2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Ben etkinliklerin 18 puanını dahil edilmesinden ziyade, sayının artırılması üzerine yapılması gerektiğini düşünenlerdenim. 19 puanım var diye böyle düşünmüyorum sakın yanlış anlamayın. Ama zaten ben atanacağım diyen 18lilerin kpss20 den düzgün bir puan alıp mülakatlara girmesi kuvvetle muhtemel. Yani zaten yapar o insanlar bu sınavı da yetecek kadar. Ama üç farklı cenaha 2000 alım çok komik. Hatta 500hmuy ydsli olursa 2000bile dememek lazım verilen kadroya. Tek çare net çare gerçekçi çare harbiden sayıyı artırmak. Mesela Guy 1000 değil de 1500 olsa gerçekten daha makul. Yine tabi siz bilirsiniz sinirinizi ve mağduriyetinizi çok çok iyi anlıyorum sonuna kadar yaninizdayim, sadece farklı bir bakış açısı sunmak istedim dert arkadaşlarıma
-
2018 liler yıllardır bu işin içinde birçoğu da 2020 kpss de puanı yükseltecektir zaten.Burda 2020 li arkadaşların yanlış düşğndüğü iki konu var 1)kurum sınavları kpss den sonra ilk sınav old için çok yüksek kapatacak ki adım gibi eminim bu sınavların birçoğuna da 18-19 lular başvurabilecek artık birçoğu hoca seviyesine gelmiş.bizim zorumuza giden 2 yıldır biz mücadeleyi veriyoruz fakat sonuç itibaryle hem ilanı geciktiriyorlar hem de bizi dahil etmiyorlar yoksa inanın şahsen benm sınavdan yana hiç korkum yok. 2) husus ise bundan sonra guy duy gibi gelecek olan yüklü ilanlar sadece kurumiçine verilecek bize ise beş on kişilik ilanlar düşecek.guy,duy dan elenen en az iki üç yıl ilan beklemesin.herkesin kurumiçi haksızlığına direnmesi gerekir yoksa bu gemide hep birlikte batar hep birlikte boğuluruz.
-
Twitter'ın etkisi ortada adamlar bizi takip ediyor ve dikkate alıyorlar. bence bin ilanı revize ettirebiliriz. Sayı çok yetersiz. Bin GUY Cidden komik bir rakam. İki yıl bekledik karşılığı bu olmamalı. Ayrıcalık 2018 puanlılar için üzgünüm alıma bile sevinemedim. Sadece 2018 puanı olan arkadaşlara şunu demek istiyorum. Siz zaten güzel puan alarak ne kadar başarılı olduğunuzu gösterdiniz. Bu durum moral bozmasın bilgi birikiminiz var. 2020'için hazırlanan arkadaşlar sizler kadar tecrübeli değil. Sizlerden ricam üzüntünüzü içinize atıp oturun 3-4 ay sağlam kasın. Bence rahatlıkla yine aynı puanları hatta daha yükseğini alabilecek kapasitedesiniz. Biz yine Twitter'da bu mağduriyeti dile getireceğiz. Sİzler sadece buna takılıp kalmayın. Geç kalınmış bir durum yok. Önünüzde kocaman 4 ay var. Bence yeniden çalışmaya değer.
-
@BrettonWoods, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Twitter'ın etkisi ortada adamlar bizi takip ediyor ve dikkate alıyorlar. bence bin ilanı revize ettirebiliriz. Sayı çok yetersiz. Bin GUY Cidden komik bir rakam. İki yıl bekledik karşılığı bu olmamalı. Ayrıcalık 2018 puanlılar için üzgünüm alıma bile sevinemedim. Sadece 2018 puanı olan arkadaşlara şunu demek istiyorum. Siz zaten güzel puan alarak ne kadar başarılı olduğunuzu gösterdiniz. Bu durum moral bozmasın bilgi birikiminiz var. 2020'için hazırlanan arkadaşlar sizler kadar tecrübeli değil. Sizlerden ricam üzüntünüzü içinize atıp oturun 3-4 ay sağlam kasın. Bence rahatlıkla yine aynı puanları hatta daha yükseğini alabilecek kapasitedesiniz. Biz yine Twitter'da bu mağduriyeti dile getireceğiz. Sİzler sadece buna takılıp kalmayın. Geç kalınmış bir durum yok. Önünüzde kocaman 4 ay var. Bence yeniden çalışmaya değer.
