2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
2018 puanlarının kullanılması için Cimer etkinliği düzenleyelim. İlanın 10 Eylüle kadar verilmesi için gerekli birlikteliği sağlayalım.
-
@tony-montana Neredeyse herkes aynı fikirde ama kimse metin hazırlayıp hadi arkadaşlar bu metni gönderiyoruz diye adım atmıyor. Kalemi kuvvetli biri yazıp burada paylaşsın illaki duyurusu yapılır,toplu halde gönderilir.
-
Arkadaşlar herkes fikirlerini yazsın ,bundan yola çıkarak bir metin ortaya çıkaralım. ( Şunu da belirtmek isterim: Bizler ilan gelmesi için etkinlikler yaparken,mv lerini bakanları vs. arayıp yazarken, her yola başvururken ilan için!!! Bu forumda mücadele eden arkadaşlar kendimizi bilmiyoruz ve şuan ilan bilgisinden sonra baya forumdaş arkadaşlar ortaya çıktı sormak lazım şimdiye kadar neredeydiniz. Kim üstüne almak isterse alınsın ama mücadele eden arkadaşlar hakkımızı tez zamanda alır tez zamanda ataniriz inşallah. )
-
@harmanHH düzeltme kendimizi biliyoruz...
-
Merhaba dostlar.
Öncelikli olarak Sayın Berat Albayrak tarafından yayınlanan görsele ve yaptığı duyuruya dair aklınıza takılan çok fazla husus ve ortaya çıkan bir çok soru olduğunu gördüm. Bana da ulaşan soruları da düşünerek bir genel metin hazırlamak istedim. Biraz rehber, biraz benim yorumlarım, biraz da objektif bilgiler ve yönlendirmeler içeren bir metin oldu. Umarım her 4 sınava dair aklınıza takılan hususlara bir nebze yanıt olur.
Diğer yandan ilandaki eksik ve sakıncaları da değerlendirmeye çalıştım. Bunları da belirterek yapılabileceklere yer verdim.Buyrunuz;
-
@paretowilfredo hmuy 100 kişi ve 2000nin içinde, İİBF 50 kişi diye bakacak bakanlık? Toplam da 100 kişilik alımı 2000den düşecekler. Avukatlık için sayı 50 ise bize kalıyor 1850 kişi. Vmy yi düşük duyuyoruz. Eğer doğruysa 1500 guy olabilir, neden olmasın. Bunlar hep bence üstad kolay gelsin.
-
@tony-montana 10 eylulde gec değil mi, bence kpss sinavindan önce gelmesi lazım
-
Arkadaşlar tecilim bitiyor yüksek lisans falanda düşünmüyorum guy sınavınada 7 ay var bu arada askere gitsem ilan askerdeyken ilan geldiğinde başvurup sınava girebilirmiyim tecrübesi olan arkadaşlar varsa yazabilirmi @paretowilfredo
-
@kaderebak1 bide askeredeyken başvuru yapabiliyosam askerlik durumuna ne yazıcam
-
@strtmn 100 içinde mi bilmiyorum dostum. Ayrı tutulabilir diye düşünüyorum. Çünkü mevcut alımın mülakatlarının yapılması için 7.5 ay çok geç görünüyor bana. Tabi virüs koşullarında nasıl değerlendirilir bilmiyorum, bunu öğrenmek lazım bi. Bu yüzden yazıya bir şerh düştüm, bunu değerlendireceğim dostum.
-
@kaderebak1 Bu ilana bağlı dostum ama bildiğim bir mani yok başvuru yapmakta askerde iken. Buna dair en sağlıklı yanıtı GİB Personel biriminden alabilirsiniz bence.
-
Ayrintilar aciklanmis facebookþa var. 1000 kisi guy 200vmy 500 hmuy.puanlar 19 ve 20
-
Guy sadece 1000 kişi olacakmış.
-
Arkadaşlar 3 senenin birikimi ile 1000guy alımı yapılacak. Kimseyi korkutmak istemem. Bazı illerde taban 85i görebilir. Tabi bu 2020 kpss sonuçlarına bağlı
-
2018 puanlılar ve 2yıl alım olmaması dolayısıyla 35 yaş şartı yanan kardeşlerime sabır dilerim. Diyecek çok söz yok. Rabbim hepimize sabır versin. 2020 de ilk sınavına girecek ve atanacak olanlar çok şanslı. Büyük ihtimalle bu kardeşlerimiz 2 3 yıl beklemenin acısını. Yaş 30 olmuş ve ailenin eline bakmış olmanın acısını bilmeden atanınca GUY ne rezil meslek ek mesaimi olur haftasonu mesaimi olur diye ağlayan kişiler olacak. Yazıklar olsun yeni etkilnlik yapalım desek kimse katılmaz. Bize verilen 1000 guy kurum içine verilen kaç katı bunu ilk elden göreceksiniz.
-
@Köşeminderi etkinlik yapalım 2018 puanını böyle hiç edemezler.
-
@grundig ben inanmıyorum katılım olacağına sadece 2018 puanlılar katılır.
-
@Köşeminderi inanin hocam hepimiz destek oluruz bence 2019 lularda destek olmali 2020 de nasil bir bomba patlayacagi belli bile degil
-
@issizmezun kurumici paşa paşa girer kimse elini taşın altına koymadı şimdi izlesinler olacakları. Henüz farkında değiller
-
Düşünceleri şu: alımı 2020 kpss'den sonra yapalım 2018 dahil olmasın. Eğer 2020 olmasaydi 2.bir alım için onlarla da ugrasacaklardi. Biz aldık kardeşim 2020de, sen niye giremedin diyecekler. Tek alimda hepimizi perte soktular.