2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@mervee1 sınavı erteleyemezler mi
-
@Nantes guy mu hiç sanmıyorum
-
@mervee1 Allah herkesin gönlüne göre versin
-
@Nantes Ben de böyle düşünüyorum. İlla alım yapacaklarsa bu haziran, temmuz aylarında da ilana çıkabilirlerdi. Bilemiyorum bu akşam bir açıklama bekliyorum.
-
EKİMDE Kİ GUY YİNE (!) ERTELENİRSE BU HAYAT BİZE ZİNDAN. ZATEN AZ BİR ALIM VAR. RESMEN GENÇLİĞİNİZİ DİBİNE KADAR TÜKETECEKSİNİZ DİYORLAR. GEÇEN SENE GYGK VS ÇALIŞTIRDIĞIM ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMIN ATAMASI GÖREV YERLERİ BELLİ OLDU. UTANIYORUM ARTIK BANA ATAMA SORDUKLARINDA. NEDEN YAŞIYORUM BUNU ? BEN OKUYAMAZ MIYDIM O BÖLÜMLERİ, EN ALASINI OKURDUM. KADERİME TÜKÜREYİM ARTIK PATLADIM BE ÇOCUKLAR
-
@mami1616 bende 2021 temmuzuzun yapılacak sınavda 2021 kpss gireceği düşünüyorum. Sonuçta net bir sınav ilanı yok ona gore bir düzenleme cok rahatlıkla yapabilir . Sınav giriş yerleri belli olan müfettişlik sınavının iptal olduğu yerde böyle bir şey supriz olmaz .
-
@Nantes aa tabiki oda olabilir hatta ilan sadece 2020 ye bile verilebilir o kadar çok beklediler o kadar çok sabredip bu yolda emek verdiler ki olabilir tabi neden olmasın..
-
@hayırlısı035 Hocam neden bu kadar agresif yorumlar yapıyorsunuz? Verilecek karar bir tarafın aleyhine olacak. İki taraf da kendisinin girmesini istiyor. Fakat hep agresif yorum yapıyorsunuz. Ortamı biraz germesek?
-
Yeni bir sınavın yapılamaması durumunda ise , bir sonraki sınav sonuçlarının açıklanmasına kadar geçerli olmaya devam eder.
-
@François-Quesnay birileri agresif olunca karşı tarafta agresif oluyor maalesef.
-
@hayırlısı035 dediğim gibi ortamı germekten başka bir şey yapmıyoruz burada. yoksa o öyle dedi, bu böyle dedi diyerek işin içinden çıkılır mı? İki tarafın da kendine göre sebepleri var, burada haklıyı da bulamayız.
-
@mervenil 2020sınavından puan alacakların hepsini neden bu sene mezun olup hemen sınava girecekmiş gibi yorumluyosunuz daha önce de kpss geçmişleri olamaz mı
-
Birbirimizi kırıp inciteceğimize kadro sayısının artırımı konusunda ortak bi Metin yazıp Twitter vb. sosyal medyada sesimizi duyurmamız lazım. Biz buradan kavga ederek bir şey kazanamayız. Psikolojimiz çok bozuldu hepimizin. Bu konuda kalemi güçlü arkadaşlardan ortak bir yazı bekliyorum paylaşmamız icin.
- kadroların artırılması
- İlanda hangi KPSS yıllarının kapsanacagı vb. Konulara değinmemiz lazım. Bu konuda destek bekliyorum. Ortak hareket etmemiz lazım. Herkese hayırlı günler.
-
@lannisterjk en büyük pişmanlığım hocam. 30.000'lerde sıralama ile gidip ankara siyasal yazdım ve oradan mezun oldum. eğitim fakültesinden mezun olsaymışım ve alana verdiğim emeğin yarısını verseydim öğretmen olup atanırdım bir yerlere. gençliğimize yazık cidden.
-
@Nantes çok cahilce konuşuyrlr kpss tecrübesi olan bu şekilde konuşmaz.
-
@hayırlısı035 ilan verildiği zaman birlikte göreceğiz:)
-
Günaydın arkadaşlar etkinlik yapalım bari sınav tarihini erkene alsınlar. 2018 puanları için bir kaç arkadaş olarak Cimer’e yazdık ,inşallah sınav tarihinide erkene alırlar. Yoksa uzun.bİr süre bekleyeceğiz.
-
Selamun aleyküm arkadaşlar son günlerde yaşadığımız gelişmeler hakkında bir kaç şey söylemek istiyorum. Hepimiz bu süreçten dolayı yıpranmış durumdayız sınır stres sıkıntı herşey bedenimiz de mevcut durumda maalesef. Bu yüzden çoğumuz agresif bir durumdayız. Yazdığım yorumlar da eğer bir arkadaşımı incitti isem özür dilerim hakkını helal etsin. Bu tartışmaların bitmesi adına artık kendimizi daha fazla yıpratmamak için tekrar organize olup bakanlıktan bu yeni durum hakkında bilgi talep etmeliyiz. Sayının arttırılması vurgusu yapalım arkadaşlar biz birlik olmadığımız sürece hiç bir şey elde edemeyiz. Bu gün den itibaren ortak bir karar alalım tag satın alıp bilgi talep edip sesimizi duyurmaya çalışalım. Yapılacak bir açıklama hepimiz için ıyi olur ben kendi adıma söylersem aklım hep bu konuda olduğu için ders çalışamıyorum. Tatmin edici bir cevap alırsak herkes yoluna bakar.
-
Bence hepimiz nüfus kütüğümüzü Trabzona veya rizeye aldıralım en kestirme yol bu gibi...
-
Net bir bilgi alma zamanı. Yeter bunları düşünmekten yaşayamaz olduk. Artık herşey netleşsin bizde ona göre hayatımızı çizelim. Yeter