Bi de 2020 de girenler artık ilan gelmedi diyemeyecek.zaten bakan ellerinden bunu almaya çalışıyor bnce
-
@zeyyyuss KPSS'ye olan talep çok düştü bence buna yönelikte olabilir. 2020 KPSS'ye en az 70 bin girer. Sayı 30bindi. Bence rağbet artsın diye de düşünmüş olabilirler sonuçta işin ucunda ÖSYM var ve kişi başı 400-500 lira
-
@lannisterjk ben de 2018 mağduruyum ama burda 18-20 kavgasını verip birbimizi yemeyelim ki eminm onların istediği de bu.Sayının artrlması ve kurum içi haksızlığını sürekli gündemde tutup her yerde hatırlatlm pareto üstadın dediği gibi önümzdeki sınavda az bir kısım başarılı olacak ama kurumiçi olmasaydı yakın süreçte bir ilan daha görüleblrdi biz asıl bunu engelmk için mücadele etmelyz.
-
Bu da çok mantıklı bi yaklaşım bence. Sayıyı en azından 2 bin yapsalardı zaten 2018lilerde bu kadar itiraz etmezdi puanlarının yanmasına. Muhtemelen 2018 puanlı olanların çoğu bu sene tekrar ya daha yüksek alırsam diye sınava gircekti. Bari alınan kişi sayısının artırılması için bi şeyler yapalım da 2018liler de daha fazla mağdur olmasın.
-
Evet arkadaşlar yaklaşık birkaç günden beri herkes fikrini belirtmekte bende buraya birkaç bir şey yazmak istedim.
-
Ortada çok büyük bir haksızlık var.2018 için sınava hazırlanan birinin o zaman ki şartlarıyla şimdiki şartları bir olmayabilir bu yüzden 2018 puanları geçerli olmalıydı.
-
Twitterda yazılanları da takip ettiğimiz gibi sayı olarak 1000 kişi malesef kurumun ihtiyaçları için yetersiz.Bunu biz değil daha önce atanan kardeşlerimiz söylemekte.
-
2020 ye hazırlananların emin olun çoğu havlu atmış durumda bu ilan onlara gaz verir mi bilemem ama ilk defa hazirlaniyorsa bu saatten sonra biraz zor toparlarlar.
-
Dershanelerdeki öğrenci azlığından 2020' ye girecek sayısını az çok tahmin ediyorduk ki 2020 de P48' i hesaplanan kişi sayısı 8 - 11bin kişi aralığında kalır.
-
Bu ilanda sevinecek bir durum yok.
"2020' ye girerim puan alırım herkes girsin puanını alsın milattan önceki puanlarla ne hakkı" diyenler unutmayın ki bugün olanlar yarın sizin başınıza da gelebilir. -
Bir de şu düşük puan yüksek puan muhabbetini halen devam ettirenler bundan 10 - 15 yıl sonra şu an 73 - 74 puanla atanan sınıf öğretmenlerine çocuğunuzu teslim edeceksiniz.Bu tarz muhabbetlere bir son verin artık.
-
Umarım bu 7 aylık süreçte hem puan yılı hem de sayı anlamında ilanda iyileştirme yapılır.
-
Herkese değil hak edenlere başarılar.
-
-
Sadece guy sayısının en az 2000 olması gerekiyordu.
