2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
benim de 2019 puanım var ama büyük bir haksızlık var orta da 2018 lerin sınava girmesi gerek 2019 a az kişinin girmesi zaten 2018 de herkesin puan almasıydı kesinlikle sınav öne çekilmeli
-
Allah büyük arkadaşlar belki de bu salgın yüzünden kpss ertelencek ve bakanlık bu kadar erkenden sınav tarihini açıkladığı için geri adım atamayacak işler kendiliğinden yoluna gircek.
-
@guycuu onu bilmiyordum ben mantıken düşününce bu sonuca varıyorum geçmiş örnekleri varsa denenebilir ama hiçbir şeyin garantisi yok ama elinizden geleni yapın tabi
-
@Manchester bi arkadaş paylaşmış bi önceki sayfada ordan kopyaladım https://mobile.twitter.com/muratguzelli/status/1241835993805832193
-
@NeverLetGo tmm da kardeşim 10 etlulde kpss açıklancak 41 gün var ne ara ilam bence 18-19 lular gircek geçmişte benzer a grubu sınav orneği var
-
@guycuu olabilir o zaman denenebilir belki 3 sınavı yine dahil ederler hatta yaş sınırında beklerken yaşı geçenlere bile faydası olabilir ama 2020 de kesin olur eğer sınav yapılmış ve açıklanmış olursa
-
Sadece şunu söylemek istiyorum. Bu haksızlığa kim sebep olduysa hakkımı helal etmiyorum.
-
Haksızlık yapıldığını söyleyip de normalde hakkın olmayan bir şeyi istemek nasıl bir çelişki?
-
Benim gibi elinde sadece 2018 puanı olan arkadaşlaradır sözüm. Dostlar zor günler geçirdik geçiriyoruz. Her sokağın başında bi çelme takılıyo düşüyoruz yine de devam etmeye çalışıyoruz. Şimdi hakkımızı arayacağız ama bir yandan da oturup çalışacağız niye mi bizim puanımızın yanmasına sevinenlere inat çalışıp daha yüksek puanlarla yolumuza devam edeceğiz. 2018 p48 im 83 küsür. Allahın izniyle yeni hedefim 90+ puan almak. Kaldırın başınızı ah vah etmeyi bırakın verilecek en güzel cevap daha yüksek puan almaktır.
-
2020 için 2000 atama izni alınmıştı. Ancak bu sınavlarla atama 2021 i buluyor
-
Arkadaşlar yılmak yok sınava 7 ay var bu mağduriyetimizi sürekli dile getirmeliyiz olmaz denen herşey oluyor bu dönemde belki bi kerede şans bizden yana döner çünkü Allah çok büyük emekler elbet karşılığını bulur
-
Sayının artması için de ısrarcı olmaliyiz
-
Bizi siz hırslandırdınız. Şimdi sıra bizde '90 puan alıp her sınava girmeyin kazandığınızla yetinin biz de hak bulalım artık sınava girmek için' dediğiniz bir kitle olmak için bizi o kadar çok zorluyorsunuz ki. Yanlışa yanlışla cevap verilmez ancak bu duruma bizi sokmak için el birliğiyle mücadele ettiniz. Ben varım.
-
Arkadaşlar 2018 sınavına girenler bilir guy sınavı ilanı 1 ay önce gelmişti 2018 liler girmesin diye şimdide 1-2 ay sonrasına atıyolar böyle adalet olmaz ya 2 sene bekle askere gitme ilan gelmesini bekle yapılan işe bak twiter etkinliği yapalım ama asıl mağduriyetimizi cimer e yazalım arkadaşlar belki sesimizi duyan olur
-
@kaderebak1 bakanlığın twiter hesabına yazmak daha mantıklı
-
@jamiryoo orayada yazalım ama ortak bir metinle mağduriyetimizi cimere yazmak sonuç anlamında işe yarıyabilir sonuçta cimer vatandaşlar için oluşturulmuş bir merci @paretowilfredo hocam siz ne düşünüyonuz bu konuda
-
Arkadaşlar bakanın yeni Twiti altına yorum yapalım
hakkımızı arayalım , bunlar kpss sınavına girmedikleri için
bu kadar kolay emeğimizi harcıyorlar ama bizim hakkımızı
kimseye yedirmeyelim çünkü 2018 girip 2019 a
girmeyenler var 2018 sınavına girenler kaç yıl emek verdik
biz bu puanları almak için lütfen etkinliklere katılalım
neden böyle rahatız neden talep etmiyoruz hakkımızı
aramaktan korkmayın, Haksızlık karşısında susanlar önce
hakkını sonrada şerefini kaybeder , lütfen herkes elini
taşın altına koysun , yoksa burada oturup üzülürüz ,
diyeceklerim bu kadar .. hepinize teşekkür ediyorum .
Gerekirse bakanlığı arayalım , Gib in numarasını geçen
arkadaşımız paylaşmıştı arayalım soralım , yoksa ailemize
ne diyeceğiz puanımızı saymadilar mı diyeceğiz ...
-
2018 puanları için etkinlik yaparken asıl amaçlarımızdan biri de sayısının arttırılması isteğimiz gölgede kalmamalı. Kurum içi yarı yarıya etkiledi. 2021lilerle sınava girmiş kadar daraldı kadromuz
-
@Spesifik2019, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
2018 puanları için etkinlik yaparken asıl amaçlarımızdan biri de sayısının arttırılması isteğimiz gölgede kalmamalı. Kurum içi yarı yarıya etkiledi. 2021lilerle sınava girmiş kadar daraldı kadromuz
Evet ya resmen üç yılın mezununa 2000 kadro verildi..
-
@zeyyyuss, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@Spesifik2019, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Evet ya resmen üç yılın mezununa 2000 kadro verildi..
Bence 2018 puanın yanması kadar önemli ama herkes unuttu sayiyi