alınır. Bu arada yanlış anlaşılmasın 19 kpss puanım var guy a girmek için yeterli olacak kadar.. Allah hakkımız da hayırlısını versin sonuçta hepimiz aynı geminin yolcusuyuz Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.
-
Bakanlık onlarıda aradan çıkartalım kafasında. Ama imkanı yok işte görüyorsunuz. Hayır bu tarihlerin organize ve planları olması gerekmiyor mu ? Daha 5 gün oldu tarih vereli daha da öteleme. Veya vermeden önce bir ösym ye sor deki ben yeni sinavda ki puanlarida dahil ediyorum haberin olsun, degistirme tarihleri de, ona göre açıkla 24 ekimi. Zaten ekim diyip 7 ay erteleme yapıldı. Üzerime yarımızın puanlarını sildiniz. da yeter da daha fazla mağdur olmadan yapın şu mülakatları. Kısaca anlamıyorum yani bu kadar ucu ucuna kpss20 ve atamayı sıkıştırmalarını böyle bir dönemde.
-
Birinizde desinki bu sınav niye kpss öncesi yapılmıyor?Ne olurdu yani guy kpss oncesi gelseydi?Ne degisti?Hmuy vmy duyu geçtim.Guy niye yapılmadı.Ders falanda calısılmıyor süreçler uzadıkça kafaya derste girmiyor.Tartişma yapacaksak bu ilan niye gecikti?Bunu tartişalim
-
@zenginmemur Cevap aslında çok basit bakanlık 2020 lere de bir sınav göstererek onları da bir nebze olsun susturacak ve belli bir sürede ilana çıkmayacak daha.
-
Birisi bana desin ki 1000 kisilik guy ilanı ş sebeble gelmedi.Ocakta gelseydi şubatta sinav haziranda mülakat olursa olur olmazsa önümüze bakardık.
-
@Cerkes46 haklisin guy icin öyle ama bizlere yazik.
-
Tartışılacak birşey bile yok. Bu alımın en geç Haziran gibi yapılıp 18-19 a 2000 kadro ile yapılması lazımdı. Zoraki bir şekilde yeni sınavı araya soktular. Bakın soktukları sınav bile erteleniyor. Hayatımın en büyük hatası şu fakülteye girdiğim gün. Farkında değiliz halen ama hepimizin atanma şansı düştü. Ona rağmen neyse dedik ama şimdi ötelenme ihtimali inanılmaz geriyor. Ama ne konuşursak konuşalım ne dersek diyelim hiçbir şeye etki edemeyeceğiz. Yazılanı yaşıyoruz. Figüran misali.
-
@lannisterjk hiç sorma kpss olunca her şey sıfırlanacak
-
Askerde iken başvuru oluyor mu beyler guya ya da duy, vmy herhangi birine. Yoksa ilişiği olmaması kesin şart mı, yapmak yada Tecilli olmak mı gerek
-
İİBF TWİTTER ETKİNLİĞİ
Twitter
️ 27 Mart 2020 (Yani Yarın)
15.00'de
Etkinlik SPONSORLUDUR
️ Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk'tan
️ Sosyal Güvenlik Kurumu alımları ilgili etkinlik olacak
Geleceğin için Sende Katıl
TAG etkinlik saatinde @muratguzelli hesabında duyurulacaktır..Gündemden uzun süre durabilmek için kuralları uyalım:
️ ️ KURALLAR:
Etkiliğin ilk 15 dakikada,
1⃣ Kişileri ve kurum etiketi yapmıyoruz
2⃣ Görselli ve fotoğraf tweet atmıyoruz.
Etkileşimi hiç düşürmüyoruz, her birimiz 20 tweet atıp 200 RT 200 beğeni yapıyor, begenisiz RT siz tweet bırakmıyoruz.
Tweetleri peş peşe değil bir kaç dk aralıklarla atıp , fav ve rt yapmayı önemsiyoruz.
Tweetleri ana sayfanızdan değil TAGA tıklayarak sadece o TAG ile atılan tweetlerden kolayca RT fav yapabilirsiniz.
Aynı tweetler etkileşime katkı sağlamıyor kopyalayıp yapıştırmak yerine RT yapıyoruz.
Etkinlik süresince hesapların gizlilik modunu açık tutulmalıdır.
Aktif katılım sağlayıp kurallara uyalım. Ve etkinliği twitter,whatsapp vb. duyuralım -
12 Eylül de olacak mış sınav guy sınavı bu durumda ne olur arkadaslar