2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar kpss20 tam bir bomba. Ne çıkacak hiç bilmiyoruz. İnanılmaz kötü oldu. Elbet 18li bırakan arkadaslar olacaktır ama gerçekçi dusunursek 3 ayrı cenah savasacak kadrolar için. İnanılmaz kötü oldu bu. Şahsen birseysel ne olduğunu anlamayan 19lu arkadaslar için şunu söyleyebilirim; rakibimiz arttı, 18li yüksek puanlar biryerlere çoktan gitmişti. Kendimi bildiğin yere atılan iki kuruş parayı kapmaya çalışan çingeneler gibi hissediyorum. Dışarıda virüs var. Böyle bir durumda o kadrolara girecek 2000 kişinin demir gibi olması lazım
-
Son açıklama ile herşey netleşti. Puanların yükselme mevzusuna gelince. Her türlü bu aşamadan sonra puanlar yükselir kanısındayım. 2020 kpss ye hazırlananlar çok daha motive olup şimdiden gireceği 4 kurum sınavı olduğunu bilerek çalışmalarına yön verecek. Bu işin kpss puanı kısmı. Birde 2019 puanı olanlar var onlar ise kpss derdi olmadan bu 7 ayı ilan geldiği için direkt kurum sınavına hazırlanarak geçirecekler bu kesimde kurum sinavlarının yüksek kapatmasına sebep olabilirler. Dolayısı ile her türlü rekabet yüksek olacak düşüncesindeyim.
-
@LioN hocam zaten ilgoc te gördük egerki eski guy sinavi gibi olursa buda 85 doğru altı kapatmaz bence
-
@adanali01 aynen öyle kardeşim. Sadece guy sınavı için değil. Vmy malum klasik oluyor. Önceleri ilan geliyordu 1 buçuk ay sonra sınavı yapılıyordu. Adaylar test mantığına alışık olduğu için klasikte puanı yüksekte olsa bocaliyordu ama şimdi 7 ay sonra vmy sınavı olduğunu biliyorsun 2019 dan misal 87 puanın var otur 7 ay kendini klasik sınava göre hazirla bolca vaktin var. 2020 ye hazırlanan adayda bu mantıkla gidip calismalarina sadece ezber değil klasik usuldede devam ederse her türlü işi bitirir sonuç olarak kurum sinavlarida yüksek kapatacaktir. Guyu duyu hiç demiyorum onlar zaten test.
-
Arkadaşlar Kpss18 ve 19 arasinda 18lilerin puanı neden yüksekti ? Şimdi 19 ve 20 karşılaştırması nasıl olur diye düşünüyorsunuz ? Yani daha çok kişinin yüksek netler yapması puanları yükseltiyor mu düşürüyor mu ? Düşüncelerinizi merak ediyorum bu konuda
-
Bence bu soru ve cevapların yer aldığı tabloyu hazırlayan kişinin bile süreçten haberi yok. Sınav başvurusunun sınavdan en az 45 gün önce yapılması falan. İlerleyen günlerde düzeltilmesini umuyorum
-
@lannisterjk neti yüksek olanın puanıda yüksek oluyor hocam. Şöyle düşünün en yüksek net 120 ise 120 net yapan 100 puan alıyor diğerleri arkasına sıralanıyor. Sinav bi tik kolay olduğu için netler uçtu puanlarda yüksek geldi. Bu yüzden yüksek puan aldım diyen adamın sıralaması düşük geldi. P23 te 90 puani olanin 300 lerde olması gibi. 2019 da bi tık zordu netler düşük oldu. Puanlar düştü fakat sıralamar yüksek doğal olarak. Alımlarda puana bakıyorlar maalesef.
