2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@paretowilfredo ah üstad milyon kere söyledin kurumiçi geliyor sizi etkileyecek ama ne seni dinlediler ne bizi.
-
@akncıı 3 maymunu oynadılar
-
@Köşeminderi Herkes kabul olan duasının bedelini ömrüyle öder. Ben galiba tam olarak bunu yaşıyorum. 2018 de İstanbul yazmasaydim şimdi bunları yaşıyor olmayacaktım. Bir sınav için nelerle imtihan oluyorum kaç senedir. Bu kadar ağır olmamalıydi ya gerçekten bu kadarı fazla geldi
-
2018 emek veren binlerce adayın onca zorlukla aldıkları puanları tek kalemde hiç ettikleri için,
400 Vergi müfettiş sınavına aldığı puanla girmeye hak kazanan insanları tek kalemde hiç ettikleri için,
Bilmem kaç sene sonra defterdar için 300, GUY için 1000 , vergi müfettiş yardımcılığı için verilen 200 kadro için
Çok teşekkürler sayın yetkililer.. -
Kim nerden neyi nasil öğrenmis, kim açiklama yapti
-
Böyle bitemez, bitmemeli
-
Merhaba dostlar.
Tek bir şey söyleyeceğim. Çok yazık oldu, çok üzgünüm. Yapılacakları salim kafayla konuşmak lazım bi. -
Forumda 2020 puanları dahil olsun 2018 puanları hiç edilsin diyen arkadaşlar bugün rahat yatın yastığa başınızı rahat koyun güzel bir uyku çekin. Çünkü bizim emeklerimiz Hiç edildi. Gezmeyip evde oturduğum. Belimin ağrısından sızlanmayıp yine dersin başına geçtiğim. Kıyafet cilt bakım setleri yerine kitap aldığım zamanları günleri dakikaları kimse yerine getiremeyecek. Hakkım yerde kaldı. Söyleyeceklerim bu kadar. Ama unutmayın kırdığınız yerden kırılırsınız.
-
@paretowilfredo konuşulacak ne kaldı ki üstad. her şey için teşekkürler
-
2018 de kpss ye girenlere Allah sabır versin. Bu 2019 luların da pek işine gelmedi aslında zira 2018 lilerin yüksek puanları yerleşti biryerlere. 2020 ler olduğu gibi başvuracak ve puanlar yükselecek baya.
-
Yahu bu haber resmi kaynaklardan mı, nerede paylasildi
-
Çildiracam.. az kaldı
-
@varol hazine maliye bakanlığı resmi Twitter hesabından paylaşıldı
-
hayatımda ilk defa 2019'da kpss'ye girdim, 2018 puanım yok. 2018 puanı olan arkadaşlara çok üzüldüm, çok büyük haksızlığa uğradılar. verdikleri 1 yıllık emek hiçe sayıldı resmen.
-
@Xyxx puanların yükseleegi kesinleşti artık.2020 kpss sonrası ilk ilanlardan olacak.Hurra yüksek alanlar basvuracak yazık oldu.
-
Arkadaşlar ben 2019 puanlıyım. 2018 Puanlarınızı kullanmamanız elbetteki haksızlık. Ancak ben kendi adıma 2020 de belki puanımı yükseltirim umuduyla olumlu bakmaya çalışıyorum
-
Hepimize gecmis olsun, 18lilerin ağzina ettiler, teşekkürler
-
@sonunageldim hangi sayfada açıklama acaba?
-
@Spesifik2019 hocam giden zamanin da dönüşü var mı her şey yerine geliyor da en güzel seneleriniz gelmiyor.
-