2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@zenginmemur Mantıksız bir istek, neden ertelensin ki, ertelenmesinin sebebi ne olacak ? Kpss'nin ertelenme sebebi virüs tehlikesiydi ve kurum sınavlarından daha önceki bir tarihe alındı. Demekki öngörülerine göre o tarihlerde virüs tehlikesi geçecek ki o tarihe KPSS'yi koyabildiler. Kurum sınavlarından daha erken bir tarihte bile KPSS yapılabilecekse kurum sınavlarının daha da ertelenmesi için bir sebep yok demek oluyor
-
Bakanlığın açıklamasında tüm sınavlar aynı tarihte olduğu için tarihlerde değişiklik olabilir denmişti zaten bu da kurum sınavlarının ileri bi tarihe ertelenme ihtimalini doğuruyor
-
Binlerce kişinin girecegi yks sınavı temmuzda yapilabiliyorsa 1000 kişilik guy ilanıda her türlü yapılabilir diğe düşünüyorum mantıklı olan 1000 kişilik guy ilanı hemen yapılması diğerlerinede 2020 dahil olsun ne 2018 nede 2020 mağdur olsun bizim birlik olup en azından şu guy ilanının erkene çekilmesi yönünde baskı oluşturmamız gerekiyor kaç yıldır binlerce kişiyi mağdur ettiler bu ne ya
-
Herkes teorilerini ortaya atar, herkes isine geldigi gibi olsun ister ama son sozu osym soyler kendimizi yormaya ne gerek var bikac gune de kurum sinavlari tarihi belli olur ..
-
@Lamıcimiyok arkadaş haklı daha sonra da 2020 için en az 1000 kişilik guy ilanı isteriz bencillik değil birlikte olmak kurtaracak hepimizi
-
maliye sınavları olur da ertelerse ilk maaşınızı en iyi ihtimalle 2021 sonunda alırsınız. bu nedenle bu kurum sınavları mayıs ilan temmuz sınav olacak şekilde revize edilmelidir ki temmuzda sınava girilse bile sonuç açıklanması, mülakat tarihi belirlenmesi, mülakat sonucu açıklanması derken yine 2021 olacak zaten. ne kadar erken olursa o kadar iyidir. 2020'ye girecek arkadaşlar bunları bilerek sınavlara giriyor bilmiyorlarsa biraz da girdikleri süreçten haberdar olmaları gerekir ben 2019'da sınava girerken tüm bunları hesaplayarak girdim.
-
bu tip sınavlarda kimse kendini düşünmemeli olaya geniş açıdan bakın. bugün kime haksızlık yapılmışsa bilinsin ki yarın öbür gün bir diğerine de yapılacaktır. 2018'deki biri bu sınava giremiyorsa bu kişinin hakkına girilmiştir. 2019 ve 2020'liler buna sevinmemelidir çünkü yarın bir gün kurumda 2019-2020 puanlıların da hakkı yenecektir bunu hiçbir zaman aklınızdan çıkarmayın.
-
@guyguy26 keşke bir açiklamada maliye yapsa
-
N eoldu şimdi 6 eylül' e ertelenmiş 24 ekime sonuçlar yetişecek 2020 gene dahil mi olacak ya da hmbakanlığı revize mi edecek sınav tarihlerini hayırlısı ile bi önümüzü görebilseydik neye çalışacağız arkadaş!!!
2019 puanlılar sizde mağdursunuz neden mi neye çalışacaksınız belli değil?