-
@lannisterjk en önemli mesele hocam çoğu atandı 2018 lilerin Guy mülakat bekleyenler vardı onlar gitti daha başka şeylere atananlar oldu yani ciddi anlamda 2018 de gördüğümüz puan tablosunu götürdük kpss öncesi ilan gelseydi. Hem de verilen şu 1000 e rağmen
-
@lannisterjk kardeşim 18 sınavı görece kolay bir sinavdi ve cidden puanlar yüksek geldi netlerin özellikle hukuk kamu vs yuksek çıktığı bir sinavdi. Son ilgoc sinavlarindada bunu görebilirsin yüksek kapattılar. 19 sınavı ise giren sayısı düştüğü için puanlar az fakat sıralamalar yüksek geldi. Kurum sinavlari için sıralamanın bir önemi yok. Misal 18 de p48 den 80 alan 5 bin siralamadayken 19 da aynı puanı alan 4 bin sıralamada gibi. Benim kanım 18 puanları 19 a göre her türlü yuksekti. 19 lularin puanları daha düşük. 20 sınavına girecekler bu anlamda şanslı. 18 ve 19 lar guy sınavına girselerdi listelerde 18 den daha çok aday olurdu düşüncesindeyim.
-
@akncıı sormayın hocam. hani 18de hazırlanan arkadaslar genel olarak konuşmadım ama içimden hep ister istemez şey diyordum onlarin diyordum yüksek yapanları zaten gitti, e birçoğu son guya girip sınava girenler, e diyordum bazıları polis oldu bıraktı bazıları süreçten koptu. Ama kpss20 yeni kan. Ve gerçekten böyle bir şeyi haketmiyorlar. Kpss20ye hazırlanan öğretmenlerden daha önce atanacaklar şaka gibi.
-
@LioN, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@lannisterjk kardeşim 18 sınavı görece kolay bir sinavdi ve cidden puanlar yüksek geldi netlerin özellikle hukuk kamu vs yuksek çıktığı bir sinavdi. Son ilgoc sinavlarindada bunu görebilirsin yüksek kapattılar. 19 sınavı ise giren sayısı düştüğü için puanlar az fakat sıralamalar yüksek geldi. Kurum sinavlari için sıralamanın bir önemi yok. Misal 18 de p48 den 80 alan 5 bin siralamadayken 19 da aynı puanı alan 4 bin sıralamada gibi. Benim kanım 18 puanları 19 a göre her türlü yuksekti. 19 lularin puanları daha düşük. 20 sınavına girecekler bu anlamda şanslı. 18 ve 19 lar guy sınavına girselerdi listelerde 18 den daha çok aday olurdu düşüncesindeyim.
Bir ekleme yapayım yukarda arkadaşımızda yazmış 18 de atanan bir kesim oldu onlarıda hesaba katmak lazım tabi.
-
@lannisterjk hocam 2018 de gelen ilan kpss öncesi geldi ve 2017 puanlariyla aldılar 2018 liler hiç Guy ilanı gormedi yani
-
@akncıı hocam süreçleri uzadığı için hepsi kpss18e girdi ve puan yaptı derece yapanlar vs. Yani boş kalabalık
-
@LioN yani kpss20 19dan zor olursa puanlar yine yükselmez demektir. Umarım kolay sormazlar bide bu kadar kalabalığa
-
@lannisterjk resmen sonumuzu hazırladı adam resmen inada yapıyor. Göre göre yaptı milletin canını sıkmayı ciddi anlamda seviyor
-
@lannisterjk çift yıllarda işin kötüsü daha kolay oluyor . Felaket tellalligi yapmak için söylemiyorum tecrübeli arkadaşlar bilir
-
@LioN 20ye girenler zaten şanslı da bu konu özelinde bir avantajları var mı?
-
Çift yıllarda gkgy kısmı görece zor oluyor tek yıllara göre fakat @akncıı kardeşimizin de dediği gibi 18 de misal alan diğer yıllara göre bir tık kolaydı bu sene ne olur göreceğiz.
-
@lannisterjk kardeşim 20 ye girenlerin avantajı şu. 4 ay sonra kpss sınavı var değil mi ve şimdiden peşinen 4 tane kurum sınavına girme garantisi aldılar. Kadrolarda belli tarihlerde. İİBF tarihin de bir ilk diyebiliriz buna. Daha 7 ay öncesinden böyle detaylı ilan gelmesi. Dolayısı ile aday ne yapacak daha motive kpss ye çalışacak ve puanları yükseltecek. Benim tahminim 20 ler 19 lardan daha yüksek puanlara sahip olacak.
-
@LioN saka gibi yaa bizi coplukte 20de girecekleri altin besikte dogurmuslar resmen.oyle bir sans...Allah her sinavda yardimcimiz olsun bu nedir yaa