2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@sonunageldim adamlara sınava girmeden ilan verildi daha neler göreceğiz ne ilkler yaşatacak bize
-
https://mobile.twitter.com/muratguzelli/status/1241835993805832193
Bence bu kesinlikle denenmeli bu olay böyle kalmamalı -
@akncıı yalnis anımsamıyorsam vmy de resmen ilan verilmişti sonra 11 liler dahil olmadığını görünce ayağa kalktılar. Bunda şimdilik adı var eğer resmi olarak ilana cikarlarsa olabilir belki. Ama tarih 24 Ekim değilde misal 24 Eylül deselerdi daha el güçlü olurdu.
-
Arkadaşlar peki sağlık açısından olur da kpss ertelenirse bu bahsedilen ilanlar da ertelenir mi?
-
2017 yılında KPSS 2018 için çalışmaya başladım. Sınavdan 1 ay önce GUY ilanı geldi. Sıra bize de gelir, herkes emeğinin karşılığını sırası gelince alır dedik. 3 yıldır bekledik ve sonuç hüsran! 2018 kpssZEDELER olarak 7 ay sonra yapılması planlanan bir sınav ile puanlarımız,emeklerimiz hiç edildi. Sözün bittiği yerdeyiz... #2018KpssPasGecilemez
-
2018 puanlarimiz cöp mu oldu arkadaslar?
-
Gençler boş yapmayın oturun çalışın işte kpssye yapıcak bişey yok
-
@MuslimSolider senin gibi luzumsuzlar bir süre cenesini kapatabilir mi ?
-
O kadar moralim bozuk ki dün akşamdan beri nasıl göz göre göre hakkımızı yediler aklım almıyo. Biri dokunsa ağlicam cidden. Bi şeyler yapmak lazım bunu böyle kabullenemeyiz.
-
@guycuu twitterda etkinlik olacak arkadaslsr razi gelmeyin gerekirse bir hafta daha ders calismayin ama hakkimizi aramaliyz
-
@issizmezun twitter etkinliğiyle çözülcek gibi gelmiyo bana murat hocanın dediği gibi dava falan açmak lazım bence
-
@LioN 4 kurum sınavına girmek için puan kaç olmalı acaba? Benim 19 dan 82.5 puan var guy tamamda diğerleri ne olur acaba
-
@issizmezun bu aptal şunu unuttu yapılanma olduysa bu millet sayesinde oldu. İçimizde seven olur sevmeyen olur ama bu böyle. Eğer 2018 de halk sistem değişikilgini kabil etmeseydi bu adam geldiğinden beri bahane ettiği o yapılanmayı rüyasında görürdü. Resmen halkın iradesini halka karşı kullandi
-
He sınavdan korkuyorlar diyenler inşallah artık anlamiştir. Kimse sınavdan korkmuyor. HakkımızI yedi Güle oynaya bizi oyaladı yapılmaması gereken her şeyi yaptı.
-
10 eylulde kpss açıklancak 2020 liler giremez ki düşünün biraz ya sınav ilan arası en az 45 gün
-
@Umutlu-bekleyiş Resmi açıklama var hocam maalesef
-
@guycuu davayla filan çözülecek bir iş değil bence tıpkı yaş sınırı gibi bu standart bir uygulama ilan geliyor ve en son yapılmış 2 kpssyi kapsıyor ha diyorsan ki 2 senedir ilan bekliyoruz bizim 2018 kpssnin süresi geçtikten sonra gelmesine itiraz edecem o zaman da kurum ben illa şu sürede memur almak zorunda değilim ihtiyacım yoktu şimdi doğdu der vs bence dava ileri aşamaya geçmeden düşer yine de şansını denemek isteyen etkinlik dava vs başvurur ama bence çok geç olmadan kpss 2020ye çalışmak lazım belki biraz geç de yapılırsa zaman kazanılabilir kolay gelsin
-
Cidden sınavdan korkma meselesi değil bu. 2018de yüksek puan alanlar üstüne 2 senelik daha ders çalışma deneyimi ekledi bi çoğu puanını yükseltcektir zaten. Hakkımızım bu kadar kolay yenmesini hazmedemiyoruz sadece.
-
Benim puanım 2019 ama 2018 arkadaşlara çok haksızlık ettiler. Arkadaşlar kabullenmek yok bas bas bağıralım Bi şeyler yapalım puanlarınızı kurtaralım sayıyı arttıralım
Eyy 2019 lar bu gün kardeşlerimize yapılan yarın bize yapılır susmayalım hak arayalım -
@Manchester murat hoca geçmişte de benzer bi durumun yaşandığını ve dava açılarak haklarını aldıklarını söyledikleri için dava açmak gibi bi çözümü dile getirdim