2018 swon mermermisi olan arkadaşlar bizde maduruz kurumiçi mi kpss mi muallak
2020 sizde madursunuz ortada kaldınız psikolojiniz bozuk hepmiz gibi
2021 siz de madursunuz memlekette insan kalacak mı 2021 e -
Kpss sınavının yapılabileceği kadar ortalık sakinleşirse 5 bin kişinin gireceği guy sınavının ertelenmesi kadar mantıksız bi durum olamaz
-
Bu alım zaten virüs yüzünden ertelendi ekime ey yaşayacağı süreçten bile habersiz hesapta yokken dondan fırlayan kardeşlerim. İstediğiniz şeyin mantığı bile yok. Bidaha ertelensinmiş niye ? Bu sınava 20kpssyi sokuşturan zihniyet 5dakika bile düşünmeden bu kararı verdi çok eminim. Şimdi olanlara bakın. İnsan bir ösym ile koordine olur. Ne yapacağımı şaşırdım dersinde Allah belasını versin kitaplarinda. Acilen aciklama yapılıp Ekim alımının ertelenmediğini söylesinler. eğer bir kez daha erteleme olursa bizim ahımız ile marurluğumuz ile öbür dünyasını kaybedenler olucak. Ki olur mu olur biz neleri hazmetmedik bu süreçte. Alım geldi daha doğru düzgün sevinen görmedim. içine edeyim böyle kazanılacak paranın da mesleğinde.
-
@lannisterjk tarım bakanlığı 22 mayis ta alim yapıyor virüsten degil hocam alim yapan hemen yapıyor sadece bizim alim 2021 bütçesine yansıtılması icin bence o zaman yapıldı yani bize para yok
-
Ne olacak şimdi bide 24 Ekim mi ertelenecek. Kafayı yiyeceğim artık. Ekim ayında olmasını isteyeceğim aklıma gelmezdi. Yazık bize. Sonu bile belli değil. Sadece çalışarakta olmuyor. Pat diye eleniyorsun mülakattan.Tüm emekler boşa. Bu kadar sıkıntılı bir süreç bide bu kadar uzuyor benim hayatımı erteledikce erteliyor. Lütfen tek bir yakınınıza bile önermeyin bu süreci. Kendinizde olmuyorsa bırakın bu alım sonrası. Biraz aklınız çalışsın yapmayın etmeyin. Kanmayın bu alıma. Özellikle okulu bitirmiş evden çıkmayan hanım kızlar maddi olarak dert tasanız yok oturayım çalışayım atanayım diyorsunuz en az beş yıl deniyorsunuz. Lütfen yapmayın kendinize bunu. Kısacası bu süreci bilip sıfırdan başlamak şizofrenliktir diyorum ben artık.
-
@zenginmemur 0 (312) 387 33 45 gib eğitim hizmetleri telefon numarası isteyen arayıp bilgi alabilir
-
@altaybozkırlı onlarında bir bilgisi yok şuan. acil açıklanmalı herşey. yetti artık herşeyi başından sonuna bilmeden götürmek. bugün sıkça sorulan sorular (!) paylaşılmalı
-
@lannisterjk aradınız mı?
-
@Nantes evet şuanlik değişen bisiy yok dedi. Olursa sosyal medyadan yaparlarmis
-
@lannisterjk saka gibi ya tarım bakanliginda çıktı alıma hemen yapacak bizim nasil bir bakanımız var 1 yıl sonraya atıyor gençliğimiz gidiyor
-
Diyelim ki maliye sınavları da ertelendi. Kpss 2. Kez ertelenirse yine mi ertelenecek. Ertele ertele bu işin içinden çıkılmaz. En doğrusu temmuz, Ağustos gibi bütün maliye sınavları rahat rahat yapılsın.2020 için ayrı ilan gelsin.
Bu arada bilgilendirme şeyine yeniden baktım. Bunlar galiba 2020 sınavı yapıldığı gün 18 in geçerlilik kaybedeceğini düşünüyor.
-
@Nantes evet aradım. Bana 2020 kpss lilerin guy sınavına girmelerinin mümkün olmadığını bu konuda herhangi yeni bir çalışma yapılmadığını ama bir değişiklik olursa tabiki bilgilendirileceksiniz. Dendi. 2020 lilerin gözyaşı pıt (ben) 2018-2019 luların yolu açık olsun