2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Benim de puanım 2018di yazık oldu çok çok üzgünüm
-
@issizmezun 19'luyum. Sürecin başından beri 18'lileri destekledim ve tüm etkinliklere katıldım, katılmaları için teşvik ettim. Ama korkulan oldu. Son yıllarda alım olmamasından dolayı sınava giren kişi sayısı gittikçe azalırken yapılan bu açıklama ile kişi sayısını 2020'de ikiye katlayacak, ceplerini dolduracaklar, insanların hayalleriye, ekmeğiyle o kadar güzel oynuyorlar ki diyecek söz kalmıyor artık. Bu dar kadro ve bütçeyle şampiyonlar liginde yarışıyoruz. Ne diyebilirim ki... Daha çok emek ve zaman harcayan kazansın.
-
@paretowilfredo siz öncü olun bişeyler yapalım lütfen puanım yanacak.2019 da girememiştim.hiç guy görmeyen bi puan...2020 lilerin daha sınava girmeden ilanları hazır.bizim puan var ilan yok böyle bişey olamaz
hakkımız yenmesin öncülük edin etkinlik yapalım lütfen. -
İnsanın içi acıyor, çok koydu be çook. İnsanın her elini attiği elinde kalır mı yahu.
-
Ne heves kaldı ne başka bir şey
-
arkadaşlar susmayın kabullenmeyin azınlık hakkı diye bişey var kendi kendimize üzülerek olmaz bu bişeyler yapsın herkes.bimer cimer bakanlığı arama twit ne varsa
-
HMB'nin bu açıklamasından sonra, diger bakanlikliklarda alimlari 2020 kpssden sonra yapar. Demedi demeyin, aha buraya yazıyorum.
-
Kpss tarihinde var mı guy ilanı görmeyen puan yılı
-
@muratttttt yok
-
@akncıı sen çok memnundun 2 gün önce ilan verildiğinde şimdi de öyle misin?
-
@akncıı artik var, her zamanki gibi ilkleri yasiyoruz. Bu bir trajedii
-
Bir 2019'lu olarak çok üzüldüm arkadaşlar puanınızın yanmasına ne söylenebilir ki yazık çok yazık...
-
Çaresiz kalmak ne kötü, zalime ses duyurmaya çalışmak ne kadar zor.. Bunu yaşayarak öğrenmek ne acı
-
Imza kampanyası yapılabilir bana mantıklı geliyor yol yordam bilen varsa 2018 puanları için mücadele edilebilir daha ilan gelmedi.Ilan gelmedik candan umut kesilmez
-
Gerçekten bizimle dalga geçiyorlar. 2018 puanlarimizin yanmasına 7 ay var arkadaşlar. Neden yapılıyor bu bize? Erkene alma şansları varken neden ekimde yapılacak sinavlar? Tam anlamıyla puanlarimizin kül olduğunu öğrendik bugün!!!
Ben artık her şeyden o kadar şüpheliyim ki bugün belirtilen sayıların alınacağını bile düşünmüyorum(iptal edilen vmy gibi) . Yukarda belirttiğim olay oluyorsa gelecekte de her şey beklenir.Ancak elimiz mahkum ders çalışmaktan başka şansımız yok. 2020 puanımızı alip ve bekleyecegiz!!!
-
İcişleri ilana ciktı.Demekki corina ile ilgisi yokmuş.Bu ilanlardan guy kpss öncesi gelsin en azından.
-
Bence birlik olup şu 1000 kişilik guy ilanını kpss oncesi koparmaya bakalım en azından kpss öncesi 1000 guy 300 duy ilanını alalım
-
2018,2019,belki2020 ye girecekler birlik olup neyi degistirebildik ki sadece 2018 liler bu durum icin bisey talep edecek ve degistirecek?bir an 2020 icin calismak en mantiklisi.
-
@DaronAcemoglu arkadaşım o zaman böyle olacağı belli miydi derdin ben mi oldum şimdi her şey bitti de
-
@DaronAcemoglu kurumicini bakanın yaptığını bıraktın beni yargiliyorsun komik yani gerçekten. Ben dedim sanki 2018 yansın. 2020 de herkes yığılsın diye. Bakan bana haber verdi gerçi sen de haklısın