-
Twitter da etkinlik var katılım gösterelim arkadaşlar
#KurumiçiHaksızlık2018PuanlarıHak
-
Maalesef şu an içinde bulunduğumuz durum 2018 için negatif tablo oluşturdu. Normalde daha önceden gelecekti. En başından beri 2000 gelir diyordum lakin genel dağılım olmuş ne yazık ki. Yapılması gereken başta 'Medet Nebi Yanık' olmak üzere ilgili kişilere sosyal medya hesaplarından vb durumu aksetmektir.
"Üzülme! Davanın sahibi Hak'tır. Hak olan davada zafer muhakkaktır." -
şimdi müjde diye iki bin alım diyolar ya, çok merak ediyorum sürecin sonunda kaç kişi atanmış olacak. mükerrerlik durumundan ötürü belki guy un kadrosu dolacak ama diğerleri kesinlikle dolmaz. yap şunu toplamda 3 bin 4 bin o zmn diyeyim ilan geldi diye. sayı az, 18 lilerin puanı gitmiş.... oturmuş coğrafya çalışıyorum ya inanabiliyor musunuz???
-
2018 yılı yüksek puanlara sahip adayların 2020 yılı sınavına da girip yüksek alacağı algısına son verilmeli bence. Takdir edersiniz ki alan sınavı/dersleri devamlı çalışıp bilgilerin taze tutulması gereken bi mecra. Forumda bir arakadaş hocalar gibi tecrübe kazanmış adayların bulunduğu yorumumu bile yapmış, fakat mağdur edilen bu adayların 2020 puanı alarak mağduriyetlerini giderebilcekelerini kimse garanti edemez. Böyle olmasa bile 18 yılında boşa gidecek emeklerine ne olacak. Kaldı ki bu duyurunun gelmesine gösterdikleri çabanın hakkının teslimi bu şekilde mi olmalı. 18 ve 19 yılı puanım olmasına karşın 20 yılından alım yapılması benim lehime, 18 yılında önümde çok adayın olmasından ötürü. Ancak bir arkadaşın yazdığı gibi başımızı yastığa rahat koyabilmek için bu hakkın teslimi gerekli. Ayrıca başka bir arkadaşın yazdığı gibi sayının artırılması hususu da bu tartışmada güme gitmemeli, bunca emeğin karşılığı 1000 olamaz. Sayı/çağrılacak aday sayısı artırılmalı. Taleplerimiz gerçekleşmesi dileğiyle.
-
Kpss20 sınavına hazirlanan arkadaslara hep üzülerek bakardım açıkçası. Hiç değilse bakan bize ilan gelecek falan dedi belki biz görürüz de bunlar kurum içinden sonra neye çalışıyor diye düşünüyordum. Bu durum onların çalışma durumunu, azmini vs düşürüp düşürmedi mi merak ediyorum açıkçası. Ben bu sene sınava max 20bin kişi girer onlarinda 5bini zaten puan iyi almış 18-19lular olur diyordum. Şimdi işsizlikten alım var yaa bende bir gireyimciler çıkacak. Ama emin olun bu p3 kasmak değil hiçbiri doğru düzgün bisiy yapamaz.
-
Bizim en önemli talebimiz guy ilanını kpss öncesi almak olmalı 2020 kpss den sonrada isteyen diğer ilanlara başvurur ama guy kpss öncesi gelmezse mağduriyet büyük olacaktır
-
@abdulbakitr hocam vala sağlıkçılar 30000 atandı simdi de 32000 aliyor bide ne sınav ne mülakat var hemen atamasi yapılıyor bizse hala kendi içimizde 2000 alim icin kavga ediyoruz bide daha belli bile değil alim belkide olacağı belkide uzatacak bziim bakan
-
ah iibf ah yaktın bizi 2000 e sevinenler 32 000 ini görsün
-
Ah o gemide bende olsaydım, pozitif hastalara baksaydimm
-
neyse twit atın
-
@Lamıcimiyok 2020lilerin yaşayacağı mağduriyet ne olacak peki?