2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@mervee1 şuanki tarihe göre 2020 başvuramıyor gibi ya o yüzden öyle demiş olabilirler
-
@Cerkes46 bakalım hocam kafalar epey karışık
-
@nairu bilâder bura da mevzuyu ben değil sen anlamıyorsun yada anlamak istemiyorsun desem daha doğru olur. Şimdi bakanlığın yaptığı açıklamada biz okur yazarların anladığı şey 19 ve 20 puanı alacak olanların bu sınava girebileceği değil mi ? Bunda çoğumuz hemfikiriz şimdi 100 binlerin gireceği sınav ertelenmiş ise kpss 19 20 puanı olanların gireceği sınav neden ileri bir tarihe alınmasın daha ilanı bile verilmemiş iken ?Hem kpss daha yapıldı mi hayır açıklanma tarihi var mı hayır ösym sınav 'dan 10 gün sonra sınavı açıklamayacagi ne belli ? Sadece biz alana giren için değil p3 puanı alanlar için de önemli bu sınav.
-
@nairu demek istediğimi çok açık söylerim kardeşim ben 19 puanım var benim için sıkıntı yok
-
Bakanlık açıklamayı ne zaman yapar?
-
@Cerkes46 kardeşim bence sana okuma yazmayı işine geldiği oku yaz şeklinde ogretmisler. Kpss Eylül'de yapilabilecekse kurum sınavı hangi sebeble ertelenecek soylermisin? Diyelim ki coronadan dolayı kurum sınavı ertelenecek. O durumda kpss yi nasıl yapacaksın. Ben 2019 puanını kullanıyorum ama 2018 li arkadaşlarla 2senedir ilan bekliyoruz adamlara ilan 7ay sonrası için geliyor bu bile bize hakaret bide 2020cikti şimdi bidaha ertelensin.hak veriyorum herkes bu sınava girmek istiyor ama 2018lilerin damarına damarına basmayın herşeyi işinize geldiği gibi aksettirmeyin
-
@Cerkes46 yaw 2019 puanın varsa niye her iletide bu kadar yaygara çıkarıyorsun ?
-
@botan01 sana mi soracam ne yazıp yapmayacağımı
-
@Cerkes46 yine boş konuşuyrsn devam et
-
@botan01 yok hocam ya ne 2019 puanı olacak 2019 puanı olan adam su bela biran önce bitsin biran önce sınav yapilsinda atanayim der 7ay sonraki sınava bidaha ertelensin demez. Hangimiz bıkmadık Allah aşkına şu salginda gelin yarın sınav yaoacaz deseler koşa koşa gidecez o kadar bunaldik kim aylar sonrasına razı olur.
-
@nairu kurum sınavı şu sebepten dolayı ertelenir ( Eğer kpss çok erken bir tarihte açıklanmaz ise) bakanlığın belirttiği 2020 kpss sonuçlarının açıklanmaması. Hem daha ilan yok ortada 26 ekim kesin mi
-
@botan01 duymak istediğini söylemiyorum diye bu tepkin anlıyorum
-
@Cerkes46 o açıklama yapıldığında KPSS ertelenmemişti ve sonuç açıklama 10 Eylül’de gözüktüğü için ve o süredede 2018 puanlarının geçerliliği yitireceği için 2019 ve 2020 dendi ama şu an kpss ertelendi ve eğer sınav 24 ekimde olursa sınava 2018 ve 2019 başvurucak çünkü ilan ile başvuru arasında 45 günlük bir süre olması gerekiyor...yani 2020 lilere özel olarak düzenlenmiş bir ilan değil ki ertelensin
-
Arkadaşlar burdaki tartışmalar inanılmaz bencil yapmayın böyle hepiniz sadece aç karnınız doyurmak için mi bu unvanlar'a talipsiniz biraz birbirinizi anlamaya çalışın , kendi ailesi çevresi sonra yetiştiği mücadele verdiği topluluğun derdi ile dertlenmeyen hemhal olmayan insandan yarın bu millete çalıştığı kuruma nasıl fayda gelir sınava kim katılır ise katılsın sorun yok bu 2 3 yıllık süreç tüm iibf için bir ders olmalı baya sıkıntılı geçti sizce bu sadece 2018 in derdimi? Yarının ne olacağı belli değil elimizdeki kadroları da kaptiracagiz bu gidişle kimse kimsenin nasibini yiyemez arkadaşlar Şu 2020 2018 kavgasını bırakın şu ilanı nasıl hepimiz için daha iyi hale getirebiliriz kadro sayısı artırılabilir mi 2020 bitmeden 2 ilana çevirebilirmiyiz bunları tartışalım.
-
@Cerkes46 ne senin demenle ne de benm dememle olacak bir şey değil bakanın keyfine kalmış bugün böyle yarın farklı bir şey söyler biz çok şahit olduk öyle kesin konuşmayla olmuyor zamanla anlarsn
-
@Cerkes46 bakanın duyurusunda ki 2020 girecek dediğini kesin kabul ediyorsun 24 ekimi kesin kabul etmiyorsun hocam yapmayın Allah askina. Şu salgın ekimden önce geçerse bizler yine sesimizi duyurup sınavın daha önce yapılması için cabalariz üstelik bu duyurularda kendiliğinden gelmedi 2yildir verdiğimiz mücadele sayesinde oldu.2020liler piyangodan çıktı sanıyor ama bu açıklamada bile o kadar çok emek var ki. İnşallah en çok emek verenin lehine sonuclanir bu süreç diyorum ve susuyorum
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Arkadaşlar tartışmayı bırakalım lütfen. Herşey aşama aşama netleşiyor. Maliyenin ilan açıklaması kpss nin tarihinin değişmesi sırada bakanlığın yapacağı ikinci bir açıklama ile süreci açıklığa kavuşturması kaldı. Bugün yarın o açıklamada gelir. Mesele sadece guy değil vmy var duy var hmuy var bu sınavların süreci nasıl olacak onlarında belirginleşmesi lazım. Biz burda sadece öngörü yapıyoruz herkes gergin bitkin yılmış durumda. 18 19 20 hepimiz aynı gemideyiz. Düşüncelerimizi açıklarken kırıcı olmayalım az daha sabırlı olalım. Çalışmalarımızı belli bir seviyede devam ettirip süreci bekleyelim. Kpss olsun kurum sınavları olsun ki hele ki maliyenin sınavlarının konu dağılımı kpss ile birebir aynı. Bir ilgöç gibi spesifik ekstra konular yok. Lafın özü birbirimizi üzüp germeyelim. Son 1 haftadır 18 20 muhabbeti yapıyoruz hepimiz fakat kendimizi yıpratıyoruz. Az daha sakin olalım.
-
@Willsmithh Aç karnınızı doyurmak derken ? Size hiç yakıştıramadım doğrusu. Kınıyorum sizi.
-
İnşallah bakan bir an önce açıklama yapar,yoksa elbirliğiyle kafayı yiyeceğiz