2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Bu gün öğretmenlerin ek 20.000 atama takvimi belli oldu arkadaşım ders çalışmayı bıraktı biz zavallı iibf liler 1000 kişilik alım için birbirimizi yiyoruz yazık....
-
Virüs falan bahanedir son günlerde birçok bakanlık ilana çıktı,mülakat sonucu açıklananlar oldu,meb takvimi açıkladı.Eğer bu salgın olmasaydı maliye bak. ilanı yine sonbahara kalacaktı.Bakan baştan beri böyle düşünüyordu amaç 2020 'lileri de aradan çıkarıp bir daha yüklü alımlara çıkmamak ki zaten bunu da herkes biliyor meclisten dahi geçirip kanunlaştırdılar.
-
Ileti kaldirilmistir
-
@lannisterjk adamlar evde otururken ek ders ücretler alacak vala korona öğretmenlere yaradi
-
şu virüs bitince guy sınavının yapılması için bişeyler yapamaz mıyız ekim cidden cok geç ki işe başlama tarihi de baya zaman alır
-
@botan01 mecliste kanunlaşan 2020'lerin de mi sınava girmesiydi hocam, forumda yeniyim o yüzden pekbilmiyorum da.
-
GUY SAYISI ARTTIRILMALI
-
@jamiryoo virüs ne zaman bitecek belli değil ki kimi 6 ay diyor kimi 1 sene hem bakanlığın ekim için verdiği sınav tarihinin de hangi sınava ait olduğu da belirsiz.
-
Arkadaşlar son beşli iktisat için Kitaplarım 2017 basım güncellenen yerleri nerden bulabilirim sizce ? Dersaneyede gitmiyorum bu sene
-
@adanali01 daha memnun değiller, Maliye Bakanımızı etiketleyip tag açıyorlar. Okullar kapalıyken, uzaktan eğitim için hali hazırda öğretmenler zaten varken daha yeni atanmışlar 2-3 ay bekleseler ne olacak? Arkalarında Memursen gibi sendikalar var. Memur-Sen bizim haklarımızı savunmaz ama. Sağlıkçılara birşey demiyorum bu olağan dışı durumda alınacaklar elbet ama 60-70 puan nedir gözünüzü seveyim ya?
-
Bugün tarım bakanının yaptığı açıklamada herhangi bir kamu kurumunda mühendis olarak çalışan kişilerin, tarım bakanlığının yeni personel alımında başvuru haklarının olmayacağını açıkladı.Bunun bizim alımlarda en azından mevcut guy ve hmuy da uygulanmasını istememiz lazım. Bu düşünceme katilmayan arkadaşlarım olabilir saygı duyarım
-
@mc61 kesinlikle etkinlik yapmalıyız tüm bakanlıklarda çalışma hakkımız var bizim. Daha dershaneler, kurslar kapatılana kadar özelde de olsa çalışan öğretmenler 2-3 ay beklemekten acizler. Üstelik merkezi alımla alsalar keşke kurum sınavları yerine. Bence bunu da dile getirmeliyiz. Hem puana göre atama olsa iddia ediyorum İİBF'de istihdam sorunu olmaz, ülkenin işsizlik oranı da düşer.
-
@mc61 mevcut guy olan il göçe başvuruyor, sgk denetmeni olan guya başvuruyor, guy olan sgk ya başvurur bunun sayısız örneği var.bu tür başvurularının önüne geçen tarım bakanlığını helal olsun
-
@mc61 Bir ara bir söylenti çıkmıştı guy olanlar ile 5 yıl sözleşme imzalanacak , başka kurumlara geçişi olmayacak diye de öyle söylenti de kaldı
Keşke her kurum yapsa bunu. -
@Cerkes46 abartmışlar hocam yayılması bi yerde duracak işte en kötü haziran sonu bitecek
-
Öğretmenler, 68.000 tweet. Söyleyeceklerim bu kadar.
-
@neşetbaba40 göreve başlamadan para alma derdinler diyecek söz yok
-
@neşetbaba40 arkadaşlar eğer kadro arttırılması talebi sayının artması 35 yaş sınırı v.b İİBF taleplerini Metin halinde düzenleyip mektup kampanyası yapmamız lazım,başka yol yok,başka türlü etkili olamayacağız bu bir gerçek#
-
@MiraKar kanunlaşan 5 yıl içinde 2 defa kurum içine gelir uzm ve defterdarlik uzm hakkının verilmesi malesef yeteri kadar sessimizi çıkaramadığımız için engel olamadık belki de uzun süre guy ilanı göremeyeceğiz onun için sürekli kurum içi haksızlığını dile getirelim sayının arttırılması için etkinliklere katılalım.
-
@jamiryoo hocam elbette yayılma hızı belli zaman sonra düşecek ama hayat ne zaman normale döner orası büyük soru işareti.